|   Volendam

Topopleiding!
Na het volgen van de Allround (basis)opleiding ben ik een tijd later de Aerobic- en Step Master gaan volgen. Aerobic o.l.v. Michel was wederom heel leerzaam waarbij nieuwe methodieken worden aangereikt om je lessen net weer een andere prikkel te geven. Een echte aanrader dus! En uiteraard wat je bij de AALO gewend bent: Ervaren trainers waarbij je met iedere vraag kan aankloppen waarmee zij je willen helpen.

  |   Volendam

De Step Master is een echte aanrader!
Na het volgen van de Allround (basis) opleiding en de Aerobic Master had ik me gewaagd aan de Step Master o.l.v. Delano. Goede trainer, goede uitleg tijdens de opleidingsdagen en wanneer er hulp nodig was stond hij klaar. Met de opleiding kun je je steplessen weer nieuw leven in blazen doordat je nieuwe methodieken toegereikt hebt gekregen om je choreo's aan te leren. Al met al een opleiding die je als stepdocent zeker gevolgd moet hebben!

  |   Hilversum

Mijn ervaring met de Step opleiding is alleen maar positief! Naar mijn mening is step les geven het moeilijkste wat er is, maar als dit lukt is dat natuurlijk fantastisch. Ik had geen ervaring met step les geven toen ik aan de opleiding begon maar na elke opleidingsdag werd ik steeds enthousiaster en had ik het "stepvirus" te pakken. Ik ben AALO erg dankbaar, want dankzij deze opleiding geef ik nu steples.

  |   Amsterdam

Ik had de Allround docent opleiding gedaan bij AALO in Amsterdam. Step Instructeur was een onderdeel ervan, ik heb tijdens de opleiding heel veel geleerd van professionele docenten en hele leuke tijd gehad tijdens de lessen met anderen medecursisten. Ik ga in de toekomst zeker nog meer opleidingen volgen van AALO.

  |   Amsterdam

Ik had de Allround docent opleiding gedaan bij AALO in Amsterdam. Step Instructeur was een onderdeel ervan, ik heb tijdens de opleiding heel veel geleerd van professionele docenten en hele leuke tijd gehad tijdens de lessen met anderen medecursisten. Ik ga in de toekomst zeker nog meer opleidingen volgen van AALO.

  |   Graveland

Ik heb de Step opleiding gevolgd bij de Master step him zelf Delano Loswijck! Delano is voor mij een groot voorbeeld! De enthousiaste manier van lesgeven, zijn uitstraling en zijn aanstekelijke honger naar nieuwe, nog spannendere blokken, brengt het beste in een cursist naar boven. Zijn manier van opleiden is prikkelend en zorgt voor een goede focus op het geheel!
Minpunt is dat er tijdens het theorie-examen veel herrie was van ee Kickfunles die in het lokaal naast ons gegeven werd. Aalo zou ervoor kunnen zorgen dat het Theorie-examen wordt gehouden wanneer er geen les gegeven wordt. Step is een leuke opleiding waar veel aanspraak op je creativiteit gedaan wordt. Aalo dient cursisten wel aan te geven dat je voor deze cursus wel de cueing en 32 tel techniek onder de knie moet hebben, anders is het een onbegonnen zaak!

  |   Boxtel

Ik heb de stepopleiding eerst gevolgd in Utrecht bij Delano Loswijk, maar door een val van mijn paard na opleidingsdag 4 kon ik de laatste opleidingsdag en het examen niet doen. Geluk bij een ongeluk, want AALO gaf me de kans driekwart jaar later, toen mijn blessure over was, de gehele opleiding opnieuw te volgen bij Anke Derks in Oisterwijk! Van beide docenten heb ik superveel geleerd. Ik geef nu elke week steplessen en gebruik nog steeds de dingen die Delano en Anke me geleerd.

  |   Delft/den haag

Ik heb de stepopleiding in delft bij Janneke Bakker gevolgd. Ondanks dat het pittig was vond ik het een enorm leuke en leerzame opleiding. Kortom het was fun#leerzaam#zwaar#gezellig#feestje!

  |   Moordrecht

Na de Total bodyshape opleiding te hebben gevolgd, ben ik doorgestroomd naar de stepopleiding. Wederom veel geleerd. Zelf zou ik wat meer theoretische lessen hebben. Wat doet het precies met je spieren, wat zijn alternatieven bij blessures, hoe zet je meerdere blokken aan elkaar, hoe pak je het break en mixen aan.
Verder alleen maar positief. Een enthousiaste instructrice die alle aandacht voor je had en duidelijk goed wist waar ze het over had.

  |   Rotterdam

This was a great training in terms of getting practice with designing and presenting a step choreo in front of a group. I would have liked to see a little more theory and technique information, but it's a fantastic method! Really beneficial.

  |   Gendt

Aalo step instructeur was voor mij een pittige tijd! De meeste mensen zullen het herkennen, "repeater naar links wissel naar rechts travel knie naar links etc" ik zag door de bomen het bos niet meer en toch krijgen de instructeurs van Aalo je zo ver dat ik het gewoon effe flikte op me examen met een 8,4! Wat was ik blij en het was een super ervaring petje af voor de instructeurs en de inhoud van Aalo! Bedankt :)

Ook een review over Step Instructeur (Level 1) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *