Proeflessen

AALO organiseert regelmatig klassikale proeflessen op meerdere locaties in Nederland. Tijdens deze dagen kun jij ervaren hoe het is om een opleiding te volgen en kun je vragen stellen aan een van onze Master Trainers. 


Proefles Fitness Academie

De opleiding AALO Fitness Trainer (Level 1) is dé opleiding voor iedereen die in de fitnessbranche aan de slag wil. Wil jij een professional worden maar heb je nog vragen of wil je eerst een les van een van onze Master Trainers volgen? Dit is je kans. De proefles is vrijblijvend en gratis, maar schrijf je wel snel in om zeker te zijn van een plek!

Wanneer: Zaterdag 27 juni van 11:00-13:00
Waar: Newstyle Nieuwegein
Prijs: Gratis
Schrijf je hier direct in! 


Proefles Yoga

Wil je kennismaken met de Yoga Academie? Kom dan op 6 januari naar onze open dag. Je krijgt een Yin/Yang proefles van een van onze Master Trainers. Kom de sfeer proeven, stel al je vragen en ontdek onze mooie locatie in Woerden.

Wanneer: 14 juni van 09:30 – 11:30.
Waar: Pelmolenlaan 3, Woerden
Prijs: Gratis
Tip: Trek gemakkelijke kleding aan waarin je lekker kunt bewegen.
Schrijf je direct in!


Online proeflessen

Heb je interesse in een AALO-opleiding en ben je benieuwd naar het lesmateriaal? Via onze gratis online proeflessen kan je een indruk krijgen van het lesmateriaal dat je tijdens een opleiding zal gebruiken. In de proefles vind je ook video’s, oefenvragen en antwoorden. Bekijk deze proeflessen hier. Deze proeflessen zijn op het moment alleen beschikbaar voor opleidingen van de Fitness Academie.