Proeflessen

AALO organiseert regelmatig klassikale proeflessen op meerdere locaties in Nederland. Tijdens deze dagen kun jij ervaren hoe het is om een opleiding te volgen en kun je vragen stellen aan een van onze Master Trainers. 


Proefles Fitness Academie

De opleiding AALO Fitness Trainer (Level 1) is dé opleiding voor iedereen die in de fitnessbranche aan de slag wil. Wil jij een professional worden maar heb je nog vragen of wil je eerst een les van een van onze Master Trainers volgen? Dan kan dit door het volgen van een klassikale proefles.

Lees hier meer over de klassikale Fitness proefles.


Proefles Yoga

Wil je kennismaken met de Yoga Academie? Kom dan een keer naar onze open dag. Je krijgt een Yin/Yang proefles van een van onze Master Trainers. Kom de sfeer proeven, stel al je vragen en ontdek onze mooie locatie in Woerden.

Lees hier meer over de klassikale Yoga Proefles.


Online proeflessen

Heb je interesse in een AALO-opleiding en ben je benieuwd naar het lesmateriaal? Via onze gratis online proeflessen kan je een indruk krijgen van het lesmateriaal dat je tijdens een opleiding zal gebruiken. In de proefles vind je ook video’s, oefenvragen en antwoorden. Bekijk deze proeflessen hier. Deze proeflessen zijn op het moment alleen beschikbaar voor opleidingen van de Fitness Academie.