Pilates Basis Anatomie

Vanaf €249

Pilates Basis Anatomie in het kort:

Workshop Pilates Basis Anatomie

Heb jij in jouw Klassiek Pilates opleiding een term zoals 'neutraal bekken' weleens voorbij horen komen? Wil jij leren hoe je dat kunt zien? Wil je een begin maken met leren kijken naar de wervelkolom en houding? Begin dan met kennis over het spier-en bottenstelsel in de cursus Basis anatomie Pilates. 

Volg je op dit moment de opleiding Level 2 Klassiek Pilates Instructeur op de mat? Het schriftelijk examen bestaat uit een anatomie examen. Deze workshop helpt je voorbereiden op dat examen. 

Ben je pas begonnen aan een opleiding binnen de Pilates Academie? Deze workshop pilates anatomie draagt bij aan het vergroten van de kennis van het menselijk lichaam en is altijd van waarde als je lessen geeft waarin het doel is om iemand in beweging te brengen.

zwarte blok inleiding pilates7

Pilates volgens de authentieke methode.

Studieprogramma

De theoretische kennis wordt tijdens de workshop tot leven gebracht door middel van animatiefilmpjes en praktijkopdrachten. Je wordt begeleid door een cesar- en/of fysiotherapeut. De praktijkopdrachten geven je handvatten om in je lessen een start te maken met het analyseren van de houding en bewegingen van je klanten.

Tijdens de workshop leer je om in bewegingsvlakken naar een Pilatesoefening te kijken. Het leren beredeneren in welke bewegingsvlakken je een beweging wilt bereiken in een willekeurige oefening, helpt je op weg om te leren zien hoe een klant beweegt. Hierdoor kun je de klant beter begeleiden naar de gewenste uitvoering. Kortom: je vergroot je teachers eye!

Les van de beste docenten

Onze opleidingen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld door specialisten uit het vakgebied met jaren (buitenland)ervaring. Je krijgt les van de beste Master Trainers, met enorme passie voor het vak die veel praktijkervaring meenemen tijdens het geven van de lessen.

Studieadviseur Vanessa

"Heb je vragen? Ik en de andere AALO-studieadviseurs staan voor je klaar!"

Klik hier

Tijden, locaties en data

Binnenkort verschijnen hier de nieuwe opleidingsdata. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Voorkeurslocatie

Bij AALO geef je jouw voorkeurslocatie op. Soms kan het gebeuren dat  de opleiding op een andere locatie plaatsvindt dan jouw voorkeurslocatie. Mocht dit gebeuren informeren we je hierover. En we proberen de extra reistijd natuurlijk altijd zo kort mogelijk te houden.

Certificaat

Na de workshop pilates anatomie krijg je een deelnemers certificaat. 

(Het is mogelijk om de workshop af te sluiten met een examen met bijhorend certificaat.)

Examen en studiebelasting

Voor deze workshop hoef je geen stage te lopen of examen te doen.

Houd rekening met 4 tot 8 uur studietijd per week.

Geen toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Iedereen kan meedoen! Twijfel je of deze opleiding bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag! 

Algemeen JAN 2763

Wat kost deze workshop

Het lesgeld voor de Workshop Pilates Basis Anatomie bedraagt € 249,00. Dit is exclusief de benodigde literatuur.

Verplichte literatuur (niet inbegrepen):

Vraag een offerte aan

Doorstuderen na deze workshop

Heb je de Workshop Pilates Basis Anatomie afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Kijk voor meer mogelijkheden en verdieping bij de AALO Pilates Academie.