HBO Academie

hbo academie pagina

Op de AALO HBO Academie kun je verschillende sport gerelateerde opleidingen op hbo-niveau volgen, van volledige bachelors tot korte hbo-programma’s. Deze praktijkgerichte opleidingen bieden wij aan in samenwerking met onze opleidingspartners: NCOI, NTI en Pro Education. Tijdens de opleiding volg je klassikale bijeenkomsten, maar je kan de opleiding ook (deels) op afstand volgen op basis van e-learning. De opleidingen zijn dus flexibel te volgen, zodat je nog genoeg tijd overhoudt voor je werk of sportleven. Je studeert wanneer het jou uitkomt. 

De hbo bachelor opleidingen zijn door de NVAO geaccrediteerd en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. Je kunt een hbo bachelor in 4 jaar afronden en als je langer nodig hebt betaal je geen extra kosten. Na afronding ontvang je een officieel erkend diploma en kan je aan de slag in jouw vakgebied.

Met een hbo-programma maak je in 6 tot 12 maanden kennis met een bepaald vakgebied. Iedereen kan een hbo-programma volgen, je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig. Je volgt verschillende modules en ontvangt na afronding een diploma.

De AALO HBO Academie-opleidingen


Members krijgen meer – Word lid van de AALO Club

Als AALO student volg je niet alleen uitstekend onderwijs, maar kun je ook profiteren van nog meer voordelen.

Bij de AALO Club kun je Silver, Gold of Premium Member worden. Alle pakketten bieden extra oplopende voordelen. Het Premium pakket is het meest uitgebreide pakket.
Bekijk de Memberships van AALO Club en kijk o.a. hoeveel korting jij op hippe sportoutfits krijgt, naar welke workshops jij gratis toe kunt en welke extra’s ZZP-ers ook nog kunnen krijgen. Je kunt meteen lid worden van de AALO Club als je je inschrijft voor een opleiding.

Lees alles over de AALO Club voordelen.