|   ooltgensplaat

....wat een geweldige opleiding......de diepgang van meridianen en chakra's......de vijf elementen en het leven volgens de vier seizoenen.....ik zeg een absolute aanrader......verdieping voor jezelf maar ook wat je naar de mensen kan over brengen in je Yin Yoga Les

  |   ooltgensplaat

een prachtige variant van de power (yang) yoga.....een mooie basis in anatomie en houdingen.......het herkennen van beperkingen.....en hier mee omgaan en te werken......mindfull te werk gaan in je les......ook deze opleiding is een aanrader voor iedere (nog niet) yoga docent

  |   Delfgauw

Een hele goede opleiding. Ik heb ontzettend veel geleerd maar ook ervaren. Een super begeleiding door een geweldig team. Beslist een aanrader na Yin level 1. Je bent in staat om een goed onderbouwde, gevarieerde les te maken en geven.

  |   Delfgauw

Een geweldige opleiding. Heel divers. Alle aspecten worden behandeld (fysiek en energetisch). Je krijgt heel veel handvaten om een goede, veilige en gevarieerde les neer te zetten. Absoluut aan te raden.

  |   delfgauw

n de opleiding Yin Yoga level 2 heb ik de verdieping gevonden naar de energetische effecten van de yin yoga beoefening en benadering. Vooral de chinese meridiaan uitleg was voor mij leerzaam en dit is nog maar een basis van de zo uitgebeide en interessante manier van lichaam en geest bewustzijn. Het is een fijne combinatie en afwisseling van theorie en praktijk waarbij je op je eigen tempo het kan integreren in je lesmethoden. Een hele fijne sfeer om met anderen deze yogavorm te onderzoeken en ervaringen te delen. Vooral een setting om jezelf te zijn en de warme en oprechte aandacht vanuit de docenten maakt dit een goede opleiding. Ik ben blij dat ik voor AALO heb gekozen. Dank jullie wel!

  |   delfgauw

Ik ben blij dat ik allebei de yin yoga levels heb meegedaan bij AALO. De eerste was een vernieuwde kijk op het beoefenen en lesgeven evan yoga en dus omgaan met jezelf vanuit een zachte manier en kennis over het lichaam. De tweede level was voor mij nog leuker en toepasselijker omdat ik het energetsiche aspect van de yoga benadering zo belangrijk en relevant vindt. Beide levels sluiten goed aan en worden met zorgvuldige aandacht en professionele kennis behandeld. Een heel goed en mooi pakket als je je wilt verdiepen in yoga en lesgeven.

  |   Capelle

Fantastische opleiding en een heel waardevolle aanvulling op yin yoga level 1 doordat je veel leert over meridianen en organen vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. Aanrader!

  |   Putten

Ik vind de opleiding qua inhoud erg goed. Veel aandacht voor belangrijke aspecten van het menselijk lichaam die van belang zijn voor het goed les kunnen geven. Zeer gedegen en goed opgeleide docenten. Heel toegankelijke docenten. Zeer prettige sfeer en goede accommodatie.

Ook een review over Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *