|   Almere

Mijn loopbaan als middenkader manager in e dienstverlenende en commerciële sector heb ik een volledige switch gegeven door me te gaan focussen op een hele andere tak van sport: "de sportbranche", in een uitvoerende functie. Maar waar te beginnen??
Bij AALO sportopleidingen heb ik inmiddels 4 opleidingen gevolgd. Ik focus me compleet op de fitness en alles wat daar bij hoort. Drie kwart jaar geleden had ik nog nooit gehoord van een "biceps femoris". Laat staan dat ik wist waar deze spier zat, wat ik ermee kan en hoe ik met deze spier om moet gaan.. Ik heb zoveel kennis opgedaan, zowel theoretisch als praktisch dat ik momenteel fitness trainer ben. Hoe cool is dat!

  |   Maarssen

Ik heb met veel plezier erg veel geleerd van de duidelijke en zeer praktische AALO Level 3 Fitness Master opleiding, waarin de ervaren praktijkgerichte docenten de lesstof op een duidelijke en gestructureerde wijze met humor overbrengen!

  |   Moordrecht

Na het volgen van Level 1 en 2, zorgt level 3 ervoor dat je sporters specifiek kunt gaan begeleiden. De kennis over periodiseren is erg nuttig wanneer je veel werkt met sporters die fitnessen als aanvulling op hun training. Deze opleiding vormt de kers op je level 1 & 2 en de voorbereiding op level 4. De trainer waarvan ik de les kreeg was dezelfde als level 2 en ik kan niet anders dan zeggen dat dit een kundige trainer is die bevlogen en betrokken is bij zijn studenten. Hij is scherp en heeft een goed oog voor juiste houdingen. Wederom is je eigen vaardigheid erg belangrijk. Met het volgen van deze opleiding kun je beginnen met je te onderscheiden ten opzichte van andere fitness trainers. Neem de tijd om de lesstof goed te leren en de opdrachten uit te voeren. Het is een intensieve opleiding waar je naast de opleidingsdagen echt tijd aan moet besteden.

  |   Amsterdam

Na level 1 en 2 met veel plezier level 3 gevolgd. Zeer praktische opleiding. Veel geleerd over het persoonlijk begeleiden van een sporter met name op het gebied van lange termijn planning (periodisering). Niet een opleiding die je er even bij doet. Serieus veel leerwerk en het maken van het portfolio vraagt ook inzet en doorzettingsvermogen . Een aanrader.....!

Ook een review over Fitness Master (Level 3) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *