|   Nijmegen

Ik heb het hele traject van level 1 t/m level 4 gevolgd en met succes afgerond!!
Het was een erg leerzame en super leuke tijd.
De trainers hebben onwijs veel kennis en zijn erg enthousiast ze kunnen dit goed overbrengen.
Bij de Personal Trainer opleiding was het mooi hoe de geleerde theorie van alle 4 de opleidingen in de praktijk werd gekoppeld.
De oefenstof is wel pittig in zo'n korte tijd, maar aan de andere kant een paar weken flink er tegen aan en je zou al aan de slag kunnen als personal trainer.

  |   De Goorn

Ik vond de inhoud van de opleiding erg veel voor het aantal opleidingsdagen. De techniek is daarom moeilijk om onder de knie te krijgen.
Daarnaast wordt de informatie lichtelijk afgeraffeld, doordat het te veel is in te weinig dagen.
Ik vind ook dat er van grote organen naar kleine gewerkt moet worden.
De trainers vind ik wel top en de examenopzet is een verbetering. Misschien zou een toelatingsexamen voor deze cursus goed zijn, aangezien men dan van hetzelfde niveau zijn.

  |   Oud Gastel

Opleiding is erg leerzaam en interessant. Instructeurs zijn zeer vakbekwaam en hebben heel veel kennis vwb tainingskunde. Wel mogen de boeken nogmaals goed nagekeken worden omdat er best veel Rouen in zitten.

  |   Beuningen

Opleiding van Level 1 t/m PT gevolgd. Heldere informatie tijdens de eerste kennismaking maakt duidelijk dat je zelf verantwoordelijk bent de lesstof eigen te maken. Het is veel in korte tijd maar afhankelijk van instructeur wel te doen. Soms wel wat slordig met informatie en administratie.

  |   Den Haag

Ik heb het PT pakket gevolgd van level 1 t/m 4. Vanaf dag 1 heb ik enorm veel geleerd en inspiratie opgedaan. De trainers zijn kundig en toegankelijk. Ik heb 5 AALO trainers mogen ontmoeten en 4 examinatoren en van allemaal heb ik enorm veel geleerd. Toch wil ik vooral Ian even apart benoemen, wat een kennis heeft deze man!! en wat een inspiratie. Ondertussen heb ik me ingeschreven voor Gewichtsconsulent en ben aan de slag als zelfstandig PT'er, mij klantenkring begint te groeien...:) Thanks AALO...

  |   Antwerpen

Heel veel kennis opgedaan, bedankt AALO ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn kennissen kring.
Wel jammer dat er geen opleiding PT in Belgie meer is, maar gelukkig wonen wij in de buurt van Nederweerd.

  |   Veldhoven

SUPER!!!
ik kan niet wachten om te starten
dit scheelt zo veel tijd en geld!!
top

  |   Venlo

Aalo Fitness-opleidingen, leerzaam en fun!
ik heb de complete fitnessopleiding gedaan, A t/m PT en ik vond het super leerzaam. De AALO instructeurs zijn echte kanjers die je weten mee te sleuren in hun enthousiasme voor het vak. De opleidingen zitten goed in elkaar en er is veel aandacht voor het individu, je voelt je nooit een nummertje. Ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad!

  |   Rijswijk

Zojuist bezig met level 1. Volgende week mijn examen doen! Ik heb er heel veel vertrouwen in dat het gaat lukken. Stacey heeft ons alle theorie en praktijk erg goed uitgelegd!!

  |   Stiens

Met voorkennis mbt fysiotherapie van level 1 doorgestoomd naar level 4. Wat een leerzame periode, mede door het enthousiasme van de zeer kundige docent. Toch moet deze opleiding niet worden onderschat, de toetsmomenten zijn pittig. Je wordt veel gestimuleerd 'out of the box' te denken. Met volledige inzet en eigen creativiteit is het echter goed te doen en een aanwinst op je cv!

  |   Amersfoort

Ik kan iedereen die zich wil opleiden tot personal trainer AALO aanbevelen. het zijn inspirerende docenten die het duidelijk en helder uitleggen. ik vind het wel dat het erg snel gaat en veel is een een korte tijd. als je een fulltime job heb en je mag er naast ook nog een bij leren mag je zeker aan de bak. maar als je iets wilt bereiken moet je er ook voor gaan

  |   Ijmuiden

Inhoudelijk uitstekende opleiding. Praktijktrainers. Gewoon een aanrader als je professioneel als personal trainer aan de slag wilt.

  |   Drunen

Fitnesstrainer level 1 t/m mastertrainer 3 behaald en bijna begonnen aan personal trainer. Tot nu toe super goede ervaring gehad met leuke / capabele trainers en natuurlijk leuke deelnemers. Veel variatie en leuk om mee te netwerken. AALO, ga zo door en tot snel!

Ook een review over Personal Trainer (Level 4) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *