Reviews over Sportmasseur (NGS)

  |   Utrecht

Zeer ervaren en professionele docenten. Duidelijke uitleg en goede materialen."
Dat deze opleiding NGS gecrediteerd is heeft een toegevoegde waarde omdat ik straks als professional met cliënten aan de slag ga die via de verzekering een sportmassage kunnen ondergaan.
De opleiding is pittig, maar zeker te doen dankzij de docenten en de opbouw van de opleiding.

  |   Almere

Zeer goede opleiding. Er wordt wel veel van je verwacht qua studie investering (tijd), Ik heb denk ik wel 2 tot 4 uur per week nodig om alles door te lezen en te bestuderen. Zelf heb ik daar geen moeite mee, maar kan me voorstellen dat het veel is. Aan de andere kant als je het echt wil dan moet je er ook voor gaan. Praktijkdagen zijn helemaal goed! Zeer deskundig, betrouwbaar en enorm leerzaam. Aanrader!

  |   Apeldoorn

Na mijn opleiding Personal Trainer bij AALO ben ik direct begonnen met Sportmasseur opleiding. Tijdens mijn opleiding tot Personal Trainer kon ik al direct werken met een aantal zelf geworven klangen, maar nu ik vier maanden geleden mijn NGS diploma heb mogen behalen gaat het helemaal snel. Ik profiteer hier nu iedere dag van. Ik heb een goed bedrijf weten op te zetten en dankzij de AALO en de NGS registratie had ik vanaf dag 1 al klanten. Dit groeit alleen maar en nu heb ik een luxeprobleem want ik zal binnenkort moeten gaan uitbreiden. Super opleidingen!!!!

Ook een review over Sportmasseur (NGS) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *