Reviews over Kickboks Instructeur

  |   Hoogeveen

Fantastic workouts and results with a highly skilled super enthousiastic team in a warm atmosphere!
Fantastische workouts en resultaten met een professioneel super leuk enthousiast team in een warme sfeer!

  |   Meppel

Fight Kickboxing is volgens mij de meest ideale work out om te werken aan je lichaam, conditie en geest. Ik ben zelf Kickbag instructeur en heb ook de Kickboxing class gevolgd en kan beide nu ook beide combineren in mijn les.

  |   Zoetermeer

Het waren intensieve, maar ook leuke en leerzame dagen. De master trainer wist niet alleen mij, maar steeds weer de hele groep te prikkelen tot het uiterste te gaan, en het ultieme in ons boven te halen. Het werd een echte uitdaging. Alle onderdelen van Fight Kickboxing kwamen aan bod. De master geeft bruikbare tips die je zo kunt toepassen. Ik heb in ieder geval veel geleerd. Ik vind deze lessen echt een aanrader.

  |   Ouddorp

Een geweldig systeem om aan te bieden op de vereniging! Heb tijdens deze cursus veel geleerd over dingen waar ik hiervoor nog helemaal niet overna gedacht zou hebben. Verder is dit een geweldige work out waarbij je echt alle aspecten van een training meepakt! In het kort simpelweg super!!

  |   Capelle aan den IJssel

Ondanks mijn jaren lange ervaring in de Budosport als docent, heb ik heel veel geleerd tijdens de UFW kickboks opleiding.
Deze opleiding ik heb gevolgd en met succes afgesloten in september 2015.
Het geleerde concept, gebruik ik veel in mijn karate en all found selfdefence lessen binnen
KVC (mijn karate vereniging). Een grote meerwaarde. Een hele goede docent die deze opleiding verzorgde.

  |   Middelharnis

Veel gehoord over Jimmy toen ik begon met de opleiding maar hij heeft deze zeker waard gemaakt. Goede leeromgeving en mogelijkheden. Het concept spreekt voor onze leden zeker aan. Iedere week zijn er tussen de 30 en 40 deelnemers aan de les. Goede aanvulling op je kunde en lesprogramma dus zeker doen.

  |   Pernis

Geweldige opleiding gegeven door enthousiaste en energieke docenten. Na jaren lange ervaring met diverse budo sporten geef ik nu zelf les. Zeer enthousiaste reacties. Intensieve total body work out met stoot en trap technieken. Goede kickboks training zonder sparren, wat het heel laag drempelig maakt. Toegankelijk voor iedereen. Aanrader!

  |   Amsterdam

Veel geleerd in deze opleiding . Ilona Wijmans beschikt over kennis van zaken. De groep was super leuk en ook daarvan heb ik veel geleerd. Het is wel belangrijk dat je de basis van kickboksen voldoendee beheerst en ook prettig als je al wat ervaring hebt opgedaan in het geven van een les, de opleidingsdagen verlopen namelijk in een hoog tempo ( dat vond ik leuk en vooral erg leerzaam). Volgend jaar ga ik de pads workshop doen bij Ilona

Ook een review over Kickboks Instructeur plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *