Kickboks Instructeur

Vanaf €399

Kickboks Instructeur in het kort:

Fight Kickboxing, train als een kickboxer

Kickboksen is hot en steeds meer mensen willen op recreatieve wijze genieten van deze effectieve trainingsvorm. Daarom zijn er goede Kickboxing Instructeurs nodig. De AALO Kickboxing opleiding is een volledig nieuwe opleiding en uitermate geschikt voor iedereen die les wil leren geven in kickboksen. Schrijf je in en word in vier dagen die veelgevraagde Kickboxing Instructeur!

Bij deze opleiding krijg je les van vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen Ilona Wijmans. Voor deze opleiding adviseren we dat je minimaal een jaar kickboksen beoefent.

zwarte blok inleiding20

Impress yourself, inspire others.

Studieprogramma

Onderwerpen:

 • Basiskennis anatomie, fysiologie en trainingsleer
 • Indeling training: warming up, kern en cooling down
 • Buikspieren en stretches: zin en onzin
 • Methodisch didactisch handelen
 • Coaching en klantbegeleiding (AIR methode)
 • Differentiatie
 • Lesvoorbereiding op basis van een LVF

 

Les van de beste docenten

Onze opleidingen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld door specialisten uit het vakgebied met jaren (buitenland)ervaring. Je krijgt les van de beste Master Trainers, met enorme passie voor het vak die veel praktijkervaring meenemen tijdens het geven van de lessen.

Studieadviseur Bas

"Heb je vragen? Ik en de andere AALO-studieadviseurs staan voor je klaar!"

Klik hier

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Kickboxing Instructeur bestaat uit drie opleidingsdagen en een examendag.

Hieronder vind je een overzicht van de leslocaties en startdata.

Startdatum: Zaterdag 3 juni
Amstelveen
Kickboks Instructeur Lestijden
Opleidingsdag 1 za 03-06-2023 11:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 2 za 10-06-2023 11:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 3 za 17-06-2023 11:00 - 16:00 uur
Examendag za 24-06-2023 11:00 - 16:00 uur

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Voorkeurslocatie

Bij AALO geef je jouw voorkeurslocatie op. Soms kan het gebeuren dat  de opleiding op een andere locatie plaatsvindt dan jouw voorkeurslocatie. Mocht dit gebeuren informeren we je hierover. En we proberen de extra reistijd natuurlijk altijd zo kort mogelijk te houden.

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Kickboxing Instructeur ontvang je een branche-erkend diploma. Met dit diploma op zak kun je direct aan de slag. Hoe meer opleidingen, hoe meer diploma’s en hoe waardevoller voor een werkgever of opdrachtgever. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

 • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
 • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
 • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Iedereen kan meedoen! Wel adviseren we dat je minimaal één jaar kickboksen hebt beoefend. De AALO Kickboks Instructeur opleiding is gericht op kickboksers die hun ervaring en kennis over kickboksen willen overdragen aan klanten. Twijfel je of deze opleiding bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag! 

Schrijf je direct in voor de opleiding

Algemeen JAN 2763

Wat kost deze opleiding?

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Fight Kickboxing Instructor bedraagt € 399,00. Dit is inclusief het het studiemateriaal. Het examen bedraagt € 59,00.

Vraag een offerte aan

Doorstuderen

Heb je de opleiding afgerond en wil je doorstuderen? Dan is het mogelijk om je in de 'breedte' te ontwikkelen door aanvullende opleidingen te volgen binnen bijvoorbeeld de Fitness Academie of Voeding Academie.

€1.000 voordeel met het STAP-budget

Goed nieuws! Voor deze opleiding kun je gebruikmaken van het STAP-budget, een nieuwe subsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij het UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes. De volgende ronde start 1 mei dus wees er snel bij! Lees meer over het STAP-budget.

Studievoortgangeis

Aan het STAP-budget hangt een studievoortgangseis. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je actief met de opleiding bezig bent. Dit kan natuurlijk door het succesvol afronden van de opleiding of met een bewijs dat je tenminste 80% van de tijd aanwezig bent geweest. Als het niet lukt om hieraan te voldoen, kan UWV jou verzoeken de subsidie terug te betalen. Lees meer over de voorwaarden van het STAP-budget.

Hoe werkt het STAP-budget?

 • Ga naar het inschrijfformulier en schrijf je in voor de opleiding die jij met het STAP-budget wilt volgen.
 • Kies bij stap 1 een startdatum tussen 4 weken na jouw STAP-aanvraag bij UWV (29 mei) en 30 september.
 • Vul bij stap 2 jouw persoonsgegevens in.
 • Kies bij stap 3 voor Betaling na ontvangst factuur.
 • LET OP | Vul bij stap 4 als opmerking het volgende in: STAP-budget
 • Klik op Inschrijving afronden. Nu gaan wij voor je aan de slag!
 • Vóór de start van de aanvraagronde bij UWV ontvang je van ons het STAP-aanmeldingsbewijs*. Deze heb je nodig bij jouw aanvraag bij UWV.
 • Zodra de aanvraagronde bij UWV opent kan je jouw STAP-budget aanvragen. Het STAP-aanmeldingsbewijs van AALO moet hier worden geüpload. Wees er snel bij want OP=OP! Dit kan vanaf 1 mei.
 • Binnen 4 weken hoor jij vanuit UWV of je aanvraag is goedgekeurd.

* Bij STAP-inschrijvingen binnen twee dagen vóór de start van de aanvraagronde bij UWV kunnen we niet garanderen dat je jouw aanmeldingsbewijs op tijd ontvangt. 

INSCHRIJVEN MET STAP

AALO Stap opmerking

>> Check hier het stappenplan voor een STAP-inschrijving bij AALO

Voordelige pakketten

€ 1.546,- € 1.225,- € 321,- voordeel

Het Allround Groepsles Instructeur pakket leidt je op tot groepsles instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen:

 • Basis Groepsles Instructeur
 • Total Bodyshape Instructeur
 • Step Instructeur Level 1
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Allround Groepsles Instructeur
€ 504,- € 474,- € 30,- voordeel

Het Kickboks en Pads Pakket leidt je op tot kickboks instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende twee AALO-opleidingen:

 • Kickboks Instructeur
 • Pads Training
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Kickboks en Pads Pakket