STAP-budget stopt voor fitness- en healthopleidingen

Deze week heeft het kabinet besloten dat het STAP-budget alleen nog geldig is voor erkende opleidingen zoals hbo-bachelors en mbo-opleidingen. Dit betekent helaas dat je voor onze opleidingen geen STAP-budget meer kunt aanvragen. Heb je in een vorige STAP-ronde goedkeuring gekregen van het UWV? Dan verandert er voor jou niets.

Blijf jezelf ontwikkelen

Stond je al in de startblokken om te starten met het STAP-budget? We snappen dat dit enorm balen is, maar laat je ambities hier niet onder lijden! Wil jij investeren in jezelf en een opleiding volgen binnen de fitness-, yoga- of healthbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw ambities waar kunnen maken.

Zijn AALO-opleidingen erkend?

Veel van onze opleidingen zijn branche-erkend. Dit betekent dat een branche-organisatie ons als opleider én onze opleidingen een accreditatie heeft verleend. Deze accreditatie is het bewijs dat wij kwalitatief goed onderwijs bieden. Zo wordt AALO als organisatie erkend door Europe Active en kun je na het volgen van een AALO-opleiding jezelf als fitness professional registeren in het kwaliteitsregister EREPS. Onze Yoga Academie is erkend door de Yoga Alliance zodat je erkend yogadocent kunt worden met onze opleidingen.

AALO biedt geen erkende hbo-bachelors en mbo-opleidingen en komt daardoor niet in aanmerking voor het STAP-budget. De accreditaties en erkenningen die écht waardevol zijn binnen onze branche hebben we als opleider wel. Dus start je een opleiding bij AALO, dan ben je verzekerd van topkwaliteit.

>> Leer meer over onze erkenningen en accreditaties


Deel dit nieuws: