Pilates Academie

Les leren geven volgens dé authentieke Pilates methode van Joseph Pilates.

Pilates docent worden?

Wil jij Pilates leren geven, mensen helpen om zich beter in hun lichaam te voelen en les krijgen en leren geven volgens dé authentieke Pilates methode van Joseph Pilates? Dan ben je bij AALO aan het juiste adres.

De Pilates Academie biedt meerdere niveaus om jou zo tot een volwaardig en professionele docent te maken. Ook kun je bij AALO verdiepende workshops volgen.

Starten met €1.000 voordeel
Bij AALO kun je ook gebruikmaken van het STAP-budget, de nieuwe subsidieregeling van de overheid ter waarde van €1.000. Lees meer over het STAP-budget.

zwarte blok inleiding2

Pilates volgens de authentieke methode

Rabia standin2

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Shanaya of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Zelf ervaren

Bij de Pilates Academie wordt in iedere opleiding veel aandacht besteed aan eigen vaardigheid. Voor een Pilates instructeur is het namelijk belangrijk om de methode in eigen lichaam te beheersen. Door zelf te ervaren kun je beter begeleiden in je lessen.

De beste docenten

Bij AALO werken we alleen met de beste docenten. Binnen de Pilates Academie werken alleen gecertificeerde Pilates docenten (Romana-, Power Pilates) met meer dan 10 jaar werkervaring.

Nu €1.000 voordeel met het STAP-budget

Goed nieuws! Voor al onze opleidingen kun je gebruikmaken van het STAP-budget, een scholingssubsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes. De volgende ronde start binnenkort dus wees er snel bij! Lees meer over het STAP-budget.

Snel starten

Klassiek Mat Pilates (Level 2)

Start op:
01-09-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)

Pilates Basis Anatomie

Start op:
15-09-2023
Locatie:
Nieuwegein (Utrecht)

Klassiek Mat Pilates (Level 1)

Start op:
10-11-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)