|   Vinkeveen

De opleiding is zeer uitgebreid. De stof bestaat naast de oefeningen, ook uit lesgeeftheorie die in bijna iedere (groeps-)les toegepast zou kunnen worden.
De stof die in level 1 is aangeleerd wordt uitgebreid door middel van verdiepingsstappen en nieuwe oefeningen. Ook komt het geven van personal training aan bod.
Tijdens de opleiding is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding in zowel de eigenvaardigheid, als de lesgeefvaardigheid, wat maakt dat het niveau van de opleiding snel stijgt.
De groep wordt meegenomen in het enthousiasme van de instructeurs, waardoor de opleidingsdagen naast leerzaam ook heel leuk zijn.

  |   Hasselt

Pilates 2 gaat een stuk dieper in op de theorie, het leveren van maatwerk op andere lichamen en de aanvullingen van (moeilijker) oefeningen op een hoog niveau uit te voeren. Echt een aanrader en begeleiding door een zeer kundig team met verstand van zaken. De opbouw van de opleiding vanaf level 1 en level 2 werkt in praktijk precies zoals beschreven, het is dus praktijkgericht geschreven en dat zie je in je eigen lessen met je eigen deelnemers ook zo terug. Zeer tevreden.

  |   Arnhem

In LEVEL2 ga je verdiepen. Verdieping in alles wat je geleerd hebt in LEVEL1 en dat is héél leerzaam! Je leert 12 gevorderden matoefeningen eigen te maken + de pilatesanatomie, waar je echt even je tanden in moet zetten. Het team werkt kundig en vol enthousiasme. De opleiding is van hoog niveau. Ik heb net als in level 1 dit als een zeer bijzondere, leerzame tijd ervaren. Genoten van Mirjam's duidelijke uitleg, keihard gewerkt maar zeker ook veel gelachen! En nu óp naar de volgende Pilates opleiding! I'm hooked! ;)

  |   Zoetermeer

Na de Level 1 te hebben afgerond, erna direct gestart met Level 2. Ik vond dit een hele fijne aanvulling waarin in echt heb leren kijken naar een lichaam en de beweging in het lichaam leren herkennen. Het onderdeel anatomie is heel leerzaam en ook de aanvullende oefeningen voor intermediate maken het wederom een ervaring die ik niet had willen missen. Door de Level 2 te volgen en tegelijkertijd lessen te geven hebben ik grote sprongen kunnen maken in mijn eigen lesgeefvaardigheid en kunnen geven van correcties. Ook deze opleiding is een aanrader!

Ook een review over Klassiek Mat Pilates (Level 2) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *