|   Groningen

Deze opleiding is enorm waardevol voor mij als Personal Trainer. Binnen korte tijd weet ik al meer over voeding en de gevolgen van de 'voedingsindustrie' voor ons mensen. De zelfstudie tijd is goed te doen en het is dusdanig interessant geschreven dat het leest als een goed boek. Ik kan niet wachten op de volgende opleidingsdag.

  |   Amsterdam

Goed opgezette opleiding. Onze trainer Sabine is zeer kundig en weet op alle vragen een goed antwoord te geven. Ondanks de vele theorie blijft het boeiend.
Top AALO!

  |   Eindhoven

Indrukwekkend hoe de opleiding in elkaar zit. Zeer leerzaam. Wat ik vooral enorm goed vind is dat er veel ruimte is voor het ontwikkelen van een eigen visie. Er worden feiten neergelegd en daar moet jij als toekomstige gewichtsconsulent een keuze uit maken, kortom creëer je eigen visie.
Voorbeeld: gebruik je margarine/ halvarine met veel goede (onverzadigde) vetten, maar om het vloeibaar te houden is het 'chemisch' bewerkt, of gebruik je roomboter, heel natuurlijk maar wel veel verzadigd vet. Wat mij betreft een dilemma. De trainer geeft niet aan wat je zou moeten kiezen, legt alle voor en nadelen uit, de keuze is aan jou. Complimenten groetjes M

  |   Amsterdam

Jammer dat ik van te voren niet de tijd had om voor te bereiden, daardoor ging de opleidingsdag wel heel snel voor mij.
Toch veel geleerd.

  |   Vaassen

top opleiding, leuke trainer :)

  |   Zoetermeer

Ik heb getwijfeld tussen voedingsdeskundige en deze. Het voordeel van GC is dat het geaccrediteerd is door BGN waardoor het ook gedekt wordt door verzekeringsmaatschappijen. Ook duurt deze opleiding langer ik ben toch blij met mijn keuze. complimenten aan de studieadviseurs van AALO, jullie nemen echt de tijd voor al mijn (lastige) vragen ;)

  |   Amsterdam

Tot nu toe een super opleiding.
Ndeel is wel dat je geen stage hoeft te lopen zouden beter verplicht moeten stellen zodat je nog meer leerd uit de praktijk.

  |   Amsterdam

Super opleiding ben net geslaagd er voor.Maar ze zouden zeker stage lopen verplichten leer je naar mij mening meer van.

  |   Middelburg

Ik heb de opleiding Gewichtsconsulente gedaan bij AALO en dat is me erg goed bevallen. De locatie in Leiden is prima te bereiken met het openbaar vervoer. De cursusdagen op zondag waren voor mij ook een uitkomst, omdat ik daardoor geen vrij hoefde te nemen van mijn werk. Onze docente is een heel prettig en open persoon. Wanneer ik een eventuele volgende opleiding ga doen, ga ik sowieso eerst weer bij AALO kijken wat de mogelijkheden zijn.

  |   Raamsdonksveer

Ik heb de opleiding tot voedingsconsulent gevolgd in Nieuwegein. De start van de opleiding was rommelig. De boeken kwamen maar niet binnen omdat ze opnieuw gedrukt waren. De locatie was helemaal prima. De lessen verliepen in eerste instantie nogal eenzijdig. Daar kwam gelukkig verandering nadat het werd uitgesproken en toen was er veel variatie. Heel leerzaam! De gastlessen waren erg interessant. Wat mij betreft zou er meer aandacht mogen gaan naar het stukje coachen.

  |   Huizen

WAAAUW wat een interessante en leuke opleiding!
Echt een aanvulling op mij als Personal Trainer en uiteraard voor mijn bedrijf FLR Coaching wat ervoor zorgt dat consulten wat betreft voeding vergoedbaar zijn voor mijn cliënten mits ze aanvullend verzekerd zijn!

Het is een vakopleiding die je niet zomaar even naast je werk doet. Je moet voeding echt interessant vinden!
Het portfolio is veel werk maar super leerzaam, waardoor je ook ervaring op doet & het portfolio assessment, theorie-examen en het coachverslag zijn prima te doen!

Deze opleiding raad ik aan iedereen aan die voeding interessant vind en hier wat mee wilt gaan doen!

Ook een review over Gewichtsconsulent (BGN) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *