|   Rotterdam

Ik heb me ingeschreven voor deze opleiding en kan over de opleiding nog geen recensie geven, maar ik ben wel bekend met de sport diëtistes die deze opleiding gaan geven en daar ben ik meer dan blij mee. Deze sport diëtistes ken ik uit de sportwereld en zij begeleiden veel top sporters met succes.
Zelf heb ik veel ervaring als Personal Trainer en heb best wat kennis omtrent voeding, maar door de sessie die ik bij hun heb bijgewoond ging er een wereld voor mij open. Als ik maar 10% zou leren van de kennis die zij bezitten dan heb ik mijn doel bereikt. Ik zou dan echt beter voedingsadvies kunnen geven aan mijn huidige klanten. Volgend jaar ga ik ook de gewichtsconsulenten opleiding doen, maar eerst even centjes verdienen :)
Groeten Coen

  |   Leiden

Super opleiding. Sandra heeft veel kennis van zaken en weet deze op een duidelijke manier over te brengen. De kennis en vaardigheden die je in deze cursus opdoet, zijn direct in de praktijk bruikbaar. Zonder meer een aanrader!

  |   Ballum Ameland

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd bij AALO opleidingen, waaronder Kettlebell, TRX, Total Bodyshape, Kickbag en twee thuisstudies Anatomie en als laatste Voedingsdeskundige level 1. Mijn volgende opleiding waar ik me voor ingeschreven heb is Sportvoeding. Ik ben altijd heel tevreden over de AALO, er worden duidelijke lessen gegeven en veel leer je in de praktijk. De klantenservice is altijd heel behulpzaam. Kortom ik zal iedereen aanraden een opleiding bij de AALO te volgen.

Ook een review over Sportvoeding Adviseur (BGN) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *