|   Hoofddorp

Deze opleiding is een echte aanrader voor iedereen die ook maar enige interesse heeft in gezonde voeding. Als je zelf meer wilt weten over hoe het met onze voeding gesteld is, jouw doel een gezonde levensstijl is, als je meer wilt weten wat goede voeding voor je lichaam nu precies is ... laat je dan inspireren door Mandy en Rianne zij zijn echte inspirators. Na deze opleiding heb je voldoende handvatten om ook anderen te helpen,,ondersteunen en inspireren naar een gezondere levensstijl.

  |   Eindhoven

In 2012 heb ik de thuisstudie Food Base gevolgd. Het is me ontzettend goed bevallen! Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod en de hoofdstukken zijn gemakkelijk en interessant om te lezen.
De opdrachten zijn heel leuk om te maken, omdat je niet simpel antwoorden uit het boek moet halen. Je wordt aangemoedigd om dingen op te zoeken en zelf een mening te vormen.
De begeleiding is ook super! Je krijgt opbouwende feedback terug en daar kan je echt iets mee. Vragen worden ook netjes beantwoord.
Ben je geïnteresseerd in voeding en gezondheid, dan is dit een top opleiding om te volgen! Als je er dan nog geen genoeg van hebt, dan kan je meteen doorgaan met Food Revolution! Heb ik ook gevolgd en is echt super!!

  |   den haag

De food base is een erg duidelijke opleiding voor iedereen die meer wil weten over voeding en het coachen van je clieenten.
Voor meer informatie over voeding zou ik wel aanraden om nog andere opleidingen daarna te volgen.
Voor mij is het grootste pluspunt van deze opleiding de persoonlijke begeleiding. Ik kon altijd via de mail terecht bij een van de opleiders en deze hebben mij ook gestimuleerd om meer met voeding te gaan doen.
C. van Veen

  |   Eindhoven

Graag wil ik mijn ervaring over de food base thuisstudie met jullie delen:
Ik ben erg enthousiast over de opleiding. Het heeft me een goede basiskennis over voeding doen ontwikkelen. Naast de lesstof werd ik erg gemotiveerd om te gaan lezen over en experimenteren met gezonde voeding. Inmiddels durf ik van mezelf te zeggen dat een keukenprinses zich begint te ontpoppen!
De feedback is erg opbouwend en goed toe te passen in volgende opdrachten. Je mag je eigen werktempo bepalen.
De opleiding en ondersteuning van de coaches was voor mij een inspiratiebron om een eigen waarheid over gezonde voeding te vormen!

  |   Hilversum

Na vele AALO opleidingen gedaan te hebben besloten om de eerste stap te zetten naar het personal trainen met een FOOD opleidng...
Dit is mij zo enorm bevallen dat ik nu zeer binnenkort ga beginnen met de FOOD revolution opleiding...
Dit is mede te danken aan de overzichtelijke en interessante stof en zeer goede begeleiding en motivatie van de docent die er altijd is voor advies en uitleg deze thuisstudie doe je nooit alleen!

  |   Leiden

In de voedingscursus van AALO word je uitgedaagd over diverse aspecten van voeding kritisch na te denken, onderzoek te doen en je conclusies te trekken. De feedback die je op je bevindingen krijgt is positief geformuleerd, maar uitdagend tegelijkertijd. De coach, in mijn geval Mandy, laat je net weer even vanuit een ander oogpunt naar je bevindingen kijken. De energie die je in deze opleiding stopt, zul je dubbel en dwars terugkrijgen.

  |   Den Haag

Met deze cursus Food Base heb ik in een korte tijd heel veel geleerd. Ik heb veel moeten verdiepen in onderwerpen waar sommige nieuw waren voor mij en waar andere wel bekend voorkwam. Met het doen van research heeft het mij heel bewust gemaakt wat de cursus inhoud. Ik heb nu een hele andere kijk op het menselijk lichaam, bewegen en voeding en wat voeding met je doet. Ik kan met heel veel enthousiasme een ieder deze cursus aanraden.
Ik ben heel erg te spreken over Rianne, hoe zij mijn gecoached heeft en de feedback momenten die wij hebben gehad. Het mooie van haar feedback is dat ze ook uitlegt waarom zij een bepaalde opmerking plaatst of waarom zij een bepaalde mening vormt over de onderwerpen. Dat zette mij weer aan het denken en dat gaf mij inspiratie om verder in de materie te verdiepen.
Food Revolution is the next step for me!!!

  |   Groningen

Voor mij waren deze opleidingen echte inzichtgevers. In voedingsdeskundige level 1 krijg je alle benodigde basis omtrent voeding (macro en micro nutrienten). Je leert direct je eigen visie te creeren omtrent voeding. Bij voedingsdeskundige level 2 ga je meer in op coaching en natuurlijk de verdieping in voeding.  De docenten zijn super. Veel parate kennis en enorm enthousiast.

  |   Stramproy

De cursus food base is een mooie ervaring voor mij geweest. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het hele healthy wereldje. Door deze cursus heb ik me beter kunnen verdiepen in gezonde voeding en de werking van voeding op het lichaam. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn keuzes. Ook ben ik meer over mijn eigen mening na gaan denken, waardoor ze duidelijker zijn geworden.
Dat ik na ben gaan denken over mijn mening over bepaalde dingen, komt ook door de begeleiding vanuit AALO. Hier ben ik echt zeer tevreden over. De begeleiding van Rianne, welke erg persoonlijk en informeel was, heb ik als fijn ervaren. De feedback die ik kreeg was duidelijk, waarbij ze ook haar eigen standpunten uitlegde. Van elkaar kun je leren, en dat heb ik ook van haar gedaan.
De cursus en de daarbij komende begeleiding heeft me inspiratie en motivatie gegeven om anderen te helpen en me meer te gaan verdiepen.

  |   Rotterdam

Hallo Allemaal,
Op 9 maart ben ik begonnen met de opleiding FoodBase . Deze opleiding werd gegeven door Rianne Becker en ik moet zeggen het is echt een aanrader.
Ik was al heel erg enthousiast over de opleiding voor dat ie begonnen was maar tijdens de opleiding werd dit enthousiastme alleen maar groter ! De manier waarop Rianne de informatie overbracht was heel fijn en heel makkelijk te volgen ! Elk onderdeel dat we behandelde werd in jip en janneke taal
Uitgelegd en kon je de opleiding heel goed volgen ! Door dat rianne met al haar enthousiastme ons leerde over foodbase en doordat het heel makkelijk werd uitgelegd had ik hierdoor eigenlijk heel weinig vragen ! Dus wil jij meer weten over de basis van voeding dan is dit echt een aanrader !!! Op naar level 2 food revolution

  |   Breda

De opleiding Food Base is een perfecte en overzichtelijke opleiding wanneer je jezelf wilt gaan verdiepen in voeding in zijn totaliteit. Door middel van de opdrachten wordt je bewust op de feiten gedrukt door het onderzoeken van soorten dieëten en detox methoden en overige voedingssupplementen. Tevens wordt aandacht gegeven aan sportvoeding en supplementen en hoe je jezelf zou moeten richten op wat je voor, tijdens en na het sporten zou moeten eten.
Kort samengevat .. echt een aanrader !
Nu nog level II ... Food Revolution

  |   Kerkrade

Heb voedingsdeskundige level 1 met veel plezier gevolgd. De Master Trainer Marieke is zeer vakbekwaam en legt alles op een begrijpelijke wijze uit. Naast de vastgestelde onderwerpen behandelde zij ook de input vanuit de klas en verschafte ons van goede onderbouwde informatie. Zeer interessante en leuke opleiding om te volgen indien je ook maar enigszins geïnteresseerd bent in voeding. Ik kan niet wachten tot ik kan starten met level 2.

  |   Rotterdam

Heel veel geleerd van deze cursus, en k zal zeker doorgaan met level 2 straks. Complimenten voor de snelle en goede feedback van de coach, Lenneke Leenheer, top!

  |   Roermond

De opleiding voedingsdeskundige niveau 1 was erg leerzaam en is een echte aanrader. Het is een complete, veelzijdige opleiding die de verschillende aspecten over voeding zoals voedingsstoffen, anatomie en fysiologie van het lichaam, energie en coaching met elkaar verbindt. De opleider heeft veel kennis en zorgt ervoor dat de opleiding de kennis aanvult op persoonlijke basis van de student. Echt een aanrader dus!

  |   Dendermonde

De opleiding voedingsdeskundige niveau 1 was erg leerzaam en is een echte aanrader. Het is een complete, veelzijdige opleiding die de verschillende aspecten over voeding zoals voedingsstoffen, anatomie en fysiologie van het lichaam, energie en coaching met elkaar verbindt. De opleider heeft veel kennis en zorgt ervoor dat de opleiding de kennis aanvult op persoonlijke basis van de student. Zeer diepgaand is de opleiding wel niet, hopelijk meer in deel 2!

  |   Tiel

In Juni 2022 deze opleiding gestart. Omdat het een online opleiding betreft kon ik deze gemakkelijk op mijn eigen tempo volgen en tijdens mijn vakantie de opdrachten in alle rust maken. Ik ben erg tevreden over de opzet en duidelijke informatie van de opleiding. Het heeft mij verdere informatie gegeven die ik tijdens mijn werk kan gebruiken. Ik ben dan ook zeker van plan het vervolg van deze opleiding te volgen. Zeker een aanrader.

  |   Weesp

Voedinsdeskundige level 1 en level 2 online gevolgd met als doel kennis te vergroten/verbreden over voeding, lichaam en geest. Zeer leerzaam, interessant en ook leuk. Het heeft me nog bewuster gemaakt van hoe belangrijk gezonde voeding en levensstijl is. Hoe eerder je je er van bewust wordt (gemaakt) wat je eet en wat het op de lange termijn met je lichaam en geest kan doen hoe beter je eerst nadenkt over wat je besluit te eten of vooral welke boodschappen je in huis haalt. Zeker voor ouders een aanrader om deze opleiding te volgen. Weet wat je je kind te eten geeft en wat het op de lange termijn kan betekenen. Ik had de studieboeken van te voren aangevraagd zodat ik me goed kon voorbereiden op de online lessen. Met dank aan Mastertrainer Maxim die de lessen op een prettige en professionele wijze gaf en goed luisterde naar de vragen van de deelnemers en iedere deelnemer goed in beeld had! En natuurlijk AALO voor het aanbieden van deze opleiding!

  |   Nieuwerkerk

Ik heb de cursus voedingsdeskundige Level 1 gevolgd. Het was een interessante introductie in voeding en begeleiding. Zeer goede en bekwame docent. Hij zorgt voor een goede interactieve online cursus.

  |   Wijchen

Review over voedingsdeskundige level 1, online

Leuke opleiding, leerzaam.
Top begeleiding door Lenneke

Ook een review over Voedingsdeskundige (Level 1) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *