Reviews over Kinderyoga

  |   Haarlem

Onwijs leuke en leerzame opleiding met een leuke groep mensen! Veel geleerd, theorie en praktijk! Een opleiding die ik zeker zou willen aanraden.

  |   Alphen aan den Rijn

Fijne en gedegen opleiding die je in aanraking laat komen met het yoga-pad en hierdoor bewustwording creëert: leuk en leerzaam! Een aanrader voor iedereen die het beste uit kinderen naar boven wilt halen.

  |   Utrecht

Vanuit mijn optiek een echte aanrader voor de yoga docent die kinderyoga wil gaan geven en nog geen of weinig ervaring heeft met werken met kinderen. Of de andere zijde, als je wel al ervaring hebt met lesgeven aan kinderen en een eerste kennismaking met yoga wenst.
Reina is een ervaren en kundig docent, zowel in het lesgeven, als in het yogisch pad.
Mede door haar eigen enthousiastme, openheid en eerlijkheid wordt de mogelijkheid geboden om jezelf ook zo op te stellen waardoor je meer uit de opleiding haalt.
De leerstof is duidelijk en je kunt zelf beslissen hoe diep je erin wilt opgaan.
Het is mijns inziens wel echt heel belangrijk dat je oefent/ stage loopt tijdens de opleiding. Dit wordt nu niet verplicht.

  |   Bleiswijk

Deze eerste opleiding van het Aalo voor kinderyoga docent level 1 is een schot in de roos.
Deze opleiding, die er toe kan bijdragen dat kinderen in deze "overprikkelde" tijd leren om rust in het hoofd en lichaam te creëren, is een echte aanrader.
Reina is een enthousiaste, deskundige en ervaren docent.

  |   Herveld

Een top opleiding, gegeven door een top docent (Reina)! Ik heb onwijs veel geleerd tijdens de opleiding, over het lesgeven aan kinderen en zeker ook over mezelf :-)
Een aanrader voor iedereen die yoga een kinderen wil doorgeven, op welke manier dan ook.

  |   Harlingen

Echt een super leuke opleiding, ik wil de yoga gaan toepassen op school. Heb ontzettend veel geleerd over kinderyoga , maar ook zeer zeker over mijzelf. Ik merk dat yogalessen geven absoluut aan twee kanten werkt. Ik zelf wordt er heel blij en gelukkig van Het is een heel praktijkgerichte opleiding en ben enorm geraakt door het enthousiasme van Reina. Ik merk dat ik me steeds meer bewust ben geworden van mijn manier van les geven. Ik blijf doorgaan met mijn oefen groepje op school om me te blijven ontwikkelen. Ik hoop dat er dit jaar een level 2 opleiding komt en die wil ik zeker gaan doen. Kortom, ik heb zoveel geleerd en wil hier graag in verder. Echt top !!!! Een absolute aanrader !!!!

  |   Hengelo

Een AANRADER voor iedereen die graag kinderyoga wil toepassen in de les op de basisschool. Ook ZEER geschikt voor KDV, BSO, PSZ, kindercoaching en in de yogastudio. Het is een laagdrempelige, praktijkgerichte opleiding die snel toepasbaar is op je werkplek. Themagericht naar eigen inzicht sluit het makkelijk aan op iedere leermethode. GEWOON DOEN!

  |   Amersfoort

Een fijne opleiding met een prima mix van concrete handvatten en het werken vanuit de fantasie/verbeelding. Ik denk dat het wel prettig is als je al wat ervaring hebt in het werken met kinderen. Ik geef nu zelf met heel veel plezier kinderyoga lessen!

  |   Amsterdam

Zelf werk ik momenteel niet met kinderen, maar wil ik dit wel gaan doen. Dit is een perfecte stap richting mijn doel om kinderen met hoogsensitiviteit te gaan coachen. Het was interessant, gezellig en leerzaam! Reina, bedankt voor de fijne dagen en je enthousiaste inzet!

  |   Almere

Super leuke opleiding en goed te doen als je zelf uit het onderwijs komt maar nog geen yoga docent bent.

  |   Sneek

Ik heb de opleiding voor kinderyoga level 1 als super leerzaam en fijn ervaren. Leerzaam voor jezelf en de manier waarop je yogalessen kunt inrichten voor kinderen van verschillende leeftijden. De docente Reina kwam met hele mooie en concrete voorbeelden. Ook heeft Reina mij een zetje gegeven in de goede richting voor de invulling van een mooie kinderyoga les. Heel erg bedankt voor de fijne en leerzame tijd!

  |   De Meern

Deze kinderyogaopleiding heb ik in febr. afgerond,.. toen direct gestart met kinderyoga-groepen! De opleiding is zo praktijkgericht dat dit perfect kan.. Yogadocente Reina geeft veel inspiratie, energie en creativiteit. 'Het creatieve kraantje' gaat open bij haar en bij de cursisten.. Bij mij 'druppelt' het nog steeds.. Ik denk vaak terug aan de leuke lesideeën! Wat een prachtige opleiding,.. voor je als yoga-docent, maar ook als mens! Het heeft mij veel gebracht..

  |   Tilburg

Ik geef ruim 2 jaar yoga aan volwassen, maar lesgeven aan kinderen is echt een andere discipline. Inlevingsvermogen en creativiteit wordt direct aangesproken. In het begin had ik hier moeite mee, maar heb goede tips en adviezen gekregen van Reina en andere cursisten. De training was leuk, leerzaam en te kort:-) Tijd vloog voorbij en had voor mij het langer mogen duren. Reina is een kanjer. De manier waarop ze vol overgave en enthousiasme lesgeeft en telkens weer op zoek is naar nieuwe dingen vind ik echt te gek. Hoop dat Aalo snel kinderyoga deel 2 aanbiedt, want dan meld ik bij deze aan :-)

  |   Anoniem

Ik heb de afgelopen maanden de cursus Kinderyoga gedaan, een geweldige indrukwekkende opleiding met heel veel creativiteit een uitstekende docent met veel passie voor yoga Reina

  |   Amsterdam

Ik vond de training erg leuk en leerzaam! We hadden een leuke groep, iedereen was erg betrokken. Yoga docente Reina is heel positief, enthousiast en heeft goede ideeën en tips. Ik zou de training aan iedereen aanraden die geïnteresseerd is in het lesgeven van kinderyoga.

Ook een review over Kinderyoga plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *