Reviews over Yang Yoga 2 - Vinyasa

  |   Utrecht

Prachtige verdiepende opleiding op de power yoga level 1. Naast fysieke begeleiding echt de flow van Vinyasa yoga geleerd. Vooral ook de yogafilosofie ingedoken en mogen ervaren in prachtige begeleiding door de Yoga Master Trainers Cecile Knapen en Anna Scott Miller. Inspirerend om nog meer te gaan ontdekken als (beginnend) Yogi

  |   HILVERSUM

Deze opleiding weet een mooie balans te brengen tussen de fysieke aspecten van vinyasa (power) yoga en de verdieping welke het zeker ook bevat. Cecile, Jeske en Anna vormden voor mij een sterk team van trainers met allemaal hart/passie voor wat ze overbrengen. Door de opzet van de opleiding kan iedereen er voor zichzelf uithalen wat hij of zij wil. Het was voor mij een intensief traject waarin ik een heleboel heb geleerd in relatief korte tijd. Diepe buiging naar alle trainers van de yoga academy: namaste!

  |   Soest

Na Power 1 eerst Yin Yoga 1 en 2 afgerond. Nu Power Yoga 2 afgerond. Wat heerlijk om na inzicht in de anatomie en fysiologie van de Yin opleidingen nu meer verdiepingen te hebben gekregen in de fysieke begeleidingen. Daarnaast natuurlijk erg fijn om weer meer bezig geweest te zijn met Vinyasa Flow. Kortom, weer een geode aanvulling op het yogapad. Dank Anna en Judith!

Ook een review over Yang Yoga 2 - Vinyasa plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *