Start jouw reis op het yogapad

Welkom bij de AALO Yoga Academie

Wil jij yoga docent worden? Of je verdiepen in de achtergronden en filosofie van yoga? De opleidingen binnen de AALO Yoga Academie zijn internationaal erkend door de Yoga Alliance. Met onze erkende opleidingen kun je daarom in Nederland en in het buitenland lesgeven in yoga. De opleidingen zijn onderverdeeld in modules zodat je zelf kan bepalen in welk tempo en in welke volgorde je jouw yoga pad doorloopt.

zwarte blok

When one teaches, two learn

Hoe start je?

ryt 200 groot

Wil je graag lesgeven in yoga? Volg dan een erkende 200-uurs Yoga Teacher Training (RYT-200). Na deze opleiding heb je genoeg kennis en bagage om te starten als Yoga Docent. Je kunt kiezen voor het Yang traject, het Yin traject of het Yin/Yang traject. Na deze opleiding krijg je een internationale erkenning als 200-uurs yogadocent en mag je je registreren bij de Yoga Alliance. Binnen de verschillende Teacher Training begin je met Yin Level 1 - Het fysieke lichaam  of Yang Level 1 - Power Yoga. Hier leer je de basisbeginselen. Bekijk onze Yoga Teacher Trainingen hieronder.

Persoonlijke Reis

Heb je geen behoefte om docent te worden? Ook voor je persoonlijke ontwikkeling is het erg waardevol om de verschillende modules te doorlopen. Tijdens de opleidingen leer je veel over de rol van yoga in jouw eigen leven en op wat voor manieren yoga en de filosofie van yoga invloed heeft op jezelf en je omgeving. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie (Chi) samenkomen. Bij yin yoga blijf je lang in dezelfde houding en ontspannen je spieren. 

 

Yang Yoga

Yang Yoga is een yogastijl waarbij de focus ligt op beweging van de spieren met een nadruk op het rekken en versterken van de spieren. Je wisselt dynamische tussen verschillende asanas en je houdt iedere houding een paar ademhalingen vast. 

Yin Yoga Teacher Training (RYT-200)

Wil jij je verdiepen in Yin Yoga? Volg dan de 200-uurs Yin Yoga Teacher Training (RYT-200). Je doorloopt de volgende modules:

 • Yin Yoga 1 - Het Fysieke Lichaam
 • Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam
 • Yin yoga 3 - Meridianen en Qigong
 • Yin yoga 4 - Mindfulness en Meditatie
 • Afrondingspakket RYT-200

Bekijk de Yin Yoga Teacher Training

Nu € 2.395,- (€623,- voordeel)

Yang Yoga Teacher Training (RYT-200)

Wil jij je verdiepen in Yang Yoga? Volg dan de 200-uurs Yang Yoga Teacher Training (RYT-200). Je doorloopt de volgende modules:

 • Yang Yoga 1 - Power Yoga
 • Yang Yoga 2 - Vinyasa
 • Yang Yoga 3 - Fysieke begeleiding
 • Yang Yoga 4 - Eigen Practice en Verdieping
 • Afrondingspakket RYT-200

Bekijk de Yang Yoga Teacher Training

Nu € 2.395,- (€662,- voordeel)

Yin/Yang Yoga Teacher Training (RYT-200)

Wil je een brede basis hebben in Yin én Yang yoga? Volg dan de 200-uurs Yin/Yang Yoga Teacher Training (RYT-200). Je doorloopt de volgende modules:

 • Yang Yoga 1 - Power Yoga
 • Yin Yoga 1 - Het Fysieke Lichaam
 • Yang Yoga 2 - Vinyasa
 • Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam
 • Afrondingspakket RYT-200

Bekijk de Yin/Yang Yoga Teacher Training

Nu € 2.395,- (€505,- voordeel)

Diploma en Yoga Alliance

De opleidingen van de AALO Yoga Academie zijn internationaal erkend door de Yoga Alliance. Je bent dus verzekerd van uitstekende kwaliteit. Na het afronden van een 200-uurs traject, kun je je registreren bij Yoga Alliance en krijg je een internationale erkenning als RYT-200 Yoga docent.

yoga alliance 1

De beste Teacher Trainers

Tijdens jouw opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste Teacher Trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. De AALO Yoga Academie werkt uitsluitend met bij de Yoga Alliance (YA) geaccrediteerde yogadocenten (RYT-200, ERYT-200 en RYT-500). Zij staan voor jou klaar en vinden het heel mooi om jou te mogen begeleiden tijdens jouw reis.

Bekijk ook de online open dag van de Yoga Academie en maak kennis met Jeske Papadopoulos, een van onze Teacher Trainers. 

Rabia standin

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Shanaya of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Ben je al Yoga docent en wil je verder?

Naast deze opleidingen hebben we heel veel andere verbredende en verdiepende Yoga Opleidingen. Ook kun je opleidingen volgen aan een van onze andere academies, zoals: Fitness AcademiePilates AcademieVoeding AcademieGroepsfitness AcademieHBO Academie

 Bekijk alle opleidingen van de Yoga Academie

Verbredende yoga opleidingen