Yoga Academie

Doorloop het yogapad in jouw tempo met een opleiding van de AALO Yoga Academie.

Wil jij Yogalessen gaan geven?

Wil jij RYT 200 Yogadocent Yoga worden? AALO biedt opleidingen aan die internationaal erkend zijn door de Yoga Alliance. 

Tijdens een opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste en bevlogen (YA) geaccrediteerde Yogadocenten, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. We hanteren een prettige balans tussen goed leren lesgeven en verdieping in de yogafilosofie. Jouw persoonlijke ontwikkeling, het ontdekken van jezelf en meer leren over de yogafilosofie is bij onze opleidingen heel belangrijk. En door de modulaire opbouw, kun je jouw yogapad in je eigen tempo doorlopen.

zwart blok inleiding

"When one teaches, two learn"

200-uurs opleidingen

ryt 200 groot

AALO Yoga Academie is internationaal erkend door de Yoga Alliance. Kies je voor een yoga opleiding bij AALO? Dan ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Ook biedt de Yoga Academie verschillende 200-uurs Yoga Teacher Trainingen aan (YTT), zoals de 200-uurs Yin/Yang opleiding, de 200-uurs Yin opleiding en de 200-uurs Yang opleiding. Na het afronden van het totale traject krijg je een diploma en kun je je registreren bij Yoga Alliance en krijg je een internationale erkenning als RYT-200.

 

De beste Docenten

Tijdens een opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste en bevlogen Master Trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. De yoga opleidingen van de Yoga Academie worden alleen gegeven door Yoga Alliance (YA) geaccrediteerde yogadocenten (RYT-200, ERYT-200 en RYT-500). Zij staan voor jou klaar en vinden het heel mooi om jou te mogen begeleiden tijdens jouw reis.

Kom naar de Open Dag

Lees verder

Snel starten

Yang Yoga 1 - Power Yoga

Start op:
29-05-2022
Locatie:
Aalsmeer

Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam

Start op:
04-06-2022
Locatie:
Aalsmeer

Proefles Yoga

Start op:
02-07-2022
Locatie:
Culemborg

Afrondingspakket RYT-200

Start op:
03-07-2022
Locatie:
Aalsmeer

Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam

Start op:
12-07-2022
Locatie:
Culemborg

Yin Yoga 1 - Het Fysieke Lichaam

Start op:
20-07-2022
Locatie:
Culemborg