Voedingsdeskundige (Level 1) - online

Vanaf €489

Voedingsdeskundige (Level 1) - online in het kort:

Voedingsdeskundige Level 1, de basis van de juiste voeding en coaching

Dagelijks hebben de media wel iets over voeding te melden. Ook social media staat er vol mee. ‘Dit mag wel, dit mag niet’ en dé perfecte diëten worden breed uitgemeten. Er staan mensen op die pretenderen de ultieme waarheid te spreken en massaal worden (de meest vreemde) adviezen opgevolgd. Wil jij voedingsdeskundige worden en wil jij anderen helpen op het gebied van voeding en coaching? De opleiding Voedingsdeskundige geeft jou inzicht in de basis van juiste voeding en leert je hoe je klanten optimaal kunt coachen op het gebied van voeding.

In de opleiding Voedingsdeskundige level 1 wordt de basis gelegd. We adviseren je om daarna door te gaan met level 2. Hier kijken we wat er verder nog speelt in voedingsland. We bestuderen afwijkende voedingssystemen en trends als smoothies en superfoods. De Level 1 & 2 bieden we ook aan als totaalpakket. Na het afronden van deze opleidingen ben je met recht een Voedingsdeskundige!

Doe een proefles!

voeding 4

Goede voeding helpt mensen.

Tijden, locaties en data

De opleiding Voedingsdeskundige (Level 1) - online kun je op ieder moment online starten als thuisstudie. Je volgt de opleiding op jouw moment en in jouw eigen tempo. Wel is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een docent.

Direct Starten

De opleiding Voedingsdeskundige Level 1 van AALO is ook te volgen in een online class

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Branche-erkende AALO-certificaat Voedingsdeskundige

Na het succesvol afronden van de opleiding Voedingsdeskundige Level 1 ontvang je een branche-erkend certificaat. Met dit certificaat op zak kun je direct aan de slag. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

  • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het certificaat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Examen

Je sluit de AALO-opleiding Voedingsdeskundige Level 1 af met een eindopdracht.

Geen toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Iedereen kan meedoen! Twijfel je of deze opleiding bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag! 

Algemeen JAN 2763

Wat kost deze opleiding?

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Voedingsdeskundige Level 1 bedraagt € 489,00. Dit is inclusief coaching, ondersteuning en studiemateriaal. 

Vraag een offerte aan

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je de opleiding Voedingsdeskundige Level 1 afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De AALO-opleiding Voedingsdeskundige Level 2 of de door BGN geaccrediteerde Gewichtsconsulent opleiding zijn de perfecte vervolgopleidingen! 

Wat vinden onze studenten van deze opleiding?

Ervaringen met AALO

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten.

Voordelige pakketten

€ 978,- € 960,- € 18,- voordeel

Het Voedingsdeskundige Totaal Pakket biedt alle informatie, tips en tools om direct als voedingsdeskundige aan de slag te kunnen. Je volgt in korte tijd de volgende twee AALO-opleidingen:

  • Voedingsdeskundige Level 1 
  • Voedingsdeskundige Level 2
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Voedingsdeskundige Totaal Pakket