Allround Groepsles Instructeur

Vanaf €998

Allround Groepsles Instructeur in het kort:

Kies voor de meest complete AALO-opleiding: Allround Groepsles Instructeur

button aalo

De Allround opleiding van AALO is de voordeligste basisopleiding van Nederland. Voor wie wil leren lesgeven is dit de eerste stap. Honderden deelnemers laten zich jaarlijks opleiden tot AALO Allround Groepsles Instructeur. De AALO-opleiding Allround Groepsles Instructeur bestaat uit drie opleidingen binnen de AALO Groepsles Academie. Deze opleidingen zijn ook los van elkaar te volgen, maar kies je het allround pakket dan is dit extra voordelig.

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.

Inhoud van de AALO-opleiding Allround Groepsles Instructeur

De allround groepsles Instructeur opleiding bestaat uit de opleidingen:

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Allround Groepsles Instructeur bestaat uit drie opleidingen.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata. 

De eerste opleiding in dit pakket is Basis Groepsles Instructeur. Je vindt hieronder de eerstvolgende startdata voor Basis Groepsles Instructeur.

Utrecht
Basis Groepsles Instructeur Lestijden
Opleidingsdag 1 za 18-01-2020 10:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 2 za 01-02-2020 10:00 - 16:00 uur
Nieuwegein
Basis Groepsles Instructeur Lestijden
Opleidingsdag 1 zo 08-03-2020 10:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 2 zo 22-03-2020 10:00 - 16:00 uur
Amstelveen
Basis Groepsles Instructeur Lestijden
Opleidingsdag 1 zo 03-11-2019 10:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 2 zo 17-11-2019 10:00 - 16:00 uur

 

Voorkeurslocatie

AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Studiebelasting, examen en stage

Elke opleiding binnen de AALO Groepsfitness Academie wordt afgesloten met een praktijkexamen, behalve de opleidingen Basis Groepsles Instructeur deze is examenvrij.

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Allround Groepsles Instructeur ontvang je een branche-erkend diploma. Met dit diploma op zak kun je direct aan de slag. Hoe meer opleidingen, hoe meer diploma’s en hoe waardevoller voor een werkgever of opdrachtgever. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Wat kost deze opleiding?

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Allround Groepsles Instructeur bedraagt € 998,00. Dit is inclusief het studiemateriaal. Dit levert een voordeel op van € 199, oftewel de basis groepsles opleiding is hiermee geheel gratis! Het examengeld is € 199,00, dit levert nog eens een voordeel op van €49 op je examenkosten. 

Binnen de Groepsfitness Academie kun je kiezen uit nog meer pakketten met de bijhorende voordelen.

€ 1.197,- € 998,- € 199,- voordeel

Het Allround Groepsles Instructeur pakket leidt je op tot groepsles instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen:

  • Basis Groepsles Instructeur
  • Total Bodyshape Instructeur
  • Step Instructeur Level 1
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Allround Groepsles Instructeur

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je een AALO-opleiding afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Bekijk de verschillende opleidingen binnen de AALO Academies.