Even voorstellen: Mirjam van Gameren

De beste lessen krijg je van de beste docenten. En aangezien de Pilatesbranche een hele andere is dan de fitnessbranche heeft AALO besloten deze twee specialismen te scheiden. In samenwerking met Mirjam van Gameren van Just Pilates is de AALO Pilates Academie opgericht. Wij stellen Mirjam van Gameren graag aan je voor.

Mirjam van Gameren

Aan ervaring geen gebrek. Mirjam van Gameren beoefent Pilates inmiddels al meer dan 15 jaar en heeft van haar passie haar specialisme gemaakt. In 2004 is Mirjam begonnen met een opleiderstraject als opleidingsassistent bij Peak Pilates. Onder leiding van Javier Velazquez van www.pilatesrotterdam.nl en andere Romana’s gecertificeerde trainers heeft Mirjam het traject succesvol afgerond. Vervolgens heeft ze de gehele authentieke Pilatesopleiding gevolgd in New York. In deze stad is ze door Bob Liekens als opleider voor Power Pilates opgeleid. Na het geven van vele lessen Power Pilates in de Benelux, heeft ze haar liefde en passie gestopt in de opleiding van de AALO Pilates Academie.

Bob Liekens

De in België geboren Bob Liekens reisde in 1983 af naar New York voor zijn carrière als danser. In hetzelfde jaar startte hij met Pilates in de studio van Romana Kryzanowska. Romana was een leerling van Joseph Pilates. Na zijn overlijden heeft Romana zijn studio overgenomen. Onder leiding van Romana zelf is Bob opgeleid en geïnspireerd door klassiek Pilates. Vanaf 1986 heeft Romana Bob uitgenodigd om les te geven in haar studio. Inmiddels geeft hij al meer dan 30 jaar les en opleidingen in klassiek Pilates. Lees meer over Bob Liekens.

bob liekens

Javier Velazquez

Javier Velazquez is gecertificeerd Romana’s trainer. Javier schrijft en doet research naar het originele werk van Joseph Pilates. Neem een kijkje in de studio van Javier Velazquez.

javier

ALLO Master Trainers

Bij ALLO vinden wij het belangrijk dat alle Master Trainers beschikken over verreikende kennis en ervaring in Pilates. Hierbij staat de authentieke Pilatesmethode centraal, die met de huidige inzichten in beweging en biomechanica uit onder andere Cesartherapie en fysiotherapie worden onderschreven. Geen variaties op Pilates dus, wel authentiek Pilates zoals het bedoeld is: met kennis van dichtbij de bron. Naast Mirjam van Gameren is bijvoorbeeld ook Eva Hasselbach Master Trainer op de AALO Pilates Academie met meer dan 15 jaar ervaring. Eva heeft sinds 2004 ervaring opgebouwd met het originele werk van Joseph Pilates, onder leiding van Javier Velazquez.

Persoonlijke opleiding met mat of apparatuur

Belangrijk is het persoonlijke karakter van alle Pilatesopleidingen van de AALO Pilates Academie. Het aantal deelnemers per opleiding is beperkt, zodat we optimaal kunnen leren van en met elkaar. De AALO Pilates Academie biedt naast matopleidingen ook opleidingen op apparatuur aan, zoals de Reformeropleiding. Hierdoor kun je niet alleen in de fitnessbranche terecht, maar ook bij een Pilatesstudio. Wil je meer weten over welke opleidingen en workshops de AALO Pilates Academie biedt? Bekijk dan het actuele aanbod.


Deel deze blog: