Reviews over Hardloop Trainer

  |   Krommenie

Super leerzame opleiding en een hele goede leraar! Daniel van Leeuwen wist mij echt heel veel dingen uit de praktijk te vertellen en dit heb ik dat ook direct toegepast op mijn eigen lopers! Als je veel wilt leren over hardlopen, en de techniek, anatomie, fysiologie en trainingsvormen die erbij komen kijken dan is dit zeker een aanrader!

  |   Leiden

Compacte en zeer complete basiscursus met goede balans tussen theorie en praktijk. Docent Daniël van Leeuwen beschikt over veel kennis en ervaring op topniveau en weet dit op uitstekende manier over te brengen. Ik heb de cursus als zeer inspirerend, leerzaam en gezellig ervaren! Kan er een vervolgcursus komen?

  |   Nijmegen

Ik sluit me geheel aan bij de twee eerdere reviews. Daniël benadert alles vanuit zowel trainers, als wetenschappelijke hoek, waardoor de informatie zeer interessant is. Een aanrader voor iedereen...

  |   Leiden

Het is verbazingwekkend hoeveel Daniël weet te behandelen in drie dagen: anatomie, looptechniek, trainingsleer, klantbenadering. Het is slechts een greep uit de onderwerpen die hij behandelt. Dit doet hij met veel enthousiasme en overduidelijk met veel kennis van zaken. Deze cursus is zonder meer een aanrader!

  |   Tilburg

Leerzame opleiding die de belangrijke facetten van het hardlopen bevat. Daniël gaf duidelijke uitleg en de praktijkvoorbeelden zijn goed toe te passen tijdens het geven van een training. Kortom zeker een aanrader voor trainers in spé.

  |   Nijmegen

Compacte basisopleiding, jammer dat het na 3 zaterdagen al was afgelopen! Daniel is enthousiast, en heeft veel kennis over de theorie en vanuit de praktijk. Zowel de theorie als de praktijk was zeer leerzaam, veel meeschrijven en meedoen, de dagen vlogen om. En uiteindelijk heb je enorm veel zin om als hardlooptrainer aan de slag te gaan!!

  |   Nijmegen

Compacte basisopleiding, jammer dat het na 3 zaterdagen al was afgelopen! Daniel is enthousiast, en heeft veel kennis over de theorie en vanuit de praktijk. Zowel de theorie als de praktijk was zeer leerzaam, veel meeschrijven en meedoen, de dagen vlogen om. En uiteindelijk heb je enorm veel zin om als hardlooptrainer aan de slag te gaan!!

  |   Feerwerd

De training was erg interessant met een goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Daniel geeft een professionele boost aan het onderwerp hardlopen en dat maakt het bruikbaar in de eigen praktijk en onderstreept dat je seriueus met de sport moet omgaan. Vooral als je het anderen wilt leren....

  |   Vaassen

Na jaren eindelijk mijn wens om hardlooptrainer te worden uit laten komen met deze opleiding. Daniël heeft een zeer brede expertise, en neemt de tijd om dingen goed uit te leggen. Dat we de breedte en diepte in gingen met o.a. ook hardlooptraining voor specifieke sporten maakte het zeer compleet.

  |   Amstelveen

Prima opleiding. Veel informatie op praktijk gericht. Goede scheiding tussen sport, sportief en groepen

  |   's Graveland

Zeer leerzaam opleiding! Zowel de praktijk als de theorie zijn zeer professioneel en helpt je een goede opstap te geven om als hardlooptrainer je verder te ontwikkelen. Tevens verbetert je eigen techniek en heeft de opleiding dus twee zeer interessante doelen. Daniel heeft heel veel kennis zowel praktisch als theoretisch. Kortom 3 zeer leerzame dagen gehad. Zeker een aanrader!

  |   Loosdrecht

Veel geleerd in 3 dagen! Veelzijdige cursus waarbij je kennis maakt met theorie en praktijk. Door de enorme (wetenschappelijke en praktische) kennis van Daniel leer je in een korte tijd de basisbeginselen van een looptrainer toe te passen.

  |   Rossum

Zeer leerzame en interessante training voor iedereen die van hardlopen houdt. Naast theorie is er ook ruim tijd voor praktijk en mede dankzij het enthousiasme en de brede kennis en praktijkervaring van Daniel is dit een ontzettend leuke training.

  |   Alphen aan den rijn

Hele leerzame interessante cursus. Heb in de 3 dagen veel geleerd. Virgil gaf op een leuke manier les. Heel helder en to the point. Veel geleerd ook in mijn eigen lopen. Raad hem iedereen aan die van hardlopen houdt.

  |   Hoofdorp

Hele leerzame interessante cursus. Heb in de 3 dagen veel geleerd. Virgil gaf op een leuke manier les. Heel helder en to the point. Veel geleerd ook in mijn eigen lopen. Raad hem iedereen aan die van hardlopen houdt.

  |   's-Gravenhage

Loop al enige tijd bij een hardloopgroep in Den Haag. Heb zelf een kunstknie(totale) maar kan hiermee toch heel goed lopen. Nu denk ik erover om een opleiding te doen. Komt deze ook in regio Den Haag. Hoor graag

  |   Zuidwolde

Korte cursus waarin je veel leert en wat gelijk toepasbaar is in praktijk. Virgil Spier geeft ook op een heel fijne manier les.

  |   Wassenaar

Zeer compacte cursus. Veel geleerd en goed in de praktijk tot te passen. Virgil met waanzinnige eigen stijl van kennis overdracht. Heb genoten en ben gelijk mee aan de slag gegaan. Ben ook verder op internet gegaan om mijn kennis uptedate te houden. Kortom ik raad het iedereen aan...

  |   Ede

Een intrigerende en prikkelende cursus, in ieder geval dankzij onze trainer Virgil. Een man met veel kennis die de cursus naar ene hoger niveau tilt. Ik heb er met veel plezier aan deelgenomen en heb voor geleerd voor mijn lessen maar ook over mijn eigen lopen. Dankjewel!

  |   Heerewaarden

De training van Virgil Spier heeft een enorme toegevoegde waarde op het theoretische gedeelte. Ik ben danbaar dat ik heb mogen meekijken met de tecnieken en skills van Virgil. Het maakt het zelf trainen plezieriger en geeft een dijk aan tools voor klanten in de praktijk. Echt super!

  |   Amersfoort

ik vond het een duidelijke en goede opleiding.Ook de heer Virgil.Spier die de opleiding verzorgde was duidelijk en zeer inspirerend heb zeer veel van hem geleerd. ik zal dan ook zeker in de toekomst weer een opleiding volgen bij de aalo.

Stef de Haas

  |   Slochteren

Begin 2020 de cursus hardlooptrainer gedaan. Een les in real-life kunnen doen en daarna digitaal als gevolg van de Corona maatregelen. Omdat het allemaal nogal nieuw was voor iedereen verliep de communicatie niet super, maar de docent Virgil Spier heeft zich heel goed kunnen schikken naar lesgeven via Zoom. De praktijklessen worden later een keer ingehaald. Inhoudelijk prima cursus. Ik mis de praktijklessen nu wel, maar dat ligt niet aan Aalo of Virgil. De eerste praktijkles was erg leerzaam en verwacht dat de andere twee dat ook zullen zijn.

Ook een review over Hardloop Trainer plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *