Start jouw carrière in de fitnessbranche

Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Start dan jouw Fitness opleiding bij AALO! Impress yourself, inspire others!

Alle opleidingen

Hoe start je?

Om jouw carrière te starten begin je bij Fitness Trainer (Level 1). Dit is dé basisopleiding voor iedereen die in de fitnessbranche aan de slag wil als professional. Het doel van de opleiding fitness instructeur is jou opleiden tot een volwaardig AALO fitness instructeur. Deze opleiding kun je ook deels online volgen!  Naast de normale opleiding is er ook een spoedvariant waarbij jij in één week opgeleid wordt tot Fitness Trainer!

Lees meer over Fitness Trainer (Level 1)

 

En dan verder...

Na Fitness Trainer (Level 1) kun je je nog verder ontwikkelen, op die manier kun je jouw klanten nog beter begeleiden en onderscheid je jezelf op de arbeidsmarkt. Je kunt verder met: 

Ga voor een pakket!

Klaar om je volledig te committen? Kies dan voor een van onze opleidingspakketten. Door te investeren in een pakket bespaar je flink op kosten en het is een goede commitment voor je professionele groei.

 

Studieadviseur Vanessa

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Vanessa of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Diploma en Ereps erkend

Met ons branche-erkende diploma op zak kun je aan de slag bij elke sportclub. De inhoud van deze opleidingen is goedgekeurd en geaccrediteerd door EREPS. Hierdoor weet je zeker dat de opleiding voldoet aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld. En met onze EREPS erkende opleidingen kun je ook nog eens in heel Europa lesgeven.

ereps logo

 

Twijfel je nog? Doe een online proefles!

Heb je interesse in een AALO-opleiding en wil je graag een voorproefje van de lesstof? Ga aan de slag met onze gratis proeflessen! Hierin krijg je een indruk van het lesmateriaal dat je tijdens de opleiding zult gebruiken, inclusief oefenvragen en antwoorden. We zijn volop bezig met het uitbreiden van ons aanbod aan proeflessen, zodat jij de proefles kunt volgen die jij wilt! Benieuwd of jouw opleiding er al tussen zit? 

Naar de proeflessen

Staat jouw opleiding er niet tussen? Kijk eens bij...

Yoga academiePilates academie, Voeding academie, Groepsfitness academie, HBO academie.