Start jouw carrière in de fitnessbranche

Welkom bij AALO

Wil jij graag aan de slag als Fitness Trainer of Personal Trainer? Ga dan voor AALO! AALO leidt al bijna 25 jaar studenten op tot professionals in de fitnessbranche. Ons diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs in Nederland en België. En met onze EREPS erkende opleidingen kun je ook nog eens in heel Europa lesgeven.  Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Start dan jouw Fitness opleiding bij AALO!  Impress yourself, inspire others!

zwarte blok inleiding fit3

Impress Yourself, Inspire Others

Hoe start je?

Om jouw carrière te starten begin je bij Fitness Trainer (Level 1). Hier leer je de basis. Deze opleiding kun je op meerdere manieren volgen. Naast de normale opleiding is er ook een spoedvariant waarbij jij in één week opgeleid wordt tot Fitness Trainer!

Lees meer over Fitness Trainer (Level 1)

En dan verder...

Na Fitness Trainer (Level 1) kun je je nog verder ontwikkelen, op die manier kun je jouw klanten nog beter begeleiden en onderscheid je jezelf op de arbeidsmarkt. Je kunt verder met: 

Heb jij al een vooropleiding en wil je een van deze vervolgopleidingen doen, neem dan even contact op met onze studieadviseur.

Fitnesstrainer A en B

De opleidingen Fitness Trainer (Level 1) en Fitness Trainer (Level 2) vormen samen een goede basis voor iedere fitness professional. Het diploma van beide opleidingen komt overeen met het diploma Fitnesstrainer A. De levels 3 en 4, Master Trainer en Personal trainer, vormen samen Fitnesstrainer B. Heb jij het diploma Fitnesstrainer A al op zak? Dan kun je direct verder met Level 3 en Level 4 bij AALO. 

Fitness Trainer A Pakket

Fitness Trainer A Pakket: Nu €1.132,- (€207,- voordeel)

Het Fitness Trainer A Pakket leidt je op tot fitness instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende twee AALO-opleidingen:

  • Fitness Trainer (Level 1)
  • Fitness Trainer (Level 2)

Bekijk het Fitness Trainer A Pakket

Personal Trainer Pakket

Personal Trainer Pakket Nu €2.577,- (€858,- voordeel)

Wil je een Personal Trainer worden? Ga dan voor dit uitgebreide pakket met vier AALO-opleidingen:

  • Fitness Trainer (Level 1)
  • Fitness Trainer (Level 2)
  • Fitness Master (Level 3)
  • Personal Trainer (Level 4)

Bekijk het Personal Trainer Pakket

Diploma en Ereps erkend

Met ons branche-erkende diploma op zak kun je aan de slag bij elke sportclub. De inhoud van deze opleidingen is goedgekeurd en geaccrediteerd door EREPS. Hierdoor weet je zeker dat de opleiding voldoet aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld. En met onze EREPS erkende opleidingen kun je ook nog eens in heel Europa lesgeven.

ereps logo

Goede Begeleiding

Tijdens jouw hele opleiding word je begeleid door de beste Master Trainers uit het veld. Dit zijn mensen met veel ervaring, die vaak ook hun eigen bedrijf binnen de fitnessbranche hebben. Tijdens jouw opleiding kun je voor vragen bij hen terecht.

wij staan voor je klaar

Stel je vragen aan een studieadviseur!

Heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Bel met Bas of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Ben je al een fitnessinstructeur en wil je verder?

Naast deze opleidingen hebben we heel veel andere verbredende en verdiepende Fitness Opleidingen. Ook kun je opleidingen volgen aan een van onze andere academies, zoals: Yoga AcademiePilates AcademieVoeding AcademieGroepsfitness AcademieHBO Academie

 Bekijk alle opleidingen van de Fitness Academie