Workshop Pads Training

Vanaf €114

Workshop Pads Training in het kort:

Workshop Pads Training

Pads Training is een effectieve conditietraining met spierverstevigende oefeningen. Goed voor de lichaamshouding en ideaal om op intensieve wijze calorieën te verbranden. En ook niet onbelangrijk, het is leuk om te doen!

Bij een pads training voert de één allerlei stoot- en traptechnieken uit, terwijl de ander deze opvangt met pads. De techniek wordt onder andere gebruikt bij kickboksen, karate en taekwondo. Het is veel dynamischer dan een training met een bokszak, omdat je constant moet meebewegen en reageren. Hierdoor train je je techniek, conditie en voetenwerk.

Deze workshop is voor iedereen en wordt gegeven door vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen Ilona Wijmans.

pads training2

Impress yourself, inspire others.

Studieprogramma

Wat leer je?

In deze workshop ga je veel oefenen met stoten en trappen opvangen. Je leert hoe je een plezierige training geeft waarbij je de klant optimaal begeleidt. Uiteraard krijg je veel oefeningen en technieken aangereikt waar je straks mee aan de slag kunt!

Onderwerpen:

 • De voordelen van het gebruik van pads
 • Veilig en correct ophouden van pads
 • Verschillen tussen diverse pads
 • Aanleren van een correcte uitvoering
 • Basiscombinaties
 • Variatie in trainingen en hoe dit te combineren in een circuit
 • Trainen

Les van de beste docenten

Onze opleidingen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld door specialisten uit het vakgebied met jaren (buitenland)ervaring. Je krijgt les van de beste Master Trainers, met enorme passie voor het vak die veel praktijkervaring meenemen tijdens het geven van de lessen.

Studieadviseur Vanessa

"Heb je vragen? Ik en de andere AALO-studieadviseurs staan voor je klaar!"

Klik hier

Tijden, locaties en data

De workshop bestaat uit 1 opleidingsdag.

Hieronder vind je een overzicht van de leslocaties en startdata van de workshop Pads Training.

Startdatum: Vrijdag 13 september
Amstelveen
Workshop Pads Training Lestijden
Opleidingsdag 1 vr 13-09-2024 10:00 - 16:00 uur

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Voorkeurslocatie

Bij AALO geef je jouw voorkeurslocatie op. Soms kan het gebeuren dat  de opleiding op een andere locatie plaatsvindt dan jouw voorkeurslocatie. Mocht dit gebeuren informeren we je hierover. En we proberen de extra reistijd natuurlijk altijd zo kort mogelijk te houden.

Branche-erkend certificaat

Na het succesvol afronden van deze AALO-opleiding ontvang je een branche-erkend certificaat/bewijs van deelname. Met dit certificaat op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

 • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
 • Het certificaat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
 • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Voorwaarde om deel te nemen

Iedereen mag meedoen aan deze training.
Basiskennis van het menselijk lichaam is wel een pre. 
Basiskennis van boxen/kickboksen (houding/ stoottechnieken) is noodzakelijk.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Iedereen kan meedoen, maar wel is er minimaal 1 jaar kickboks ervaring vereist. De AALO Pads Workshop is gericht op kickboksers die hun ervaring en kennis over kickboksen met pads willen overdragen aan klanten. Twijfel je of deze opleiding bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Wat kost deze opleiding?

Het lesgeld voor de AALO Workshop Pads Training bedraagt € 114,00.

Vraag een offerte aan

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je de Workshop Pads Training afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De AALO-opleiding Kickboxing Instructeur is de perfecte vervolgopleiding. Daarnaast is het mogelijk om je in de breedte te ontwikkelen door aanvullende opleidingen binnen de Fitness Academie en de Groepsfitness Academie.

Voordelige pakketten

€ 1.548,- € 1.311,- € 237,- voordeel

Het Allround Groepsles Instructeur pakket leidt je op tot groepsles instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen:

 • Basis Groepsles Instructeur
 • Total Bodyshape Instructeur
 • Step Instructeur Level 1
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Allround Groepsles Instructeur
€ 513,- € 486,- € 27,- voordeel

Het Kickboks en Pads Pakket leidt je op tot kickboks instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende twee AALO-opleidingen:

 • Kickboks Instructeur
 • Pads Training
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Kickboks en Pads Pakket