The Big Five

‘The Big Five – Basic Strength & Power workshop’ is speciaal ontwikkeld voor de sportprofessional die zich wil specialiseren en op de ontwikkeling van Basic Strength & Power vanuit een functioneel oogpunt. De Big Five omvat de squat, deadlift, bench press-, strict press en power clean.

Als sportprofessional op het gebied van training en beweging ben jij in staat tot:

Voor het aanleren, het kennen en het kunnen van de ‘Big Five’; squat, deadlift, bench press, strict press, power clean’ is kennis van uitvoering (points of performance) noodzakelijk. 

Deze theorie en praktijk workshop is een goede basis voor de specialisatie squat-, deadlift-, bench press-, strict press-, power clean workshops die je na deze basis workshop zou kunnen volgen. Deze eerste basis workshop richt zich op de ontwikkeling van de ‘basis’ primaire Points of Performance en is zeker geen uitputtende bron van alle beschikbare kennis, maar een eerste kennismaking.

Deze workshop richt zich op de volgende onderdelen:

  • Inleiding primaire fundamentele basisoefeningen; squat, deadlift, bench press, strict press, power clean
  • Methodisch en didactisch handelen m.b.t. de primaire fundamentele basisoefeningen
  • Observatie van de primaire fundamentele basisoefeningen en het corrigeren van de drie meest voorkomende fouten aan de hand van de Points of Performance
  • Basiskennis anatomie m.b.t de primaire fundamentele basisoefeningen 

Een zeer nuttige, functionele en leuke dag. Lees hier de belevingen van Influencer Jordi Sloots van FitDutchie over het volgen van de workshop The Big Five

Meer informatie over The Big Five? Klik hier.

 

blog aalo 768x576


Deel dit nieuws: