Vol vertrouwen de toekomst tegemoet met internationaal erkend diploma van EREPS

EREPS logo fc

Natuurlijk wil je dat je diploma echt iets waard is. Je stopt niet voor niets al die tijd, geld en energie in je toekomst. Bij AALO ben je verzekerd van goed onderwijs dat aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet. Na een succesvolle afronding krijg je een erkend diploma. Zo weten klanten of opdrachtgevers dat ze bij jou aan het juiste adres zijn!

EuropeActive en EREPS

We zijn trots dat AALO als opleider erkend wordt door EuropeActive, voorheen bekend als European Health en Fitness Association (EHFA). Deze toonaangevende not-for-profit organisatie is de officiële vertegenwoordiger van de hele Europese gezondheids- en fitnesssector. Een aantal opleidingen van de Fitness Academie van AALO is ook nog eens opgenomen in hun register ‘EREPS’ (European Register of Exercise Professionals). Wat dat betekent? Als je slaagt, ontvang je het diploma EREPS niveau 3 of 4. Dit papiertje wordt door heel Europa erkend als bewijs van jouw skills als fitnessprofessional.

De toekomst

Met EREPS krijg je ook een plek in het openbaar online register, een onafhankelijke neutrale database voor gekwalificeerde fitnesstrainers. Gemakkelijk te raadplegen door mensen uit de branche en (toekomstige) klanten. Als lid blijf je op de hoogte van de nieuwste trainingsmethoden en ontwikkelingen uit het vak. Om de zoveel tijd kun je een cursus of training volgen. Zo blijft je kennis up-to-date en voorkom je dat je achterloopt. Meer informatie vind je op de website van EREPS.

EREPS en NL Actief (voorheen Fitvak)

We krijgen wel eens de vraag: “Waarom EREPS en niet NL Actief / Fitvak”? Het antwoord is vrij simpel. Niets ten nadele van NL Actief / Fitvak, maar wij hebben specifiek gekozen voor EREPS vanwege het internationale karakter. De opleidingen voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen en je kunt jezelf registreren in het internationale register. Wie weet wat de toekomst brengt. Mocht je ooit in het buitenland belanden dan kun je zonder problemen aan de slag!

Interesse?

De AALO-opleidingen tot Fitness Trainer, Fitness Master en Personal Trainer zijn erkend door EREPS. Wij bieden deze opleidingen in verschillende varianten. Bekijk hier ons overzicht