Nathaly Archontaki

Nathaly is Master Trainer Yang (Level 1, 2 en 3,4 ) en Yin (Level 1,2 en 3). Naast haar werkzaamheden bij AALO geeft Nathaly diverse yoga groepslessen in haar eigen yogastudio.

Na het afronden van haar jazz opleiding is Nathaly begonnen met het geven van danslessen, met name Rumba Flamenco en Jazz danslessen. Daarna trad ze in dienst bij een sportschool in Maastricht. Ze werd hier opgeleid tot Zumba instructrice, Anti-gravity Yogadocente, en Burn en Xcore instructrice.

Nathaly kwam erachter dat ze niet alleen uitsluitend fysiek aan het werk wou zijn, en kreeg meer behoefte aan diepgang en creatieve zelfexpressie. Vanaf dat moment begon haar yogapad meer aandacht te krijgen en behaalde in 2016 haar 200 uurs YA diploma.

De passie voor yoga bleef met de dag groeien en dit jaar heeft Nathaly de 500 uurs YA behaald. Buiten dat zal ze zich verder blijven ontwikkelen in de yoga en gezonheid. In haar eigen practice beoefent ze zowel de yin als de yang kant en haar eigen pad blijft zich ontwikkelen.

nat