Nathaly Archontaki

Nathaly is Master Trainer Yang (Level 1 en 2) en neemt bij AALO de Yin examens af. Naast haar werkzaamheden bij AALO geeft Nathaly diverse yoga groepslessen in haar eigen yogastudio en in de sportschool.

Na het afronden van haar jazz opleiding is Nathaly begonnen met het geven van danslessen, met name Rumba Flamenco en Jazz danslessen. Daarna trad ze in dienst bij een sportschool in Maastricht. Ze werd hier opgeleid tot Zumba instructrice, Anti-gravity Yogadocente, en Burn en Xcore instructrice. 

Nathaly kwam erachter dat ze niet alleen uitsluitend fysiek aan het werk wou zijn, en kreeg meer behoefte aan diepgang en creatieve zelfexpressie. Vanaf dat moment begon haar yogapad meer aandacht te krijgen en behaalde in 2016 haar 200 uurs YA diploma.

De passie voor yoga bleef met de dag groeien. Op dit moment is Nathaly volop bezig om de vervolgopleiding, de 500 uurs YA, te behalen en zich verder te ontwikkelen in de yoga. In haar eigen practice beoefent ze zowel de yin als de yang en haar eigen pad blijft zich ontwikkelen.

nat