Nathaly Archontaki

Hallo,

Mijn naam is Nathaly Elisabeth Archontaki uit Maastricht. 

Nathaly

Sinds 2017 ben ik werkzaam als yogadocente met een E-RYT 500 uurs registratie bij de yoga alliantie. Behaald in juli 2021. Oorspronkelijk kom ik uit de dans- en sportwereld. Ik had diverse sportopleidingen afgerond en een diploma van de Cios dansacademie te sittard behaald. Buiten yoga opleidingen heb ik ook diverse coaching, filosofie en energetische opleidingen gedaan.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als mastertrainer bij de Aalo Yoga Academie in zowel Yang als Yin level 1 tot en met 4. Daarnaast heb ik mijn eigen kleine yoga studio in Maastricht, waar ik zowel yin als yang lessen geef.

Buiten dat ik lesgeef bij AALO en mijn eigen studio in Maastricht geniet ik ervan om diverse yogalessen te volgen zowel in een yoga studio als thuis. Ik beoefen beide omdat dat voor mij balans betekent. Ik ben best een yang type die van een uitdaging houdt, fysiek maar ook mentaal. Des te meer geniet ik dan ook wanneer ik mijn yin practice doe. Helemaal verstillen en vertragen. Hier hou ik ook van in de lessen die ik geef.

Ook al geef ik les aan docenten, mijn eigen leerpad is nog lang niet klaar. Mijn interesse in anatomie, de psychen en de innerlijke wereld neemt steeds meer toe. Ik ben blij dat ik zoveel mooie teachers heb mogen ontmoeten om de wijsheid van yoga door te geven en ik kijk ernaar uit om veel mooie yogadocenten to be te leren kennen. Tot op de mat :)