Siobhan Welling

Op jonge leeftijd was Siobhan vaak te vinden in de dansschool, waarbij ze al voor haar 16e ervaren volwassen Streetdance & Hiphopgroepen doceerde. Na het ontwikkelen van een aantal dansstijlen als Urban Jam, GoGo & Aerodance is ze Allround Dans en Sport opleidingen gaan volgen waarvoor ze na verloop van tijd als Master trainer werkzaam is geweest door het verzorgen van erkende opleidingen in Dance & Sports.

12 jaar lang heeft ze met succes haar eigen dansschool gerund. Hier werden diverse freestyle lessen gegeven aan kids en volwassenen. Nu is ze een inspirerend en positief initiatief begonnen om meer Happiness te verspreiden. We kunnen allemaal meer Happiness gebruiken. Om die reden is ze met Esther HIP gestart, dat voor Happiness Inspires People staat. Op hun eigenwijze & vrolijke manier zetten ze mensen fysiek en mentaal in beweging. Zij gaan ervanuit dat je leven het resultaat is hoe je denkt, dat je bent wat je eet & drinkt, maar ook hoe je beweegt. Want … Zijn je gedachten negatief, eet je alleen maar vulling en beweeg je bijna niet, dan kun je geen fantastisch, fit en positief leven terug verwachten. Wat en hoe je iets uitzendt in de wereld, komt op dezelfde frequentie bij je terug. You better tune in on the positive frequency!

Daarnaast is Siobhan actief als allround Freestyle Trainer Dance & Sports op diverse locaties in Nederland. Naast het geven van workouts, begeleid ze trainer’s om hun skills tijdens het doceren naar een next level te brengen. Een goede ervaren trainer met een gedegen achtergrond is cruciaal voor succesvolle lessen. Waarbij passie, toegankelijkheid en creativiteit voor iedereen centraal staan.

Aan creativiteit en humor ontbreekt het in de lessen van Siobhan zeker niet. Met een flinke doses Fun & Energy zijn haar workouts een ervaring waar je maar al te graag aan wilt deelnemen.

Why walk when you can DANCE is dan ook bij Siobhan op het lijf geschreven.

With energy,

Siobhan Welling (docent Allround Dance Instructeur)

Siobhan