Siobhan Welling

Op jonge leeftijd was Siobhan vaak te vinden in de dansschool, waarbij ze al voor haar 16e ervaren volwassen Streetdance & Hiphopgroepen doceerde. Na het ontwikkelen van een aantal dansstijlen als Urban Jam, GoGo & Aerodance is ze Allround Dans en Sport opleidingen gaan volgen waarvoor ze na verloop van tijd als Master trainer werkzaam is geweest door het verzorgen van erkende opleidingen in Dance & Sports.

12 jaar lang heeft ze met succes haar eigen dansschool gerund. Hier werden diverse freestyle lessen gegeven aan kids en volwassenen. Nu is zij o.a. werkzaam als Landelijke Manager bij Sportief in Nederland. Een stichting die als doel heeft iedereen in beweging te krijgen naar een sportiever en gezonder leven. De visie van Sportief in Nederland is namelijk: Sporten verandert je leven. Sport maakt je sterk. Sport verbindt, inspireert en heeft het vermogen om niet alleen jouw wereld, maar ook de wereld om je heen te veranderen.

Daarnaast is Siobhan actief als allround Freestyle Trainer Dance & Sports op diverse locaties in Nederland. Naast het geven van workouts, begeleid ze trainers om hun skills tijdens het doceren naar een next level te brengen. Een goede ervaren trainer met een gedegen achtergrond is cruciaal voor succesvolle lessen. Waarbij passie, toegankelijkheid en creativiteit voor iedereen centraal staan.

Aan creativiteit en humor ontbreekt het in de lessen van Siobhan zeker niet. Met een flinke doses Fun & Energy zijn haar workouts een ervaring waar je maar al te graag aan wilt deelnemen. 

Why walk when you can DANCE is dan ook bij Siobhan op het lijf geschreven. 

With energy,

Siobhan Welling (docent Hip Hop Instructeur bij AALO)

siobhan