Susanne Kolfschoten

Susanne Kolfschoten AALO2

Van ‘geleefd worden’ naar ‘bewust ZIJN

Na een allround Aerobic opleiding en de Step Master opleiding bij de AALO, heb ik een aantal jaar les gegeven als groepslesinstructeur. Vooral het geven van gevorderde steplessen met uitdagende choreografieën vormde mijn passie; een zalige uitlaatklep! Het lesgeven zei ik vaarwel toen ik kinderen kreeg en dit niet meer kon combineren met mijn pittige kantoorbaan in de communicatiewereld.

Na een tijd volgde dé schreeuw van mijn ziel om mij in te laten zien dat ik überhaupt niet het pad liep wat dienend voor mij was. Na een periode van diepe soul searching in een pittige burn out, waarin ik met tegenzin aan yoga begon en juist dát mijn life-line bleek te zijn, gooide ik het roer helemaal om.

Ik zag, voelde en internaliseerde wat yoga met mij deed en stond verbaasd hoe ver ik uit verbinding was geraakt met mijzelf. Naarmate de zon steeds meer begon te schijnen in mezelf en ik in yoga mijn true purpose vond, borrelde een supersterk gevoel in mij op. Ik wilde het lesgeven weer oppakken … als yoga-docent!

Ik heb vervolgens de 200 uurs yoga-opleiding gevolgd bij de AALO (Poweryoga, Vinyasa en twee Yin Yoga modules). Inmiddels geef ik nu een tijdje met hart en ziel les! Wat ik sinds mei 2022 ook doe bij de AALO als trainer van de Yang 1 module en sinds kort ook van de Yin 1-module. Ik geniet volop van het delen en overbrengen van wat yoga voor je kan betekenen. Deelnemers meenemen op de weg van ‘geleefd worden’ naar ‘bewust ZIJN’. Verbinding staat voor mij centraal in elk contact en juist dat is wat yoga doet: lichaam en geest verbinden. Maar ook de hart & hoofd-connectie herstellen óf versterken en jouw balans (her)vinden tussen yang en yin: tussen doen en zijn.

Intussen blijf ik mijzelf ontwikkelen op mijn yoga-pad, door het volgen van aanvullende yogamodules en verdiepende opleidingen. Er is nog zoveel te ontdekken! Ik deel het allemaal graag met jullie.
Ik ontmoet joú dan ook heel graag op de mat. 

Ook een les van Susanne volgen? Check de volgende opleidingen!

Yoga Academie