|   Oudenbosch

De BodyBalance (LesMills) lessen die ik geef, zijn de eigenlijke reden om aan de AALO Yoga Docenten opleiding te beginnen. Steeds vaker merkte ik dat ik mensen niet goed kon begeleiden, dat mensen verkeerde houdingen aannamen in de les, dat er veel te weinig tijd is om ze te observeren en te corrigeren. Bovendien merkte ik dat ik te weinig kennis heb over datgene wat eigenlijk de basis is van BodyBalance: yoga. Het gedeelte van de BodyBalance dat ik altijd het mooiste heb gevonden (namelijk de choreografie en de flow) werd ineens een ballast in plaats van een houvast. Ik wilde me wat meer gaan verdiepen in yoga, maar dan absoluut niet op een zweverige manier. Ik wilde een cursus die aansloot op de sportscholen van nu, waar BodyBalance wordt gegeven. Daarmee hoop ik iets meer diepgang te kunnen bieden aan de mensen die daar behoefte aan hebben. Ik wil graag twee kanten op: een soort van techniekles geven waarin alle houdingen van de BodyBalance-les worden uitgelegd en gedaan, en een soort van poweryoga-les. Ik was dus op zoek naar wat meer verdieping en een opleiding die mij paste. Bovendien was ik wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging, iets leren, iets nieuws! Via internet kwam ik na het googlen van de woorden yoga-opleidingen en sportscholen tot mijn grote verbazing op de site van de AALO. Vanwege eerdere ervaringen met de AALO en de deuren die opengaan bij het behalen van een AALO-diploma was de keuze al snel gemaakt. Maar er zijn meer redenen waarom ik heb gekozen voor de AALO:
AALO geeft me de zekerheid dat het geen zweverig gedoe zal worden, maar dat het aansluit op datgene wat ik ermee wil, namelijk yoga geven op sportscholen/fitnesscentra.
AALO geeft de opleiding op locatie, in de stad waarin ik woon.
De cursus wordt verzorgd door Marieke ten Vaarwerk (eigenaar van YogaParts) over wie ik al vele lovende woorden hoorde van mensen die yogalessen bij haar hadden gevolgd, of een cursus bij haar hadden gedaan.
De AALO Allround-opleiding die ik eerder volgde was erg pittig, maar bleek een goede stevige basis voor de lessen die ik nu geef.’

  |   Ooltgensplaat

Ik heb vanaf dag 1 genoten. De boeken en uitwerkingen die wij gekregen hebben om de studie mee voort te zetten zijn goed om mee te werken.
De Tips;
Voor mensen die geen ervaring hebben met Yoga in combinatie met lesgeven kan de opleiding te snel gaan.
Een kleinere groep studenten.
De Tops;
Goed in elkaar gezet.
Duidelijk. pagina 27
Leerzaam.
Ten eerste wil ik de Aalo Master Trainer Cecile bedanken voor haar hulp, geduld, tijd en kennis. Naar mijn mening had ik geen betere en leukere Aalo Master trainer voor de Power Yoga level 1 kunnen hebben.
De Tips;
Blijf zo doorgaan met de persoon die je bent en hoe jij met liefde en passie de Power Yoga naar je studenten overbrengt.
De Tops;
Rustgevend
Duidelijk
Mooie houdingen
Geduld
Eerlijk
Passie voor de Yoga
Gezellig
Oprecht
Humor
Weet waar ze het over heeft.
Neemt de tijd voor je.
Goed voorbeeld.
Werkt met het 8-voudige Yoga pad.
Ik heb veel van haar geleerd.
De AALO Allround-opleiding die ik eerder volgde was pittig, achteraf een goede stevige basis voor de lessen die ik nu geef.’
mij ziet het Aalo zeker terug :)

  |   Almere

Vandaag mijn praktijkexamen gehad van de power yoga opleiding level 1. Ik kan nu dus een goed oordeel geven over deze opleiding.
Ik heb de 'intensieve' opleiding gedaan. Een week lang iedere dag lessen, drie weken later een terugkomdag en weer drie weken later het examen. En wauw wat was dat een pittige opleidingsweek, maar ik voelde mij daarna zoooo voldaan.
Het leerboek is duidelijk en overzichtelijk, goed te leren!
De lessen die ik heb gehad zijn gegeven door Cecile en Jeske, twee vrouwen die power yoga duidelijk een warm hart toedragen en dat stralen ze ook uit.
Kortom dit is in mijn beleving een geweldige opleiding om een enthousiaste power yoga docente te worden.

  |   Den Haag

Begonnen aan de opleinding Ketllebel level 1,2 en 3. Eerste wat ik heb gemerkt ik dat er een vakkundige docent uit de praktijk lesgeeft. Iemand die over veel kennis beschikt en dit ook weet over te brengen in de praktijk. Verbeter puntje: Locatie, Erg mooie sportschool. Voor gezamelijke KB work outs en uitleg wel een beetje lawaaierig en ook niet de juiste ondegrond.

  |   Amsterdam

Beste Aalo, Ik heb nog maar twee lessen gevolgd(voedingsdeskundige1 en 2 volg ik), maar ben erg tevreden over hoe de lessen zijn. ook hebben we een leuke klas, gemengd:mannen,vrouwen,jong,oud etc. De lerares is erg vriendelijk, kundig en heeft een goede energie, wat ik erg prettig vind, ze weet goed door de stof heen te gaan en voelt ook goed aan wanneer even te stopen en wanneer weer verder te gaan, dit zorgt ervoor dat de aandacht er goed bij is.Het is gelukkig ook geen stijve bedoeling, lekker relaxed, maar met pit.Top! Vooral omdat wij sportieve mensen niet graag op ons reet zitten is dit erg belangrijk. Ook de sportschooleigenaar is een vriendelijke man, altijd goed natuurlijk. Al met al heb ik niets te klagen. Alleen jammer dat het niet in Amsterdam is( maar het is de moeite waard)

  |   Ballum Ameland

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd bij AALO opleidingen, waaronder Kettlebell, TRX, Total Bodyshape, Kickbag en twee thuisstudies Anatomie en als laatste Voedingsdeskundige level 1. Mijn volgende opleiding waar ik me voor ingeschreven heb is Sportvoeding. Ik ben altijd heel tevreden over de AALO, er worden duidelijke lessen gegeven en veel leer je in de praktijk. De klantenservice is altijd heel behulpzaam. Kortom ik zal iedereen aanraden een opleiding bij de AALO te volgen.

  |   Zaandam

De opleiding als zeer prettig ervaren. Duidelijk en goed te volgen. Ik raad de training zeker aan!

  |   Lelystad

Ik ben deze opleiding/ cursus begonnen omdat ik mezelf weer wil ontwikkelen.
Thuisbegeleiding vind ik erg vriendelijk wat ook motiverend werkt.

Leuke aan de opleiding is dat er ook veel zelfreflectie in zit.

  |   Waddinxveen

Ik heb erg veel geleerd van deze opleiding power yoga. Door de kleine groep heb ik heel veel uit de opleiding kunnen halen. Er was veel ruimte voor vragen en er was altijd snel en goed antwoord van de docenten. De docenten zijn erg begaan met je ontwikkeling op het gebied van yoga en het lesgeven in de yoga, wat mij dan weer een goed gevoel gaf, ook met het oog op de vervolgopleiding. Ik denk echt dat ik nergens anders zoveel had kunnen leren over het worden van een yoga docent.
Dank jullie!

Ook een review over Yang Yoga 1 - Power Yoga plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *