Fitfair Jaarbeurs

AALO bij de Fitfair! 25 en 26 november 2022.

AALO naar de Fitfair!

Ook wij zijn er dit jaar weer bij, de Fitfair in Utrecht op 25 en 26 november! Kom langs bij de AALO-stand voor een gezellig praatje en ontdek alles over onze opleidingen. AALO-docent, manager en succesvol ondernemer Roy Pieper geeft ook een inspirerende lezing: Succesvol ondernemen binnen de sport. Tevens een teaser van één van onze nieuwe opleidingen van 2023!

 

 

Lezing Roy Pieper: Ondernemen in de sport

Tijdens de Fitfair geeft AALO-docent en succesvol ondernemer Roy Pieper een lezing over Succesvol ondernemen in de sport. Dit is één van de nieuwe AALO-opleiding die in 2023 van start gaat en jij kunt hier alvast een voorproefje van krijgen!

Over de lezing

Het is eenvoudiger dan ooit om een eigen bedrijf te starten. Nadat je jezelf hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, mag jij jezelf ondernemer noemen. Opvallend is echter dat de helft van alle startende ondernemers al binnen vijf jaar stopt. Wat is het verschil tussen de ‘’echte’’ ondernemer en degene die niets van de grond lijkt te krijgen?

In deze praktisch-functionele lezing leer je – zowel als startende als ervaren ondernemer – hoe je jouw bedrijf opzet voor succes. Hoe stel jij jezelf in staat om uitzonderlijk veel waarde te leveren richting je klanten? Hoe bepaal je jouw prijs en wat zegt deze over jou als persoon? Hoe creëer jij een overvloed aan leads en ontdek je wat mensen drijft, tegenhoudt en motiveert? Dit en veel meer ontdek je tijdens de lezing van Roy.

10% korting op al onze opleidingen

De Fitfair was weer een succes! Om dat te vieren krijg je vandaag 10% korting op het lesgeld van jouw opleiding of pakket. En deze actie loopt niet alleen vandaag, maar t/m woensdag 30 november 23:59. Gebruik de kortingscode FitfairAALO.

Deze actie geldt voor opleidingen met een startdatum vóór 30 januari 2023 en niet in combinatie met STAP-budget. Check onderstaande klassen en start met 10% korting!

Fitfair Jaarbeurs 2022

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux voor fanatieke sporters, (aspirant) professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentie zalen. Top inhoudsdeskundigen delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van training, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschool-, gym- of boutique studio owners en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer van 6000 m2, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Het bij elkaar brengen en inspireren is onze missie.
Het creëren van beleving tijdens evenementen is onze kracht.

Bron: Fitfair

AALO op de Fitfair 2022 met Roy Pieper als gastspreker