|   veldhoven

SUPER!!!
ik kan niet wachten om te starten
dit scheelt zo veel tijd en geld!!
top

  |   Venlo

Aalo Fitness-opleidingen, leerzaam en fun!
ik heb de complete fitnessopleiding gedaan, A t/m PT en ik vond het super leerzaam. De AALO instructeurs zijn echte kanjers die je weten mee te sleuren in hun enthousiasme voor het vak. De opleidingen zitten goed in elkaar en er is veel aandacht voor het individu, je voelt je nooit een nummertje. Ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad!

  |   Venlo

Aalo Fitness-opleidingen, leerzaam en fun!
ik heb de complete fitnessopleiding gedaan, A t/m PT en ik vond het super leerzaam. De AALO instructeurs zijn echte kanjers die je weten mee te sleuren in hun enthousiasme voor het vak. De opleidingen zitten goed in elkaar en er is veel aandacht voor het individu, je voelt je nooit een nummertje. Ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad!

  |   Rijswijk

Zojuist bezig met level 1. Volgende week mijn examen doen! Ik heb er heel veel vertrouwen in dat het gaat lukken. Stacey heeft ons alle theorie en praktijk erg goed uitgelegd!!

  |   Den Haag

Ik heb het PT pakket gevolgd van level 1 t/m 4. Vanaf dag 1 heb ik enorm veel geleerd en inspiratie opgedaan. De trainers zijn kundig en toegankelijk. Ik heb 5 AALO trainers mogen ontmoeten en 4 examinatoren en van allemaal heb ik enorm veel geleerd. Toch wil ik vooral Ian even apart benoemen, wat een kennis heeft deze man!! en wat een inspiratie. Ondertussen heb ik me ingeschreven voor Gewichtsconsulent en ben aan de slag als zelfstandig PT'er, mij klantenkring begint te groeien...:) Thanks AALO...

  |   Antwerpen

Heel veel kennis opgedaan, bedankt AALO ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn kennissen kring. Wel jammer dat er geen opleiding PT in Belgie meer is, maar gelukkig wonen wij in de buurt van Nederweerd.

  |   Venlo

Aalo Fitness-opleidingen, leerzaam en fun! ik heb de complete fitnessopleiding gedaan, A t/m PT en ik vond het super leerzaam. De AALO instructeurs zijn echte kanjers die je weten mee te sleuren in hun enthousiasme voor het vak. De opleidingen zitten goed in elkaar en er is veel aandacht voor het individu, je voelt je nooit een nummertje. Ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad!

  |   Stiens

Met voorkennis mbt fysiotherapie van level 1 doorgestoomd naar level 4. Wat een leerzame periode, mede door het enthousiasme van de zeer kundige docent. Toch moet deze opleiding niet worden onderschat, de toetsmomenten zijn pittig. Je wordt veel gestimuleerd 'out of the box' te denken. Met volledige inzet en eigen creativiteit is het echter goed te doen en een aanwinst op je cv!

  |   Amsterdam Zuidoost

Goede investering.... Ik heb het personal trainer pakket genomen. Goede leerstof, zeer enthousiaste trainers en begeleiders. Goede voorbereiding voor mijn praktijk en een goede basis om verder te leren. Ik vind deze leergang een echte aanrader...! En beste trainers.... ieder op jullie eigen wijze en met jullie eigen passie en enthousiasme hebben er voor gezorgd dat voor mij 9 maanden lang op zondag om 7:00 uur uit bed helemaal geen probleem is geweest! Bedankt voor alles..!

  |   Rotterdam

ik heb het hele traject doorlopen en vind het een hele goede opleiding van lvl.1 tot lvl.4. Met een hele goed doordachte leervolgorde. Ook de master trainers die het geven weten echt waar ze over praten. Top opleiding

  |   Anoniem

Mijn ervaring met AALO bestaat uit het doorlopen van het traject tot personal trainer en het 200 uurs traject van de Yoga Academy. De docent(en) gedurende de PT (m.n. Ian vd Werf) waren zeer gedreven, ervaren, motiverend en beschikte over veel kennis. Ik heb daar erg veel van geleerd. De afhandeling van de feedback en diploma's echter liet vaak lang op zich wachten. Erg traag administratief proces binnen het AALO. De telefonische ondersteuning daar en tegen is possitief; klantvriendelijk, open en daadkrachtig. Binnen de Yoga Academy heb ik nog niet zo veel ervaring omdat ik daar net ben gestart. Maar de eerste indruk is positief. Fijne docente met veel kennis en ervaring. Goede sfeer. Het lesmateriaal is nog in ontwikkeling, er zijn eat kleine punten die duidelijker kunnen, maar dat is reeds aangegeven door de groep en opgepakt door de docente. Ik zie uit naar de verdere verloop van dit traject!

  |   Almere

Mijn loopbaan als middenkader manager in e dienstverlenende en commerciële sector heb ik een volledige switch gegeven door me te gaan focussen op een hele andere tak van sport: "de sportbranche", in een uitvoerende functie. Maar waar te beginnen?? Bij AALO sportopleidingen heb ik inmiddels 4 opleidingen gevolgd. Ik focus me compleet op de fitness en alles wat daar bij hoort. Drie kwart jaar geleden had ik nog nooit gehoord van een "biceps femoris". Laat staan dat ik wist waar deze spier zat, wat ik ermee kan en hoe ik met deze spier om moet gaan.. Ik heb zoveel kennis opgedaan, zowel theoretisch als praktisch dat ik momenteel fitness trainer ben. Hoe cool is dat!

  |   Alphen aan den Rijn

Ik heb alle 4 de levels doorlopen van Personal trainer bij de AALO. Ik heb een ontzettende leuke en leerzame tijd gehad waar ik in elke level fijne medestudenten heb leren kennen. De docenten waren stuk voor stuk toppers die je echt verder willen helpen en gepassioneerd zijn in hun vak. Ik kan achteraf zeggen dat deze opleiding echt een aanrader voor elke toekomstig personal trainer of als liefhebber van krachttraining waarmee je een stevig fundament legt voor je algemene kennis binnen de fitness. Met deze opleiding leer je alle basis facetten van krachttraining waarmee je elke andere vervolgopleiding of literatuur wat raakvlakken heeft met krachttraining met de opgedane kennis zo eigen maakt. Ik heb genoten van de opleiding en neem dit mee als waardevolle ervaring als pure liefhebber van de krachtsport.

Ook een review over Personal Trainer Pakket plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *