|   Amsterdam

Een mooi compact beeld op de sportpsychologie. Daagt uit tot verder lezen en studeren over dit onderwerp. Ik heb er al een collega mee op weg geholpen!

  |   Nes

Interessant, duidelijk en beknopt beschreven. Leuke opleiding welke ik vanaf de eerste dag in de praktijk mbt de sportbegeleiding kon gebruiken.

  |   Bolsward

Duidelijke, interessant en helder beschreven.
Snelle en duidelijke terugkoppeling na insturen huiswerkopdrachten.

  |   Hoofddorp

Interessante opleiding waarmee je buiten het fysieke gedeelte van de sport ook op mentaal gebied te helpende hand kan bieden. De snelle terugkoppeling na het insturen van je huiswerk was erg prettig.

  |   Leeuwarden

Ik vond het een erg makkelijke cursus, gemiddeld een 9 gehaald voor de oefeningen en het was niet zo dat daarvoor hard gestudeerd hoefde te worden. Helaas niet zo veel van geleerd als gehoopt dus. Het is erg makkelijk om de oefeningen zo te mogen maken in plaats van een toets te laten doen.

  |   Muiderberg

Ik heb veel kennis opgedaan tijdens de studie sportpsychologie. Ik weet nu nog duidelijker welke aspecten belangrijk zijn bij het geven van trainingen en coachen.
Super fijn om een veel achtergrond informatie te verkrijgen om vervolgens zelf deze kennis toe te passen in trainingen. Waardevol voor iedere coach of trainer.

  |   Yarmouth ME

Deze review is gerelateerd aan mijn zojuist voltooide "Sportpsychologie" studie online. Dat is het mooie van een online studie, dat je het overal kunt doen, zelfs hier in Amerika! Deze cursus zat prima in elkaar! Als ervaren tennistrainer (ik heb diverse licenties) blijf ik "on top of my game". Maar met game bedoel ik niet mijn spel, maar mijn kennis tav tennis en alle daaraan gerelateerde aspecten. Vandaar dat ook het mentale gedeelte mijn interesse heeft. Ik kan mij na deze cursus geen sportpsycholoog noemen, maar ik heb voldoende informatie meegekregen om toch weer scherper les te kunnen geven. De feedback van mijn professionele beoordelaar Esther Goudswaard-Houben was zeker nuttig en "insightful". - bedankt voor de begeleiding. Meer trainers, welke sport dan ook, zouden zich meer moeten verdiepen in het mentale gedeelte van sport. I look forward to receiving my certificate soon - Thanks Hans

Ook een review over Sportpsychologie/Mental Coach plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *