|   Amsterdam

Een mooi compact beeld op de sportpsychologie. Daagt uit tot verder lezen en studeren over dit onderwerp. Ik heb er al een collega mee op weg geholpen!

  |   Nes

Interessant, duidelijk en beknopt beschreven. Leuke opleiding welke ik vanaf de eerste dag in de praktijk mbt de sportbegeleiding kon gebruiken.

  |   Bolsward

Duidelijke, interessant en helder beschreven.
Snelle en duidelijke terugkoppeling na insturen huiswerkopdrachten.

  |   Hoofddorp

Interessante opleiding waarmee je buiten het fysieke gedeelte van de sport ook op mentaal gebied te helpende hand kan bieden. De snelle terugkoppeling na het insturen van je huiswerk was erg prettig.

  |   Leeuwarden

Ik vond het een erg makkelijke cursus, gemiddeld een 9 gehaald voor de oefeningen en het was niet zo dat daarvoor hard gestudeerd hoefde te worden. Helaas niet zo veel van geleerd als gehoopt dus. Het is erg makkelijk om de oefeningen zo te mogen maken in plaats van een toets te laten doen.

  |   Muiderberg

Ik heb veel kennis opgedaan tijdens de studie sportpsychologie. Ik weet nu nog duidelijker welke aspecten belangrijk zijn bij het geven van trainingen en coachen.
Super fijn om een veel achtergrond informatie te verkrijgen om vervolgens zelf deze kennis toe te passen in trainingen. Waardevol voor iedere coach of trainer.

  |   Yarmouth ME

Deze review is gerelateerd aan mijn zojuist voltooide "Sportpsychologie" studie online. Dat is het mooie van een online studie, dat je het overal kunt doen, zelfs hier in Amerika! Deze cursus zat prima in elkaar! Als ervaren tennistrainer (ik heb diverse licenties) blijf ik "on top of my game". Maar met game bedoel ik niet mijn spel, maar mijn kennis tav tennis en alle daaraan gerelateerde aspecten. Vandaar dat ook het mentale gedeelte mijn interesse heeft. Ik kan mij na deze cursus geen sportpsycholoog noemen, maar ik heb voldoende informatie meegekregen om toch weer scherper les te kunnen geven. De feedback van mijn professionele beoordelaar Esther Goudswaard-Houben was zeker nuttig en "insightful". - bedankt voor de begeleiding. Meer trainers, welke sport dan ook, zouden zich meer moeten verdiepen in het mentale gedeelte van sport. I look forward to receiving my certificate soon - Thanks Hans

  |   Groenekan

Weer niet teleurgesteld met de opleiding Sportpsychologie bij de ALLO! Dit is mijn deerde opleiding (Bootcamp instructeur, voedingswetenschapper level 1 en deze. Ik blijf leren op een leuke manier en de boeken zijn echt toegankelijk voor iedereen. Ik kreek ook feedback terug van mijn beoordelaar, wat ik fijn vond. Overall, ben ik zeer positief over de AALO opleidingen.

  |   Emmen

Een interessante opleiding waarbij alle aspecten ((top)sporter, trainer, coach of bijvoorbeeld staf. Jezelf als (top)sporter, trainer coach, staf..) worden meegenomen zodat je een uitgebreid en volledig beeld krijgt van de sportpsychologie. Verhelderende oefeningen en vragen in het boek en snelle response van de beoordelaar. Veel geleerd en gemotiveerd tot meer!

  |   Hoorn

De mental coach/sportpsychologie opleiding is een erg interessante opleiding om toe te passen in de sportwereld. Daarnaast zitten er ook veel reflectie opdrachten in die je zelf ook anders laat kijken naar bepaalde opzichten.

  |   HUIZEN

Het afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de opleiding sportpsychologie via AALO. Tijdens het volgen van deze opleiding ben ik tot betere inzichten gekomen m.b.t. de psychologie die toegepast wordt in de topsportwereld. De opgedane kennis en nieuwe vaardigheden kan ik nu toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

In het bijzonder wil ik Esther Goudswaard-Houben bedanken voor de manier waarop zij positieve feedback geeft en de cursist weet te motiveren!

  |   Arnhem

Ik heb de cursus sport psychologie gevolgd. Ik heb deze studie als zeer interessant en handig ervaren. Het heeft me andere inzichten gegeven over mezelf en de aanpak op gebied van begeleidding.

  |   Amsterdam

Ik heb zoveel geleerd dankzij de sportpsychologie cursus, Ik ben Colombiaans en leer ik ook nederlands en vond ik het erg handig om mijn eige tempo te doen. Studieboek is makkelijk te volgen met duidelijke uitleg en praktische opdrachten om te oefenen en je kennis uit te breiden, reactie van docenten/tutoren is eenvouding, nutig en snel.

  |   Amsterdam

Zeer leuke cursus zou misschien nog wel wel fijn vinden om buiten het boek wat filmpjes te hebben zodat je meer kan zien wat het in de praktijk in houd.

  |   Lisse

Goede basis opleiding. Geeft een leuk inzicht in mentale training en de basis van (sport) psychologie. Snelle reacties na inzenden huiswerkopdrachten.

  |   Nijmegen

Inhoudelijk is het een Goede basisopleiding

  |   Nederland

Fijn begeleidt door Esther en de opleiding positief afgerond. Meteen alle stof toegepast bij mijn leerlingen. Helemaal TOPPIE !

  |   Nederland

Ik wil graag mijn enthousiasme delen over de cursus sportpsychologie en mentaal coachen die ik onlangs heb gevolgd. De opdrachten waren precies goed - niet te makkelijk, niet te moeilijk - en hielden me echt geïnteresseerd. Het heeft me niet alleen voorzien van waardevolle kennis en vaardigheden, maar heeft me ook geïnspireerd om dieper na te denken over de rol van mentale kracht bij het bereiken van succes. Ik zou deze cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het maximaliseren van hun potentieel, zowel binnen de sportwereld als daarbuiten. Ik wil graag het team bedanken dat altijd voor mij klaarstond, en in het bijzonder mijn persoonlijke begeleidster Esther, voor haar waardevolle begeleiding.

  |   Amsterdam

Duidelijke opleiding. Van mijn begeleider kreeg ik telkens fijne feedback waardoor ik nog meer informatie kreeg. Fijne leermethode.

  |   Amsterdam

Eindelijk met opleiding sportpsychologie van start gegaan. Als Perfomance en hersteltrainer heb ik mijn ervaringen, kennis en vaardigheden in de opdrachten mooi kunnen verwerken. Door de opleiding is het nog duidelijker geworden hoe ik een plan van aanpak voor mijn topatleten op papier kan zetten. Voor mij is het nu zaak om nog bewuster de PST te benadrukken en met regelmaat het opleidingsboek als naslagwerk te gebruiken. Esther bedankt voor je hulp, ondersteuning en je fijne feedback.

Ook een review over Sportpsychologie/Mental Coach plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *