Het laatste nieuws

UPDATE COVID-19 | I.V.M. VERLENGING LOCKDOWN TOT 9 FEBRUARI

Een groot aantal opleidingen heeft de afgelopen vier weken met succes online plaatsgevonden. Nu de lockdown verlengd wordt tot 9 februari gaan we hier voorlopig nog mee door. Dit betekent dat alle geplande opleidingen zoveel mogelijk doorgaan met eventueel aanpassingen. De lessen worden online gegeven en de geplande praktijkbijeenkomsten worden ingehaald wanneer dit weer mogelijk is.

Lees verder...


In 2020 kun jij nog profiteren van maximaal belastingvoordeel!

Wist je dat je kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep kunt aftrekken van de belasting? Als je dit jaar nog start met een opleiding of cursus kan dat daardoor nog voordelig zijn!

Lees verder...Update COVID-19 | i.v.m. lockdown tot 19 januari

Sinds gisteravond is in Nederland een lockdown van kracht die ons allemaal raakt. Nu de nieuwe maatregelen rondom Covid-19 zijn ingegaan, gaan we ook bij AALO tijdelijk op een andere manier lesgeven. Gezondheid staat bij ons voorop, en daar hoort ook sport en beweging bij. Daarom proberen we alle opleidingen zo veel mogelijk door te laten gaan met aanpassingen. Een groot aantal opleidingen gaan we tijdelijk online geven, zodat je toch door kunt met leren. We doen ons best om zo veel mogelijk de geplande lesdata aan te houden. De praktijkbijeenkomsten worden ingehaald wanneer dit weer mogelijk is.

Lees verder...


Waarom AALO? Daarom AALO!

Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Dan ben je bij AALO aan het juiste adres! AALO leidt al bijna 25 jaar professionals op in de fitness-, health- en yogabranche.

Lees verder...


Onze opleidingen mogen gewoon doorgaan

Wil jij graag een AALO opleiding volgen? Dat kan! De opleidingen van AALO vallen onder sportonderwijs, en daarom mogen wij in groepen les blijven geven. We houden ons hierbij natuurlijk wel aan alle COVID-richtljinen.

Lees verder...


Update Covid-19 richtlijnen

Ook wij hebben gisteren naar de persconferentie gekeken. Een fors pakket met nieuwe maatregelen. Voor AALO betekent dit gelukkig wel dat de lessen kunnen blijven doorgaan. We geven je hieronder wat extra informatie voor de komende periode.

Lees verder...


Krijg les van vijfvoudig Kickboks Kampioen Ilona Wijmans

We hebben er een nieuwe AALO docent bij: Ilona Wijmans. Ilona is eigenaresse van Iron Lifestyle Coaching. Zij is vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen in diverse gewichtsklassen. Met haar eigen bedrijf geeft zij zowel groepslessen als personal trainingen, maar ook begeleid zij vechters. Daarnaast is zij ook actief als mental coach en voedingsdeskundige en zet zij diverse trajecten op.

Lees verder...


Start ook ONLINE met jouw opleiding!

Bij ons kun je een aantal opleidingen volledig online volgen, zo maak je in deze periode een vliegende start. In onze handige Digitale leeromgeving krijg je webinars, opdrachten en kun je vragen stellen aan je docenten.

Lees verder...


Back to school? Start in september met jouw AALO-opleiding!

In september gaat altijd alles weer een beetje beginnen, de zomervakanties zijn voorbij, het weer wordt wat minder en dan gaat het een beetje kriebelen. Het is tijd voor wat nieuws. Heb jij ook zin om met een opleiding te starten, en wil jij van jouw hobby je beroep maken? Kies dan voor een AALO opleiding. Bekijk het aanbod van onze acadamies:

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 14