Het laatste nieuws

Waarom AALO? Daarom AALO!

Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Dan ben je bij AALO aan het juiste adres! AALO leidt al bijna 25 jaar professionals op in de fitness-, health- en yogabranche.

Lees verder...


Onze opleidingen mogen gewoon doorgaan

Wil jij graag een AALO opleiding volgen? Dat kan! De opleidingen van AALO vallen onder sportonderwijs, en daarom mogen wij in groepen les blijven geven. We houden ons hierbij natuurlijk wel aan alle COVID-richtljinen.

Lees verder...


Update Covid-19 richtlijnen

Ook wij hebben gisteren naar de persconferentie gekeken. Een fors pakket met nieuwe maatregelen. Voor AALO betekent dit gelukkig wel dat de lessen kunnen blijven doorgaan. We geven je hieronder wat extra informatie voor de komende periode.

Lees verder...


Krijg les van vijfvoudig Kickboks Kampioen Ilona Wijmans

We hebben er een nieuwe AALO docent bij: Ilona Wijmans. Ilona is eigenaresse van Iron Lifestyle Coaching. Zij is vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen in diverse gewichtsklassen. Met haar eigen bedrijf geeft zij zowel groepslessen als personal trainingen, maar ook begeleid zij vechters. Daarnaast is zij ook actief als mental coach en voedingsdeskundige en zet zij diverse trajecten op.

Lees verder...


Start ook ONLINE met jouw opleiding!

Bij ons kun je een aantal opleidingen volledig online volgen, zo maak je in deze periode een vliegende start. In onze handige Digitale leeromgeving krijg je webinars, opdrachten en kun je vragen stellen aan je docenten.

Lees verder...


Back to school? Start in september met jouw AALO-opleiding!

In september gaat altijd alles weer een beetje beginnen, de zomervakanties zijn voorbij, het weer wordt wat minder en dan gaat het een beetje kriebelen. Het is tijd voor wat nieuws. Heb jij ook zin om met een opleiding te starten, en wil jij van jouw hobby je beroep maken? Kies dan voor een AALO opleiding. Bekijk het aanbod van onze acadamies:

Lees verder...


Online Open Dag Fitness Trainer (Level 1)

Wil jij meer weten over de opleiding Fitness Trainer (Level 1), heb je vragen aan een docent of studieadviseur of wil je even de sfeer proeven! Dat kan volgende week gewoon live via Facebook. Kijk je mee? En heb je al vragen, stel ze hieronder en dan beantwoorden we ze tijdens de open dag! Met onze superleuke Master Trainer Roy Pieper.

Lees verder...


Nieuw! Yoga Nidra Docentenopleiding bij AALO

Yoga Nidra, ook wel ‘de slaap van de yogi’s’ genoemd, betekent zoiets als slapen met volledig bewustzijn. Tijdens een Yoga Nidra sessie ‘slaap’ je dus als het ware, terwijl je er bewust met je gedachten bijblijft. Zo kom je in diepere lagen van jezelf terecht en Yoga Nidra is dan ook een diepe ontspannings- en meditatietechniek voor lichaam en geest.

Lees verder...


UPDATE - AALO Summer School - Besteed je zomer goed!

Wil je iets leuks en nuttigs doen deze zomer? Wil je graag werken in de fitness-, yoga- of healthbranche, of zoek je wat extra verdieping of verbreding? Start dan een opleiding of cursus van de AALO Summer School. In de zomermaanden augustus en september kun jij allerlei AALO-opleidingen volgen, kijk bijvoorbeeld eens naar Fitness Trainer Level 1[/fitness-academie/spoedcursus-fitness-trainer-level-1/], Pilates Level 1[https://www.aalo.nl/pilates-academie/klassiek-pilates-level-1/] of Voedingsdeskundige[https://www.aalo.nl/voeding-academie/voedingsdeskundige-level-1/]. Besteed je zomer goed en haal je diploma!

Lees verder...


AALO Agenda, we gaan weer lesgeven op locatie!

De sportscholen mogen weer (bijna) open en bij AALO worden de eerste lessen ook weer op locatie gegeven! Wil je zien hoe dat werkt?Bekijk hier op onze Instagram[https://app.hellodialog.com/ref/mail/url/8243/337042/13e7c4713e55106435546e4c/12388] hoe Master Trainer Nicole de Wit[https://app.hellodialog.com/ref/mail/url/8243/337042/5a0ff1e7b65f859ccb7c07e3/12389] een paar rondleidingen geeft, waarin ze laat zien hoe wij weer veilig kunnen trainen en lessen kunnen geven. Kun jij ook niet wachten om weer te beginnen? Bekijk onze AALO Agenda hieronder en schrijf je in!

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 15