Het laatste nieuws

Kom naar de Open Dag in Utrecht en maak kennis met AALO!

Wil jij graag een erkende opleiding volgen in de wereld van fitness en health? En wil je graag meer weten over onze opleidingen en de werkwijze van AALO? Dan kan je gratis en geheel vrijblijvend meedoen aan onze open dag! *Zondag 16 oktober om 11 uur* zien we jou graag in een van onze opleidingslocaties in Utrecht. Aanmelden kan gemakkelijk via de oranje button.

Lees verder...


Start jouw volgende opleiding met €1.000 subsidie!

We hebben goed nieuws! Vanaf 1 november kan jij weer €1.000 subsidie aanvragen voor een opleiding naar keuze. In 2022 is het nieuwe STAP-budget geïntroduceerd. STAP staat voor *ST*imulering *A*rbeidsmarkt*P*ositie en is in het leven geroepen om scholing en ontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. Dus ook voor jou met een opleiding in de fitness-, health- & yogabranche!

Lees verder...


Nieuw! Volg een basispakket bij de Yoga Academie

Wil jij yogadocent worden of je gewoon verdiepen in yoga? De AALO Yoga Academie biedt nu iets nieuws aan voor yogi's: Yoga Basis Pakketten. Deze pakketten bevatten de eerste modules van de Yoga Teacher Training (RYT 200), erkend door de Yoga Alliance. Bij de Yoga Academie volg je modulair onderwijs, wat betekent dat je de modules van de RYT 200 ook als losse opleiding kunt volgen. Door de losse modules als pakket te doorlopen scheelt dit enorm in prijs: dit kan oplopen tot honderden euro's minder dan de reguliere prijs. Ook worden er kortingen gegeven op de examentarieven.

Lees verder...


Summerschool Fitness en Yoga

Wil je iets leuks en nuttigs doen deze zomer? Wil je graag werken in de fitness-, yoga- of healthbranche, of zoek je wat extra verdieping of verbreding? Start dan een opleiding of cursus van de AALO Summer School. In de zomermaanden kun jij allerlei AALO-opleidingen volgen, kijk bijvoorbeeld eens naar Fitness Trainer Level 1[/fitness-academie/spoedcursus-fitness-trainer-level-1/], Total Bodyshape[https://www.aalo.nl/groepsfitness-academie/total-bodyshape-instructeur/] of Voedingsdeskundige[https://www.aalo.nl/voeding-academie/voedingsdeskundige-level-1/]. Besteed je zomer goed en haal je diploma!

Lees verder...


Nieuwe manager Roy Pieper | Van student naar docent tot labelmanager AALO

* Roy Pieper, Manager AALO Het is inmiddels tien jaar geleden dat Roy Pieper als student diverse AALO-opleidingen heeft gevolgd. Nadat hij in 2017 als AALO Master Trainer (docent fitnessacademie) startte, zijn wij enthousiast om Roy te presenteren als AALO Labelmanager.*

Lees verder...


Bekijk ook onze online opleidingen

Onze opleidingen kun je meestal gewoon op locatie starten. Wil je liever een online opleiding volgen? Dan hebben wij ook een leuk aanbod.

Lees verder...


Maak jouw goede voornemens waar!

Wil jij 2022 ook goed beginnen en eindelijk van jouw hobby je beroep maken? Bijvoorbeeld aan de slag als Personal Trainer of Yoga Docent? Maak dan jouw goede voornemens waar! Start dit jaar jouw opleiding bij AALO. Impress yourself, Inspire Others!

Lees verder...


We wensen je fijne feestdagen en een sportief 2022

We wensen je namens het hele AALO-team prettige feestdagen en een sportief 2022!

Lees verder...


Vacatures

Wist je dat je bij AALO veel leuke vacatures kunt vinden, van bedrijven en van AALO. Bekijk hier onze vacaturesite[/vacatures/]. En heb je zelf een leuke vacature, laat het ons weten via het contactformulier. Dan plaatsen we jouw vacature ook op onze website.

Lees verder...


Belangrijke corona update

Deze week zijn er vanuit de overheid nieuwe maatregelen ingevoerd in de bestrijding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook effect op de sportwereld en daarmee ook op de opleidingen van AALO Opleidingen. Gelukkig kunnen de opleidingen gewoon door blijven gaan.

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 14