Het laatste AALO Nieuws

AALO gaat exclusieve samenwerking met The Bootcamp Club aan!

AALO en The Bootcamp Club[https://app.hellodialog.com/ref/mail/url/1822/207602/657c42e4d87615f71190598f/673], het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland, gaan een exclusieve samenwerking met elkaar aan. Vanaf nu zijn alle nieuwe trainers van The Bootcamp Club verplicht de opleiding Bootcamp Instructeur van AALO te hebben gevolgd. The Bootcamp Club heeft 50.000 leden en 150 locaties in Nederland. Goed nieuws dus voor alle trainers die deze AALO opleiding hebben afgerond of willen volgen.

Lees verder...


Volg een proefles aan de Pilates Academie op 22 augustus

Kennismaken met de Pilates Academie van AALO? Kom dan op 22 augustus naar onze proefles! Kom de sfeer proeven, stel al je vragen en ontdek onze mooie locatie in Woerden.

Lees verder...


Doe nog mee aan onze AALO Summer Challenge!

Deel jouw move en win €500 opleidingstegoed! Meedoen is simpel! Plaats een filmpje van je favoriete pose op jouw facebook of instagram, tag @aalo_opleidingen en gebruik hashtag #aalosummerchallenge. De meest originele inzending wint.

Lees verder...AALO Master Trainer Janneke Bakker staat in de krant!

AALO Master Trainer Janneke Bakker staat in de krant! 

Lees verder...


Doe mee aan de AALO Summer Challenge en win €500 opleidingstegoed!

Deel jouw coolste move en win €500 opleidingstegoed! Meedoen is simpel! Plaats een filmpje van je favoriete oefening, dance of step move op facebook of instagram, tag @aalo_opleidingen en gebruik hashtag #aalosummerchallenge. De meest originele inzending wint. Bekijk hier de voorwaarden.[/over-aalo/voorwaarden-summerchallenge/]

Lees verder...


AALO Summer School Workshop Pilates: Reformer op de mat

AALO Summer school Workshop: Reformer op de mat

Lees verder...


Nieuw: Workshop Pads Training!

Ben jij een Personal Trainer of een Personal Trainer in opleiding en wil jij ook Pads Trainingen gaan geven? Dan is deze nieuwe workshop Pads Training[/fitness-academie/workshop-pads-training/] voor jou!

Lees verder...


Last minute aanbieding! €75,- korting op een Yin Yang Yoga vakantie in Frankrijk!

Wil jij last minute op Yin Yang Yoga vakantie en ben je student bij AALO? AALO Yoga Master Trainer Jeske Papadopoulos verzorgt een geweldige Yoga vakantie in Frankrijk en jij als AALO student krijgt €75,- korting!

Lees verder...


Personal Trainer en Fitness Master nu ook EREPS geaccrediteerd!

Wil jij de specialisaties Fitness Master (Level 3)[/fitness-academie/fitness-master-level-3/] en Personal Trainer (Level 4)[/fitness-academie/personal-trainer-level-4/] volgen? Dan hebben we goed nieuws! Deze opleidingen van AALO zijn nu ook EREPS geaccrediteerd. Uniek hieraan is dat jij je met het behalen van deze twee AALO diploma’s kunt registreren in het Europese Register voor Fitness Professionals (EREPS register - NQF niveau), en dat je zeker weet dat de manier waarop de lesstof wordt onderwezen voldoen aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 9