Het laatste nieuws

Wij mogen weer op locatie!

Goed nieuws! De praktijklessen van AALO mogen weer op locatie plaatsvinden! Wij en onze Master trainers staan te popelen om jullie weer in real life te ontvangen. Dit doen wij natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier, gezondheid staat immer op nummer één! Kun jij ook niet wachten om weer te beginnen?

Lees verder...


Kijk de Online Open Dag Fitness Trainer (Level 1) terug!

Wil jij meer weten over de opleiding Fitness Trainer (Level 1) of wil je even de sfeer proeven? Kijk dan de live open dag van AALO terug! Kom alles te weten over de opleidingen tot Fitness Trainer, AALO en Master Trainer Roy.

Lees verder...


UPDATE COVID-19 | I.V.M. HERVATTING LESSEN OP LOCATIE

De maatregelen voor fysiek onderwijs zijn versoepeld en dat is goed nieuws voor AALO-studenten! De opleidingen van AALO vallen namelijk onder sportonderwijs, en daarom mogen wij weer gedeeltelijk op locatie les gaan geven. We houden ons hierbij natuurlijk aan alle COVID-richtlijnen.

Lees verder...


Yoga Academie: Kijk de online open dag terug!

Wil jij graag yogadocent worden? Bekijk de online open dag terug en maak kennis met de AALO Yoga Academie en onze verschillende opleidingen. Docent Jeske beantwoordt bovendien een aantal vragen van de kijkers.

Lees verder...


In 2020 kun jij nog profiteren van maximaal belastingvoordeel!

Wist je dat je kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep kunt aftrekken van de belasting? Als je dit jaar nog start met een opleiding of cursus kan dat daardoor nog voordelig zijn!

Lees verder...Update COVID-19 | i.v.m. lockdown tot 19 januari

Sinds gisteravond is in Nederland een lockdown van kracht die ons allemaal raakt. Nu de nieuwe maatregelen rondom Covid-19 zijn ingegaan, gaan we ook bij AALO tijdelijk op een andere manier lesgeven. Gezondheid staat bij ons voorop, en daar hoort ook sport en beweging bij. Daarom proberen we alle opleidingen zo veel mogelijk door te laten gaan met aanpassingen. Een groot aantal opleidingen gaan we tijdelijk online geven, zodat je toch door kunt met leren. We doen ons best om zo veel mogelijk de geplande lesdata aan te houden. De praktijkbijeenkomsten worden ingehaald wanneer dit weer mogelijk is.

Lees verder...


Waarom AALO? Daarom AALO!

Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Dan ben je bij AALO aan het juiste adres! AALO leidt al bijna 25 jaar professionals op in de fitness-, health- en yogabranche.

Lees verder...


Update Covid-19 richtlijnen

Ook wij hebben gisteren naar de persconferentie gekeken. Een fors pakket met nieuwe maatregelen. Voor AALO betekent dit gelukkig wel dat de lessen kunnen blijven doorgaan. We geven je hieronder wat extra informatie voor de komende periode.

Lees verder...


Krijg les van vijfvoudig Kickboks Kampioen Ilona Wijmans

We hebben er een nieuwe AALO docent bij: Ilona Wijmans. Ilona is eigenaresse van Iron Lifestyle Coaching. Zij is vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen in diverse gewichtsklassen. Met haar eigen bedrijf geeft zij zowel groepslessen als personal trainingen, maar ook begeleid zij vechters. Daarnaast is zij ook actief als mental coach en voedingsdeskundige en zet zij diverse trajecten op.

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 14