Nieuws

Het laatste AALO-nieuws hebben we hier voor je op een rij gezet.


stagiaires gezocht - Hoofdkantoor AALO Opleidingen

Wij zijn op zoek naar MBO(4) en/of HBO stagiaires voor een te gekke meewerkstage. Er zijn meerdere stageplaatsen beschikbaar van 24 tot 40 uur per week.

Lees verder...


Sandra - sportdiëtist bij o.a. Feyenoord vertelt

Wat moet ik eten en drinken om de marathon te kunnen lopen?

Lees verder...


Hardlooptechnieken en trainingen leer je van topsporters

21 november start er weer een editie hardloop trainer in Amsterdam.

Lees verder...


Qigong

De AALO Yoga Academie presenteert op 14 feb. 2016 een workshop Qigong

Lees verder...


Richtlijnen gezonde voeding 2015

Deze maand heeft de gezondheidsraad de nieuwe richtlijnen gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder...


24 januari 2016 - Strength & conditioning Conference

24 januari 2016  - Strength & conditioning Conference , Breda

Lees verder...


fitnessprofessionals gezocht voor RTL Nationale IQ test 2016

Vraag? Wat is het IQ van de fitnessprofessional, personal trainer en sportcoach? Durf je de uitdaging aan dit met andere beroepsgroepen, BN'ers en de rest van Nederland te vergelijken? Heb je daarnaast zin in een leuke verzorgde avond? Schrijf je dan nu gratis in voor de Live opnames van de RTL4 - Nationale IQ test 2016 op 2 januari a.s.

Lees verder...


NIEUW: YOGA ACADEMIE presenteert: Het Internationaal erkende Yoga programma RYT-200

Met gepaste trots presenteert de AALO Yoga Academie het internationaal erkende RYT-200 programma.  S01 YA SCHOOL RYS 200

Lees verder...


Gezocht: stagiaires voor meerdere stageplaatsen

Gezocht; stagiaires voor meerdere stageplaatsen: commercieel, marketing en/of administratief medewerker binnendienst AALO opleidingen

Lees verder...Nieuw & Uniek in NL: Pilates (Authentiek) Apparatus Opleiding

Met trots presenteert De AALO Pilates Academie de opleiding Pilates (Authentiek) Apparatus Level 1.

Lees verder...


NIEUW! Calisthenics Instructeur Level 1 start op 18 september

meer info? Klik hier![/fitness-academie/calisthenics-instructeur-level-1-/]

Lees verder...Gratis (uitverkochte) startbewijzen Dam tot Damloop 2016

De 32e Dam tot Damloop op 17 september a.s. was binnen een paar uur uitverkocht!

Lees verder...


Geef eens een groepsles!

Hey jij daar! Vind je het ook zo leuk om groepslessen te volgen zoals Pump, bodyshape, spinning, attack, step en dergelijke?

Lees verder...


NIEUW: AALO HBO ACADEMIE

Op de AALO HBO Academie kun je verschillende sport gerelateerde opleidingen op hbo-niveau volgen, van volledige bachelors tot korte hbo-programma’s. Deze praktijkgerichte opleidingen bieden wij aan in samenwerking met onze opleidingspartners: NCOI, NTI en Pro Education. Tijdens de opleiding volg je klassikale bijeenkomsten, maar je kan de opleiding ook (deels) op afstand volgen op basis van e-learning. De opleidingen zijn dus flexibel te volgen, zodat je nog genoeg tijd overhoudt voor je werk of sportleven. Je studeert wanneer het jou uitkomt. 

Lees verder...


Gratis proeflessen

Met gepaste trots introduceren wij gratis proeflessen op onze website. Op dit moment worden er nog een beperkt aantal aangeboden (fitness Trainer Level 1 , Level 2, Level 3 en Level 4 opleidingen), maar deze worden de komende maanden uitgebreid voor meer opleidingen.

Lees verder...SAQ

Snelheid, wendbaarheid en lichtvoetigheid zijn de basis beginselen voor vrijwel elke sportactiviteit. Voordat je een voetbal kunt schoppen moet je eerst bij de voetbal komen. Tijdens een crossfit workout zul je je zo snel mogelijk naar het volgende onderdeel moeten begeven. Ook tijdens een kickboks partij is het een voordeel als je lichtvoetig bent en als je snel kunt reageren op je tegenstander. SAQ training helpt hierbij. 

Lees verder...


NIEUW: AALO Club

Wij starten met de AALO Club om samen te profiteren van verschillende voordelen. Een vereniging voor grote en kleine ondernemers die actief zijn in de sport en gezondheidsbranche met als doel de onderneming te verbeteren. Vergroot je netwerk, doe extra kennis op, verminder je kosten en genereer meer omzet!

Lees verder...


Stagiaires gezocht

Diverse stageplaatsen op het AALO Hoofdkantoor

Lees verder...


Fit Fair - Jaarbeurs Utrecht 10 & 11 juni

10 & 11 juni Fitfair Jaarbeurs in Utrecht! Jij bent er toch ook bij? Wij zijn er in ieder geval met een gevarieerd programma en zeer interessante lezingen voor jou als professional en/of sportliefhebber.

Lees verder...


Rookie 2017 bekend!

De uitslag van de AALO Step Rookie wedstrijd 2017 is bekend!

Lees verder...


Word het Britt of Reinder?

Word het Britt of Reinder?[https://www.survio.com/survey/w/W2U7A6A3H1Y1I4A6Y]

Lees verder...The Big Five

‘The Big Five – Basic Strength & Power workshop’ is speciaal ontwikkeld voor de sportprofessional die zich wil specialiseren en op de ontwikkeling van Basic Strength & Power vanuit een functioneel oogpunt. De Big Five omvat de squat, deadlift, bench press-, strict press en power clean.

Lees verder...


Pilates zoals Pilates bedoelt is

Pilates is bezig aan een inhaalslag. De afgelopen jaren is de vraag naar Pilates minder hard gestegen vanwege de vele Yoga aanvragen, maar de laatste maanden is er weer heel veel vraag naar Pilates. Er verschijnen iedere maand weer nieuwe artikelen over de populariteit van Pilates. Ook de Pilates Academie van AALO merkt dit. De opleidingen die starten in het laatste kwartaal van 2017 zijn al maanden uitverkocht, daarom is er een extra opleiding op 14 januari 2018 gepland. 

Lees verder...


Influencer Jordi Sloots (FitDutchies) over AALO

Lees het verslag op de website van Fitdutchies, klik hier

Lees verder...


Kinder Yoga opleiding start 12 jan '18

Vrijdag 12 januari 2018 start de (AALO) Yoga Academie de zesde editie van de opleiding Kinder-Yoga (docent) in Hilversum. Deze opleiding is zeer enthousiast ontvangen door eerdere deelnemers en heeft een absolute toegevoegde waarde voor iedereen die wil leren hoe je Yoga geeft aan kinderen. Ook uitermate geschikt voor basisschoolleerkrachten, kinderdagverblijf-, peuterspeelzaalmedewerkers en kindercoaches.

Lees verder...