Het laatste AALO nieuws

Last minute aanbieding! €75,- korting op een Yin Yang Yoga vakantie in Frankrijk!

Wil jij last minute op Yin Yang Yoga vakantie en ben je student bij AALO? AALO Yoga Master Trainer Jeske Papadopoulos verzorgt een geweldige Yoga vakantie in Frankrijk en jij als AALO student krijgt €75,- korting!

Lees verder...


Nieuw: Workshop Pads Training!

Ben jij een Personal Trainer of een Personal Trainer in opleiding en wil jij ook Pads Trainingen gaan geven? Dan is deze nieuwe workshop Pads Training[/fitness-academie/workshop-pads-training/] voor jou!

Lees verder...


Personal Trainer en Fitness Master nu ook EREPS geaccrediteerd!

Wil jij de specialisaties Fitness Master (Level 3)[/fitness-academie/fitness-master-level-3/] en Personal Trainer (Level 4)[/fitness-academie/personal-trainer-level-4/] volgen? Dan hebben we goed nieuws! Deze opleidingen van AALO zijn nu ook EREPS geaccrediteerd. Uniek hieraan is dat jij je met het behalen van deze twee AALO diploma’s kunt registreren in het Europese Register voor Fitness Professionals (EREPS register - NQF niveau), en dat je zeker weet dat de manier waarop de lesstof wordt onderwezen voldoen aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

Lees verder...


Volg een proefles aan de Pilates Academie op 3 juni!

Kennismaken met de Pilates Academie van AALO? Volg dan zondagochtend 3 juni een algemene proefles! Tijdens deze ochtend kun je de sfeer proeven, al je vragen stellen aan onze ervaren docenten en ontdek onze pilates locatie in Woerden!

Lees verder...


Volg de Proefles Fitness Trainer op 24 juni in Utrecht!

AALO organiseert regelmatig proeflessen op meerdere locaties in Nederland. Tijdens deze dagen kun jij ervaren hoe het is om een opleiding te volgen en kun je vragen stellen aan een van onze Master Trainers.  

Lees verder...


Voor Yogi's en Yogi's to be: Binnenkort is er weer een Workshop – Qigong

Op zondag 3 juni is er weer een Workshop Qigong. De workshop duurt een halve dag en is voor iedereen die kennis wil maken met de AALO Yoga Academie. Ook is het een interessante workshop voor Yin Yoga studenten die af willen tasten of ze de opleiding Yin Yoga 3 - Vijf elementen en Qigong[/yoga-academie/yin-yoga-3-vijf-elementen-en-qigong/] willen volgen.

Lees verder...


Enorme vraag naar goed opgeleide personal trainers!

Personal training is populairder dan ooit. Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal zelfstandige training studio’s in Nederland tussen 2012 en 2017 is verviervoudigd en dit aantal stijgt nog steeds. Met deze groeiende populariteit groeit ook het aantal personal trainers dat niet goed is opgeleid. Volgens Hans Zwerver, Hoogleraar sportgeneeskunde bij het Universitair Medisch Centrum Groningen, brengt dit risico’s met zich mee. Hij treft op zijn blessurespreekuur regelmatig mensen aan die blessures hebben opgelopen door een verkeerde begeleiding. 

Lees verder...


Volg een proefles aan Yoga Academie op zondagochtend 1 juli!

Kennismaken met de Yoga Academie van de AALO? Kom zondagochtend 1 juli naar de proefles! Tijdens deze ochtend krijg je een Yin/Yang les van een van onze Master Trainers. Kom de sfeer proeven, stel al je vragen en ontdek onze yoga locatie in Woerden!

Lees verder...


AALO Summer School

AALO Summer School 2018!

Lees verder...


Mindful & Adem – de basis voor fitnessinstructeurs en personal trainers!

Zweverig is Mindfulness allang niet meer. Ook voor fitnessinstructeurs en personal trainers is de opleiding Mindful en Adem[/yoga-academie/mindful-en-adem/] een absolute must. Tijdens deze opleiding leer je mindful technieken om te ontspannen en bewust te ademen. Dit geeft jou een schat aan inzichten, tools en ervaring die je vervolgens kunt inzetten tijdens trainingen en het coachen van jouw klanten.

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 8