Het laatste AALO Nieuws

AALO bij Fitfair

AALO staat dit jaar wederom bij Fitfair!

Lees verder...


Hip Hop Instructeur worden met DJLarz

Wil jij Hip Hop Instructeur worden? Via de unieke methodiek van de AALO opleiding Hip Hop Instructeur[/groepsfitness-academie/hip-hop-instructeur/] leer je om zowel eenvoudige als gevorderde hiphopchoreografieën te maken en aan te leren. Meld je nu aan en krijg les van Master Trainer LARZ!

Lees verder...


Trainer Ronny van de Ven in RTL-programma ‘The Talent Project’

AALO Master Trainer Ronny van de Ven[/team/ronny-van-de-ven/] doet mee aan het RTL-programma ‘The Talent Project’. In dit programma worden potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Ronny is een van de coaches die deze talenten begeleid.

Lees verder...


Breid jouw kennis uit met Zwanger Fit!

Master Trainer Annemarieke Langeveld vertelt in deze video's over de opleiding Zwanger Fit[/groepsfitness-academie/zwanger-fit/]. Deze specialisatie in fitness tijdens zwangerschap is een absolute must voor elke instructeur.

Lees verder...


Ben jij het nieuwe fotomodel van AALO?

Ben jij klaar voor jouw moment of fame? Doe mee aan de AALO fotoshoot!

Lees verder...


AALO in Bodylife: Passie voor opleiden en sport combineren.

Manager Caroline de la Fuente Saez vertelt over haar passie voor opleiden en sport in de nieuwe editie van Body•LIFE Benelux[http://www.bodylifebenelux.nl/]! Lees het hele artikel over de AALO hier.[http://blocks.mvmm.nl/images/pdf/10589.pdf]

Lees verder...


Goed nieuws: we hebben een extra Fitness Trainer klas ingepland!

Geweldig nieuws! We hebben een extra Fitness Trainer klas ingepland in Utrecht voor 14 september. Wil jij ook les van AALO Master Trainers Darrin Klöer en Eric Fortuin? Meld je dan nu gelijk aan![https://www.aalo.nl/fitness-academie/fitness-trainer-level-1/]

Lees verder...


Winnaar Summer Challenge bekend!

De winnaar van de AALO Summer Challenge is bekend. Wij feliciteren Carlo van Bergen! Jij wint €500,- opleidingstegoed. De jury (LARZ en Nicole de Wit) was het unaniem eens met elkaar. Gefeliciteerd!

Lees verder...


Volg de Proefles Fitness Trainer op 30 september!

AALO organiseert regelmatig proeflessen op meerdere locaties in Nederland. Tijdens deze dagen kun jij ervaren hoe het is om een opleiding te volgen en kun je vragen stellen aan een van onze Master Trainers.

Lees verder...


1 2 3 4 5 ... 9