Nieuws

Het laatste AALO-nieuws hebben we hier voor je op een rij gezet.

Onzekere toekomst voor BGL in plaats van VAR

*29 december 2014 - Het wetsvoorstel dat de bestaande Verklaring arbeidsrelatie (VAR) moet vervangen door de nieuwe Beschikking geen loonheffingen (BGL) is in de Tweede Kamer niet met open armen ontvangen. De Kamer vindt dat het ministerie van Financiën eerst maar andere alternatieven voor de VAR moet onderzoeken.*

Lees verder...


Fitness Party 2015

Vroegboekkorting Fitness Summer Party 2015

Lees verder...
stagiaires gezocht - Hoofdkantoor AALO Opleidingen

Wij zijn op zoek naar MBO(4) en/of HBO stagiaires voor een te gekke meewerkstage. Er zijn meerdere stageplaatsen beschikbaar van 24 tot 40 uur per week.

Lees verder...


Sandra - sportdiëtist bij o.a. Feyenoord vertelt

Wat moet ik eten en drinken om de marathon te kunnen lopen?

Lees verder...Hardlooptechnieken en trainingen leer je van topsporters

21 november start er weer een editie hardloop trainer in Amsterdam.

Lees verder...


Workshop – Vinyasa Flow

De AALO Yoga Academie presenteert: Workshop – Vinyasa Flow

Lees verder...


Doordeweekse Yoga opleiding

Steeds vaker krijgen wij de vraag of de Yoga opleidingen ook doordeweeks gegeven kunnen worden. Het antwoord is JA!

Lees verder...Qigong

De AALO Yoga Academie presenteert op 14 feb. 2016 een workshop Qigong

Lees verder...


BGN Gewichtsconsulent start op 12 december a.s.

Als Personal(/ Fitness) Trainer moet je veel weten over voeding. De klanten verwachten dat jij als fitness trainer een goed en verantwoord advies kunt geven over voeding. Wij bieden verschillende voedingsopleidingen, waaronder de door BGN geaccrediteerde opleiding tot Gewichtsconsulent. Deze opleiding start weer op 12 december a.s. Wil jij meer inhoudelijke en/ of praktische informatie? Neem dan en kijkje op onze website of neem contact op met één van onze studieadviseurs tijdens kantooruren via 088 1630 010 of stuur een e-mail naar studieadvies@aalo.nl

Lees verder...


Richtlijnen gezonde voeding 2015

Deze maand heeft de gezondheidsraad de nieuwe richtlijnen gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder...


Vacature AALO Master Trainer(s) M/V

AALO zoekt i.v.m. groei van onze organisatie fitness professionals M/V die ons team willen en kunnen versterken.

Lees verder...


24 januari 2016 - Strength & conditioning Conference

24 januari 2016  - Strength & conditioning Conference , Breda

Lees verder...


fitnessprofessionals gezocht voor RTL Nationale IQ test 2016

Vraag? Wat is het IQ van de fitnessprofessional, personal trainer en sportcoach? Durf je de uitdaging aan dit met andere beroepsgroepen, BN'ers en de rest van Nederland te vergelijken? Heb je daarnaast zin in een leuke verzorgde avond? Schrijf je dan nu gratis in voor de Live opnames van de RTL4 - Nationale IQ test 2016 op 2 januari a.s.

Lees verder...


NIEUW: YOGA ACADEMIE presenteert: Het Internationaal erkende Yoga programma RYT-200

Met gepaste trots presenteert de AALO Yoga Academie het internationaal erkende RYT-200 programma.  S01 YA SCHOOL RYS 200

Lees verder...


Gezocht: stagiaires voor meerdere stageplaatsen

Gezocht; stagiaires voor meerdere stageplaatsen: commercieel, marketing en/of administratief medewerker binnendienst AALO opleidingen

Lees verder...


Allound Dance Instructeur opleiding start 15 januari a.s.

Ben je opgeleid en/of heb je ervaring in het lesgeven van groepslessen? Wil jij je verder ontwikkelen en met name in het geven van dance programma’s? Schrijf je dan nu direct in voor de allround Dance Instructeurs opleiding van AALO.

Lees verder...

Nieuw & Uniek in NL: Pilates (Authentiek) Apparatus Opleiding

Met trots presenteert De AALO Pilates Academie de opleiding Pilates (Authentiek) Apparatus Level 1.

Lees verder...


Er is een tekort aan goede Bootcamp Instructeurs

Outdoor trainen blijft populair, zelfs zo populair dat er een groot te kort is aan professionele 'Bootcamp' instructeurs. Zorg dat je als professional goed geschoold bent! Ga na de bootcamp opleiding direct aan de slag of kijk voor de mogelijkheden en vacatures bij o.a. de The Bootcamp Club.

Lees verder...Rookie 2016

De nieuwe Rookie 2016 is bekend! Wij mogen Eraldo Lesko feliciteren met zijn behaalde titel! Eraldo zal lesgeven tijdens het AALO OUTDOOR STEP Event op 2e Pinksterdag, 16 mei a.s. 

Lees verder...
Gratis (uitverkochte) startbewijzen Dam tot Damloop 2016

De 32e Dam tot Damloop op 17 september a.s. was binnen een paar uur uitverkocht!

Lees verder...


AALO Online Lezingen

AALO Presenteert AALO Online Lezingen.

Lees verder...


Vernieuwde opleiding Gewichtsconsulent BGN)

Vrijdag 21 oktober a.s. start de opleiding BGN Gewichtsconsulent in Nieuwegein (Utrecht). Dit is de geaccrediteerde voedingsspecialiste opleiding van Nederland.

Lees verder...


Step Event november dik uitverkocht, maar nieuwe kansen!

Het AALO Step Event van 27 november a.s. is dik uitverkocht! Het belooft een geweldige, inspirerende en vooral leuke dag te worden.

Lees verder...


New York Gym - Amsterdam

En weer een super toffe samenwerking met ondernemers die het begrepen hebben :) New York Gym - Amsterdam is de nieuwste opleidingslocatie voor AALO opleidingen en daar zijn we trots op!

Lees verder...


NIEUW: SAQ opleiding

Welkom bij de opleiding Speed, Agility, Quickness (SAQ). Deze opleiding is uniek in Nederland. Leer alles op het gebied van SAQ training. Deze opleiding duurt 3 dagen en start op zaterdag 15 oktober in Amsterdam.

Lees verder...


Aankondiging prijsverhoging

Per 1 december a.s. past AALO haar prijzen aan. Door de toenemende professionalisering en de eisen die de examencommissie stelt aan de AALO examens zijn wij genoodzaakt met name de examenprijzen te verhogen. Hoewel de prijzen zullen stijgen is AALO gelukkig nog steeds in staat haar prijzen scherp te houden.

Lees verder...


Geef eens een groepsles!

Hey jij daar! Vind je het ook zo leuk om groepslessen te volgen zoals Pump, bodyshape, spinning, attack, step en dergelijke?

Lees verder...


Speciaal voor onze zuiderlingen!

Zondag 20 november a.s. start de opleiding Fitness Trainer Level 1 in Vught (Brabant) en in Nederweert (Limburg).

Lees verder...


NIEUW: AALO HBO ACADEMIE

Op de AALO HBO Academie kun je verschillende sport gerelateerde opleidingen op hbo-niveau volgen, van volledige bachelors tot korte hbo-programma’s. Deze praktijkgerichte opleidingen bieden wij aan in samenwerking met onze opleidingspartners: NCOI, NTI en Pro Education. Tijdens de opleiding volg je klassikale bijeenkomsten, maar je kan de opleiding ook (deels) op afstand volgen op basis van e-learning. De opleidingen zijn dus flexibel te volgen, zodat je nog genoeg tijd overhoudt voor je werk of sportleven. Je studeert wanneer het jou uitkomt. 

Lees verder...


Gratis proeflessen

Met gepaste trots introduceren wij gratis proeflessen op onze website. Op dit moment worden er nog een beperkt aantal aangeboden (fitness Trainer Level 1 , Level 2, Level 3 en Level 4 opleidingen), maar deze worden de komende maanden uitgebreid voor meer opleidingen.

Lees verder...


AALO Step Event - 2018

AALO Step Event - Indoor edition 2018

Lees verder...


SAQ

Snelheid, wendbaarheid en lichtvoetigheid zijn de basis beginselen voor vrijwel elke sportactiviteit. Voordat je een voetbal kunt schoppen moet je eerst bij de voetbal komen. Tijdens een crossfit workout zul je je zo snel mogelijk naar het volgende onderdeel moeten begeven. Ook tijdens een kickboks partij is het een voordeel als je lichtvoetig bent en als je snel kunt reageren op je tegenstander. SAQ training helpt hierbij. 

Lees verder...


NIEUW: AALO Club

Wij starten met de AALO Club om samen te profiteren van verschillende voordelen. Een vereniging voor grote en kleine ondernemers die actief zijn in de sport en gezondheidsbranche met als doel de onderneming te verbeteren. Vergroot je netwerk, doe extra kennis op, verminder je kosten en genereer meer omzet!

Lees verder...


Rookie 2017

Word Rookie 2017 en begin aan een carrière als presenter.

Lees verder...


Stagiaires gezocht

Diverse stageplaatsen op het AALO Hoofdkantoor

Lees verder...Fit Fair - Jaarbeurs Utrecht 10 & 11 juni

10 & 11 juni Fitfair Jaarbeurs in Utrecht! Jij bent er toch ook bij? Wij zijn er in ieder geval met een gevarieerd programma en zeer interessante lezingen voor jou als professional en/of sportliefhebber.

Lees verder...


Rookie 2017 bekend!

De uitslag van de AALO Step Rookie wedstrijd 2017 is bekend!

Lees verder...


Word het Britt of Reinder?

Word het Britt of Reinder?[https://www.survio.com/survey/w/W2U7A6A3H1Y1I4A6Y]

Lees verder...The Big Five

‘The Big Five – Basic Strength & Power workshop’ is speciaal ontwikkeld voor de sportprofessional die zich wil specialiseren en op de ontwikkeling van Basic Strength & Power vanuit een functioneel oogpunt. De Big Five omvat de squat, deadlift, bench press-, strict press en power clean.

Lees verder...


Pilates zoals Pilates is bedoeld

Pilates is bezig aan een inhaalslag. De afgelopen jaren is de vraag naar Pilates minder hard gestegen vanwege de vele Yoga aanvragen, maar de laatste maanden is er weer heel veel vraag naar Pilates. Er verschijnen iedere maand weer nieuwe artikelen over de populariteit van Pilates. Ook de Pilates Academie van AALO merkt dit. De opleidingen die starten in het laatste kwartaal van 2017 zijn al maanden uitverkocht, daarom is er een extra opleiding op 14 januari 2018 gepland. 

Lees verder...


Influencer Jordi Sloots (FitDutchies) over AALO

Lees het verslag op de website van Fitdutchies, klik hier

Lees verder...


Kinder Yoga opleiding start 12 jan '18

Vrijdag 12 januari 2018 start de (AALO) Yoga Academie de zesde editie van de opleiding Kinder-Yoga (docent) in Hilversum. Deze opleiding is zeer enthousiast ontvangen door eerdere deelnemers en heeft een absolute toegevoegde waarde voor iedereen die wil leren hoe je Yoga geeft aan kinderen. Ook uitermate geschikt voor basisschoolleerkrachten, kinderdagverblijf-, peuterspeelzaalmedewerkers en kindercoaches.

Lees verder...


Alleen vandaag geldig 30% korting

Het boekjaar van AALO is van juli t/m juni, dat betekent dat het vandaag (29 september) de laatste werkdag is van het eerste kwartaal.

Lees verder...


Boy, was I wrong. (Yoga Blog)

*Ik ben zo’n type dat wanneer ze op de loopband staat naast zich kijkt om mijn snelheid aan te passen aan degene naast me. Ren jij 10 kilometer per uur? Ik 10.5. Zeker als jij een man bent.  Zo iemand die het liever te druk heeft dan te rustig. En dan ook om de haverklap een dag gaar op de bank moet liggen omdat ze teveel hooi op haar vork heeft genomen. Ik neem geen genoegen met nee, en kan er al helemaal niet tegen als ik iets niet kan. Al helemaal niet als iemand anders het wel kan. Jij je been in je nek? Dan ik ook. Zelfs al krijg ik er een nekhernia van.*

Lees verder...
Overzicht kortingen AALO Yoga Academie december 2017

Onderstaand bericht is een aanvulling op de nieuwsbrief Yoga Academie van december 2017

Lees verder...


Merry X-mas

AALO Digitale kerstkaart FB 2017

Lees verder...


Happy New Year

AALO nieuwjaar FB 2018

Lees verder...