Het laatste nieuws

Nieuwe ronde STAP-budget al op 3 juli

Wil jij als professional aan de slag in de fitness-, health- of yogabranche? Dan is dit het moment! Op *3 juli* kun je weer het STAP-budget aanvragen, een subsidie voor jouw opleiding ter waarde van maximaal €1.000. Dat maakt de keuze voor persoonlijke ontwikkeling een stuk leuker!

Lees verder...


Word jij onze nieuwe Yoga Master Trainer?

De Yoga Academie groeit! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe yoga professionals die ons team willen versterken.

Lees verder...


Personal Trainer Pro Pakket: Zet die extra stap!

Ben jij al Personal Trainer en wil je jouw klanten nóg beter ondersteunen? HetPersonal Trainer Pro Pakket[https://www.aalo.nl/fitness-academie/personal-trainer-pro-pakket/] helpt jou hierbij. Drie extra opleidingen die jouw kennis en skills naar een hoger niveau tillen, zodat jij echte meerwaarde kan bieden aan jouw klanten.

Lees verder...


AALO op Fitfair 25 en 26 november | Tickets met korting

Ook wij zijn er dit jaar weer bij, de Fitfair in Utrecht op 25 en 26 november! Kom langs bij de AALO-stand voor een gezellig praatje en ontdek alles over onze opleidingen. AALO-docent, manager en succesvol ondernemer Roy Pieper geeft ook een inspirerende lezing: Succesvol ondernemen binnen de sport. Tevens een teaser van één van onze nieuwe opleidingen van 2023!

Lees verder...


Kom naar de Open Dag in Utrecht en maak kennis met AALO!

Wil jij graag een erkende opleiding volgen in de wereld van fitness en health? En wil je graag meer weten over onze opleidingen en de werkwijze van AALO? Dan kan je gratis en geheel vrijblijvend meedoen aan onze open dag! *Zondag 16 oktober om 11 uur* zien we jou graag in een van onze opleidingslocaties in Utrecht. Aanmelden kan gemakkelijk via de oranje button.

Lees verder...


Nieuw! Volg een basispakket bij de Yoga Academie

Wil jij yogadocent worden of je gewoon verdiepen in yoga? De AALO Yoga Academie biedt nu iets nieuws aan voor yogi's: Yoga Basis Pakketten. Deze pakketten bevatten de eerste modules van de Yoga Teacher Training (RYT 200), erkend door de Yoga Alliance. Bij de Yoga Academie volg je modulair onderwijs, wat betekent dat je de modules van de RYT 200 ook als losse opleiding kunt volgen. Door de losse modules als pakket te doorlopen scheelt dit enorm in prijs: dit kan oplopen tot honderden euro's minder dan de reguliere prijs. Ook worden er kortingen gegeven op de examentarieven.

Lees verder...


Summerschool Fitness en Yoga

Wil je iets leuks en nuttigs doen deze zomer? Wil je graag werken in de fitness-, yoga- of healthbranche, of zoek je wat extra verdieping of verbreding? Start dan een opleiding of cursus van de AALO Summer School. In de zomermaanden kun jij allerlei AALO-opleidingen volgen, kijk bijvoorbeeld eens naar Fitness Trainer Level 1[/fitness-academie/spoedcursus-fitness-trainer-level-1/], Total Bodyshape[https://www.aalo.nl/groepsfitness-academie/total-bodyshape-instructeur/] of Voedingsdeskundige[https://www.aalo.nl/voeding-academie/voedingsdeskundige-level-1/]. Besteed je zomer goed en haal je diploma!

Lees verder...


Bekijk ook onze online opleidingen

Onze opleidingen kun je meestal gewoon op locatie starten. Wil je liever een online opleiding volgen? Dan hebben wij ook een leuk aanbod.

Lees verder...


Vacatures

Wist je dat je bij AALO veel leuke vacatures kunt vinden, van bedrijven en van AALO. Bekijk hier onze vacaturesite[/vacatures/]. En heb je zelf een leuke vacature, laat het ons weten via het contactformulier. Dan plaatsen we jouw vacature ook op onze website.

Lees verder...


Kom naar de Yoga Proefles

Wil je kennismaken met AALO Yoga Academie? Dit is je kans. Kom 24 september naar onze gratis en vrijblijvende klassikale Yoga proefles. Onze ervaren yogadocent beantwoordt al je vragen en laat je zien wat het is om een opleiding bij AALO te volgen. Deze open dag is allround, dus je kunt voor alle vragen (Yin en Yang) op deze open dag terecht!

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 13