Laat je inspireren door studenten en Master Trainer Maxim Boek

Laat je inspireren door studenten en Master Trainer Maxim Boek

Wil je een opleiding volgen bij AALO, maar twijfel je nog? Of heb je gewoon even zin in wat extra inspiratie? Lees dan deze inspirerende verhalen van AALO studenten en Master Trainer Maxim Boek.

Student Stefan - In 2020 voor zichzelf begonnen als Personal Trainer

Stefan is in 2020 begonnen als Personal Trainer. Na een goede start kreeg ook hij te maken met de sluiting van de sportscholen. Een slechte start zou je zeggen, maar dan ken je Stefan niet! In zijn blog vertelt hij over zijn start als PT en hoe hij tijdens de twee lockdowns toch zijn klanten heeft weten te bereiken en motiveren! 'Voor mezelf beginnen was de beste belissing die ik heb genomen.' Lees het verhaal van Stefan hier. 

Maak kennis met student Barbara

Ze geeft lessen in Total Body Shape, Zumba, een combi van circuittraining en steps en daarnaast is ze ook nog paal-fitness instructeur. Barbara vindt vooral de diversiteit in bewegen en lesgeven en de verschillende mensen leuk. 'Dat ze plezier hebben in het sporten zelf vind ik heel belangrijk.' Het interview met Barbara lees je hier!

Master Trainer Maxim Boek - Sinds 2016 deel van het AALO team

Maxim is sinds 2016 werkzaam als AALO docent waarbij hij met veel plezier en enthousiasme studenten opleidt tot fitness instructeur/personal trainer. Met een achtergrond in de biomedische wetenschappen heeft hij ruime kennis over het menselijk lichaam en begrijpt hij wat voeding en beweging precies doen met het lichaam. 'Gebruik je specifieke achtergrond uit je vorige opleidingen. Dit kan een grote meerwaarde zijn in de fitnessbranche en een manier om jezelf te onderscheiden!' Lees hier het verhaal van Maxim!

BarbaraSocialStefanBMaximb


Deel dit nieuws: