Modern onderwijs

Als enige opleider in de fitnessbranche ondersteunt AALO de studenten niet alleen met fysiek lesmateriaal, maar ook online door middel van de AALO Community. Na een opleidingsdag ga je als student aan de slag door middel van oefenen en/of een stage. In de praktijk blijkt het ondersteunende online materiaal samen met de leerstof van absolute meerwaarde. Je kunt op je gemak de leerstof nog eens doornemen die wordt gepresenteerd door een AALO Master Trainer. Als je voor jouw opleiding moet werken met muziek, dan ontvang je de bestanden met de juiste BPM, gemixt op de benodigde 32-telstructuur.

Les van AALO Master Trainers

Master Trainers zijn specialisten op het gebied van fitness, health en wellness en personal training. De AALO Master Trainers zijn allemaal ondernemer: dat betekent dat zij werken als zelfstandige fitnessprofessional en/of een eigen onderneming runnen. We kunnen stellen dat AALO Master Trainers behoren tot de top van de fitnessprofessionals in de Benelux, die hun sporen meer dan verdiend hebben. Tijdens de opleiding vertaalt dit zich in veel praktische tips en anekdoten direct uit de praktijk.

Roy

AALO dicht bij huis studeren

AALO presenteert haar opleidingen dicht bij huis. Met meer dan 40 locaties in Nederland en België is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Zelfs thuis studeren behoort tot de mogelijkheden.

Stage

Voor sommige opleidingen is een stage verplicht. Stage lopen vormt een belangrijk onderdeel binnen de leercurve. Tijdens een stage leer je niet alleen sneller, ook doe je meer (praktijk)kennis op en ontwikkel je je eigen visie. Een eigen visie is enorm belangrijk in de fitnessbranche. Indien jouw opleiding een stage vereist, ontvang je na je inschrijving digitaal je studiehandleiding. Hierin staat precies beschreven wat wij van jouw stage verwachten en hoe je deze mag invullen.

Diploma/certificaat

Na het succesvol afronden van je examen(s) beschik je over het waardevolle AALO-diploma/-certificaat. Dit diploma/certificaat is 100% erkend door de branche en is voor veel sportscholen, werkgevers en opdrachtgevers het bewijs dat ze te maken hebben met een goed opgeleide professional. In veel sollicitatieprocedures hebben kandidaten met een AALO-achtergrond een streepje voor.

ereps logo2

AALO CV- en vacaturebank

AALO werkt samen met Sportnetwerk.nl en At Your Fitness en heeft veel contact met clubs. Veel clubs zoeken goed opgeleid personeel. Wanneer jij werkzoekende bent, kun je dit aangeven via de cv-bank. Deze tref je aan op de website en is helemaal gratis! Zo kun je na je opleiding direct aan de slag. AALO gaat verder waar anderen stoppen!