Alexander Bakker

AlexanderAALO

Alexander is eigenaar van Pilatesstudio Body-Stream in Utrecht. Alexander volgde vele Pilates opleidingen en workshops. Hij is gecertificeerd in de Klassieke pilates (AALO) en de moderne Pilates (Polestar). 

Alexander is met Pilates in aanraking gekomen door zijn rugklachten. Door de gecontroleerde manier van trainen heeft hij zijn buik -en rugspieren versterkt. Daarnaast heeft Pilates zijn lichaamshouding verbeterd. Hierdoor is hij van zijn klachten afgekomen. Voor hem is Pilates de bewegingsmethode, die de basis legt voor een gezonder lichaam. Het geeft het lichaam meer kracht, meer mobiliteit en meer balans. Daarnaast vermindert het risico op blessures.

In zijn vorige banen heeft hij veel medewerkers opgeleid en gecoacht. Deze ervaring neemt hij mee bij het opleiden van nieuwe Pilatesdocenten. Hij weet de deelnemers te enthousiasmeren, te motiveren en uit te dagen, zodat ze zich verder ontwikkelen. Daarbij vindt hij humor en ontspannen sfeer erg belangrijk. Hij neemt je graag mee de Pilateswereld in.