|   Sliedrecht

Mooie opleiding, gegeven en opgezet door twee fantastisch lieve dames met een positieve instelling en een onvoorwaardelijke interesse in de mens en voeding in alle facetten. Trainers hebben zelf in de praktijk alles getest en ondergaan, spreken uit ervaring en vol enthousiasme. Dit alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer met respect voor ieders zienswijze. Veel geleerd, omslag in mijn leefwijze en leuke mensen ontmoet! Een vervolg? Ik zeg ja, ik ben er dan zeker bij!

  |   Hoofddorp

Deze opleiding is een echte aanrader voor iedereen die ook maar enige interesse heeft in gezonde voeding. Als je zelf meer wilt weten over hoe het met onze voeding gesteld is, jouw doel een gezonde levensstijl is, als je meer wilt weten wat goede voeding voor je lichaam nu precies is ... laat je dan inspireren door Mandy en Rianne zij zijn echte inspirators. Na deze opleiding heb je voldoende handvatten om ook anderen te helpen,,ondersteunen en inspireren naar een gezondere levensstijl.

  |   eindhoven

Twijfel je nog om je in te schrijven voor een AALO opleiding? Dat is niet nodig! Gewoon doen! Ik heb onlangs mijn 3e opleiding van de AALO afgerond en alle drie de opleidingen zijn me uitstekend bevallen! Ik ben jaren geleden begonnen met Step Docent, in 2012 volgde Food Base en als laatste Food Revolution.
Ik vind de docenten zeer aardig, enthousiast, behulpzaam, energiek en gedreven.
Extra dikke pluim voor de docentes van Food Revolution! Geweldige energie ervaar je tijdens die opleiding! Dit is dé opleiding die je gevolgd wilt hebben als je ook maar enigszins geïnteresseerd bent in gezondheid en voeding! TOP!!

  |   Leiden

Ik heb onlangs de opleiding Food Revolution van AALO gevolgd! Mandy en Rianne zijn inspirerende docenten die hun passie voor voeding geweldig kunnen overbrengen. Deze opleiding heeft mijn leven en mijn manier van denken over voeding verandert. Ik zou deze opleiding aan iedereen aanbevelen, ik heb van elke seconde genoten. Mocht er een vervolg komen, schrijf ik me a la minute in!

  |   Hoensbroek

Heb jij altijd al interesse gehad voor voeding? Wellicht zelf al een hoop informatie verzamelt of zelfs al verschillende opleidingen gedaan?
Maar... Heb je het gevoel dat er een stukje van de puzzel ontbreekt? Dat wat jij moet weten om je eigen visie te kunnen vormen betreffende de ULTIEME GEZONDE VOEDING? Dan is dit jouw opleiding!
Het geweldige super creatieve en inspirerende duo: Mandy van der put en Rianne Beckers nemen je mee in een hun wereld van de FOOD REVOLUTION.
Deze opleiding ligt in mijn beleving ver voorop qua ontwikkelingen betreffende voedingsopleidingen en is o.a gebaseerd op feiten en wetenschappen.
Deze dames en opleiding zorgen ervoor ,dat jij met een hoop geweldige informatie en een big smile je opleiding afrond en je wereld verrijkt!

  |   Dilsen-stokkem

The Food Revolution is HET antwoord op de vele vragen die je wellicht al jaren hebt als het gaat om de juiste voeding en de juiste levensstijl. Welke waarheid is de echte waarheid, sterker nog , is er wel een waarheid. Mandy en Rianne kunnen op unieke wijze je ogen openen en je meenemen in hun waarheid. Een waarheid die je mega nieuwsgierig en tegelijkertijd super enthousiast maakt. Dat er een passie schuilt in beide dames moge duidelijk zijn. Vanaf de eerste zin zit je op het puntje van je stoel. Het enige wat je wilt is meer, meer en meer!!! Schokkende onderwerpen waarvan je waarschijnlijk tot nu toe niets wist maar waar je nu niet meer omheen kunt, en ook niet meer omheen wilt!!! Je zult je eigen waarheid vinden. Met respect naar het welzijn van mens, dier en omgeving ga je mee op een waar avontuur. En het toffe is, je mag sceptisch zijn, sterker nog dat willen ze graag. Alle vragen die je hebt mag je stellen. Overal hebben deze bijzondere dames een antwoord op. Het lijkt ineens allemaal zo logisch. Dus....gun jezelf de kans op antwoorden en breng jezelf naar een hoger niveau.

  |   Amsterdam

Food Revolution is een Inspirerende opleiding die je laat ontdekken wat we eten en wat de invloed is van voeding op je gezondheid en kwaliteit van leven. Hierbij worden de deelnemers op inspirerende manier gemotiveerd door Mandy van der Put, een grote inspirator op het gebied van voeding. Hoewel ik dacht al veel kennis over voeding te hebben, heb ik door deze opleiding veel nieuwe inzichten gekregen. Zo ben ik meer te weten gekomen en meer na gaan denken over de voedingsindustrie, biologische voeding en Gentechvrij. Door over deze onderwerpen kritisch na te denken heb ik mijn eigen visie over voeding gecreëerd waardoor ik anderen weer kan inspireren en verder helpen! Een echte aanrader!

  |   Amsterdam

Ik vond het een hele leuke opleiding waarbij er ontzettend veel handige coaching technieken werden uitgereikt. De AALO Master, Rianne, wist ontzettend veel te vertellen vanuit haar eigen onderneming. Een inspirerende coach die zich krachtig opstelt en anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Een aanrader voor iedereen die meer wil halen uit voeding en coaching :)

Ook een review over Voedingsdeskundige (Level 2) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *