|   ooltgensplaat

Ik doe al meer dan 30 jaar aan yoga en geef al meer dan 10 jaar les.......ik heb bij het Aalo ook de PowerYoga opleiding gevolgd en hoorde dat ze ook de Yin Yoga zouden doen......natuurlijk heb ik me hier toen direct voor ingeschreven.......Nu na ik de opleiding van level I heb afgerond, kan ik maar 1 ding uitroepgelijk zeggen.....WAUW!!!!!...wat een prachtige opleiding....de dagen vlogen om....ik heb zo veel geleerd!.....een hele interessante opleiding.....de docenten hebben geduld, weten waar ze het over hebben en brengen hun kennis goed over!......natuurlijk direct ingeschreven voor YinYoga level2....absoluut een aanrader!!!

  |   Zwijndrecht

Deze opleiding heeft mij niet alleen yin yoga bijgebracht, maar heeft mij ook dichter bij mezelf gebracht. Naast de opleidingsdagen biedt het maken van het portfolio een mooie verdieping en kennismaking met de yin kant van het leven, waar we zeker in deze maatschappij heel veel aan kunnen hebben.

  |   Zwolle

Al vaker bij AALO opleidingen gevolgd en nu de Yin Yoga gevolgd. Leerzaam, interessant en praktisch toepasbaar in mijn eigen lessen!

  |   Delfgauw

Een top opleiding. Zeker aan te raden. Je krijgt veel informatie maar ook handvaten om een goede en veilige les neer te zetten. Ik heb ontzettend veel geleerd. Genoten van level 1 en ik heb mij ook direct aangemeld voor level 2.

  |   Zwanenburg

Ik heb geen moment getwijfeld om in te schrijven voor Yin 1&2. Yin 1 inmiddels afgerond en geïntegreerd in mijn Yin en Yin Yang lessen. De opleiding is ook geschikt voor ervaren yogadocenten. Mooi om te ervaren dat de twee docenten hun eigen "lesgeefstijl" doorgeven. Ik heb genoten!!

  |   Delfgauw

Mooie Yin Yoga opleiding met aandacht voor veel facetten en ook echt voor de houdingen wat ze voor je doen. Heel fijn ook dat je elke les ook zelf een Yin Yoga les ondergaat om het te ervaren. Veel ruimte ook om afspraken te maken over inleveren portfolio en lesdata volgen en inhalen. Bliss!

  |   Houten

Al jaren gaf ik met passie diverse lessen, vooral high intensity lessen. Maar na het volgen van de Aalo Power Yoga level 1 en 2 is er een ommekeer ontstaan. Deze opleiding zorgt ervoor dat je op verantwoorde en eigen manier lesgeeft, goed voor je eigen ontwikkeling en een perfecte manier om dichter bij jezelf te komen. Toen bekend werd dat er ook een opleiding Yin yoga zou komen heb ik me direct opgegeven.
De leerstof geeft je nog meer verdieping. De opleiding wordt gegeven door twee zeer vakkundige docenten in een ontspannen en gezellige sfeer. Het heeft mij de tools gegeven om met zekerheid les te gaan geven.
Level 1 heb ik nu gehaald en heb me inmiddels ook voor level 2 ingeschreven.

  |   Hoofddorp

Ik heb genoten van de lessen yin yoga level 1!
Hele kundige en sympathieke leraressen. Ook de sfeer binnen de groep was heel goed. De voornamelijk zittende en liggende houdingen hebben een andere insteek dan bij de poweryoga. Hierdoor ga je op een yin manier tegen de houdingen aankijken. Het heeft mijn blik verruimd. Ook de anatomie is heel interessant. In level 2 komt het energetische lichaam nog meer aan bod. Ik heb me al opgegeven!

  |   Assen

Geweldig! Wat een super opleiding. Mooie lessen van super gemotiveerde leraressen. Het heeft mij ook persoonlijk zoveel opgeleverd. De opleiding vond ik erg uitgebreid. Veel anatomie en dat vind ik heel goed, je werkt tenslotte met het menselijk lichaam. Mijn nieuwschierigheid naar meer Yin is gewekt. Op naar level 2!

  |   Rotterdam

Een heel fijne opleiding met nuttige en praktische informatie met goede begeleiding met diverse voorbeelden van yin yoga lessen door diverse yin yoga docenten. Ook Yin Yoga level 2 doen is een aanraden, doordat je meer verdieping krijgt in de materie. Het regelmatig doen aan yoga is ook een must, wil je de opleiding halen.

  |   Waalwijk

Na mijn 4 jarige opleiding tot haha yoga docent ben ik les gaan geven. Als aanvulling ben ik begonnen met yin yoga level 1. Wat een mooie lessen waren. De docenten hebben veel kennis, geven les met gevoel een humor. Voor mij was het heel waardevol en ga als ik weer wat geld heb gespaard zeker yin level 2 doen.

  |   Anoniem

Ik volg de yin yoga level 1 opleiding op dit moment. Hiervoor heb ik power 1 en 2 gevolgd. Ik vind het een fijne praktijkgerichte opleiding met een duidelijke opbouw. Ook de yogastudio waar ik lessen mag verzorgen was onder de indruk van wat ik in relatieg korte tijd had geleerd.

  |   Gouda

Met heel veel plezier de yin yoga level 1 gevolgd! Zeer goede docenten en ik vond de informatie over anatomie en yin razend interessant. Nu de basis er is, ga ik me zeker verder verdiepen in yin. En mijn eigen yin practice bijhouden natuurlijk :-)

  |   Nootdorp

ik heb weer zovéél geleerd van Yin 1. Ik vond het een heerlijke opleiding en de documentatie is perfect en heel duidelijk. Hele fijne docenten en zij weten waarover ze het hebben. Ook fijn dat je via de DLO vragen kan stellen aan de docenten. kortom; mijn volgende opleiding zal zeker ook bij de AAlO zijn.

  |   Rotterdam

Ik heb jaren terug, als eerste opleiding, de 3 jarige Hatha Yoga opleiding tot yogadocent bij Stichting Yoga &Vedanta in Amsterdam bij Paul van Veen, Gerold Guthman ect, gedaan. Aalo Yoga Academie is daarna voor mij een waardevolle aanvulling geweest. Ik heb de naast RYT 200 Yin (yin yoga module 1 en 2)/ yang (Power Yoga 1+2) opleidingen en Yin 3 en nu ook de verdiepende Yin Yoga 4 succesvol afgerond. Bij elke opleidings module, ook yin yoga 1, is je eigen practice belangrijk. Je leert je eigen fysiek lichaam beter kennen en van een ander. De handvatten die je daarbij krijg, kan je dan beter toepassen op jezelf en bij je lessen die je geeft in de praktijk. De lesboeken op papier en digitaal vormen daarbij een goede ondersteuning en naslagwerk, welke ik nog steeds regelmatig gebruik in mijn dagelijks leven en ook voor mijn lessen. Ook eigen notities maken in zo'n notitieboekje met de oefening en je eigen bevindingen is dan aan te raden! Ik heb met veel plezier deze opleiding gedaan!

  |   Enschede

IK ben nu 2 jaar bezig met lesgeven voor een sportschool. Ik ben heel blij met de Yin Yoga lessen , goed uitgelegd en fijn dat er zoveel herhaald wordt en genoeg tijd voor zelfstudie en ook om alles te laten bezinken.Dit alles neem ik mee voor mezelf en in mijn lessen. Het is nu nog een combi van Yin en Yang en Tai Chi .Misschien is er ook ruimte voor een volledige Yin les in de toekomst. Bedankt Nathaly

  |   Uden

Yin yoga 1 in Woerden en yin yoga 2 in Culemborg gevolgd.
Mooie opleiding voor alleen al jezelf te ontwikkelen.
Fijne les opbouw met duidelijke wekelijkse les beginnend theorie eindigend met praktijk en huiswerk.
De docente staan altijd paraat voor feedback of voor vragen, waarbij ik me echt gezien voelde en erg zeker werd van de yoga les geving.
Na het praktijk examen nog 3 maanden de tijd voor het portfolio in te leveren, wat voor mij echt een moeilijke maar hele mooie tijd was van zelf inzichten en leerzame feedback van yogi's.
Zeer aan te raden.
Bedankt, namaste...

  |   Almere

Na het volgen van een vierjarige koninklijke Raja Yoga wilde ik me graag verder verdiepen in de Yin yoga. Ik heb gekozen voor de level 1 van Aalo en dat bleek een enorm waardevolle aanvulling te zijn! Naast de superfijne locatie bij Yoga Sala in Culemborg, waren ook de docenten (Jeske en Nathalie) erg fijn. De indeling van de lesdag waarbij theorie wordt afgewisseld met posture lab en aan het einde van de lesdag een Yin les is erg fijn! Ook het tussendoor herhalen van de lesstof van de dagen ervoor en "toetsen" van de kennis zorgt ervoor dat je de theorie beter onthoudt. Het maken van de portfolio was wel veel werk, maar het waren wel allemaal waardevolle en leerzame opdrachten. Binnenkort ga ik starten met level 2 voor nog meer verdieping.

Ook een review over Yin Yoga 1 - Het Fysieke Lichaam plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *