|   Delfgauw

Een hele goede opleiding. Ik heb ontzettend veel geleerd maar ook ervaren. Een super begeleiding door een geweldig team. Beslist een aanrader na Yin level 1. Je bent in staat om een goed onderbouwde, gevarieerde les te maken en geven.

  |   Delfgauw

Een geweldige opleiding. Heel divers. Alle aspecten worden behandeld (fysiek en energetisch). Je krijgt heel veel handvaten om een goede, veilige en gevarieerde les neer te zetten. Absoluut aan te raden.

  |   delfgauw

n de opleiding Yin Yoga level 2 heb ik de verdieping gevonden naar de energetische effecten van de yin yoga beoefening en benadering. Vooral de chinese meridiaan uitleg was voor mij leerzaam en dit is nog maar een basis van de zo uitgebeide en interessante manier van lichaam en geest bewustzijn. Het is een fijne combinatie en afwisseling van theorie en praktijk waarbij je op je eigen tempo het kan integreren in je lesmethoden. Een hele fijne sfeer om met anderen deze yogavorm te onderzoeken en ervaringen te delen. Vooral een setting om jezelf te zijn en de warme en oprechte aandacht vanuit de docenten maakt dit een goede opleiding. Ik ben blij dat ik voor AALO heb gekozen. Dank jullie wel!

  |   delfgauw

Ik ben blij dat ik allebei de yin yoga levels heb meegedaan bij AALO. De eerste was een vernieuwde kijk op het beoefenen en lesgeven evan yoga en dus omgaan met jezelf vanuit een zachte manier en kennis over het lichaam. De tweede level was voor mij nog leuker en toepasselijker omdat ik het energetsiche aspect van de yoga benadering zo belangrijk en relevant vindt. Beide levels sluiten goed aan en worden met zorgvuldige aandacht en professionele kennis behandeld. Een heel goed en mooi pakket als je je wilt verdiepen in yoga en lesgeven.

  |   Capelle

Fantastische opleiding en een heel waardevolle aanvulling op yin yoga level 1 doordat je veel leert over meridianen en organen vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. Aanrader!

  |   Putten

Ik vind de opleiding qua inhoud erg goed. Veel aandacht voor belangrijke aspecten van het menselijk lichaam die van belang zijn voor het goed les kunnen geven. Zeer gedegen en goed opgeleide docenten. Heel toegankelijke docenten. Zeer prettige sfeer en goede accommodatie.

  |   Woerden

In 2021 heb ik deelgenomen aan de opleiding Yin 1 het fysieke lichaam. Dat maakte hongerig naar meer. Ik ben nu aan Yin 2 het subtiele lichaam begonnen. Ik vind het prettig dat de opleiding heel 'clean' wordt aangeboden. Het is allemaal heel duidelijk en de verschillende middelen vullen elkaar aan: de opleidingsdagen, de hardcopy studieboeken en de digitale leeromgeving. Er is weinig ruimte voor ruis en dat werkt voor mij erg goed. De docenten vind ik ervaren en hebben een schat aan informatie om te delen.

  |   Hillegom

Ik heb de yin 2 als een mooie reis ervaren, zowel op persoonlijk vlak als docente. Na de yin 2 kan je met variatie lesgeven en de meridianen en de elementen erin mee nemen. Ik mocht zelf ook alle meridianen doorlopen op energetisch niveau dat is een mooie belevenis om mee te nemen je lessen in, door het zelf door voelt te hebben kan ik het ook overdragen als ik les geef en dat is wat ik zelf als prettig ervaren heb. De begeleiding van de docenten die ik had waren fijn, de feedback op mijn portfolio was ook helder en daar kan ik als mens en docente van leren en mij daarin verder ontwikkelen. De lessen werden helder en duidelijk gegeven. Er was ruimte voor vragen en het is ook fijn om ervaringen uit te wisselen met medecursisten.

  |   Hillegom

De yin 2 opleiding is een mooie aanvulling op de yin 1. Je gaat de verdieping in met de meridianen en de elementen, de chinese geneeskunde. Ik zelf mocht alle meridianen doorlopen tijdens de opleidingen en dat vind ik zelf een mooi aanvulling op het lesgeven als docente, eerst zelf ervaren om het over te kunnen dragen. Ik kon mij ontwikkelen met de diepgang op persoonlijk vlak en met lesgeven als docente. De lessen waren fijn, theorie, inbreng vanuit de leerlingen, docenten, lesmateriaal. De opleidingsdagen vlogen voorbij, het smaakt naar meer na deze yin 2 opleiding, nog meer de diepgang in gaan lijkt mij gewoon een uitdaging en een cadeau voor jezelf.

  |   Nieuwkoop

Wat een verrijking! Zowel in kennis, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Waar Yin 1 vooral praktisch is ingesteld op het juist cuen van houdingen, gaat Yin 2 in op de TCM en de Meridianen die door het lichaam lopen. Geweldig om de verbanden te kunnen leggen tussen elementen, seizoenen, emoties en kleuren. Mijn lessen krijgen er echt een verdieping door en worden ook als een verrijking door de deelnemers ervaren. Het is zo fijn om te kunnen leren in combinatie met het in praktijk brengen van dat wat je weet. Ook op persoonlijk vlak merk ik een verandering en toewijding op, waar ik meer dan dankbaar voor ben. Op naar Yin 3 en Yin 4 ;)

Ook een review over Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *