5 voordelen van een eigen Personal Trainer ZZP bedrijf

5 voordelen van een eigen Personal Trainer ZZP bedrijf

Droom jij van je eigen bedrijf als Personal Trainer? Of wil je werken als zzp personal trainer? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen business te starten in de fitness-industrie. Maar waarom zou je dat doen? Hieronder vind je vijf redenen waarom het starten van een eigen bedrijf als Personal Trainer zzp echt de moeite waard is.

1. Vrijheid - Als zzp Personal Trainer ben je eigen baas.

Kun jij er ook slecht tegen als iemand anders jou vertelt wat je moet doen, en/of zie jij kansen die anderen niet zien? Als freelance Personal Trainer heb je de volledige controle over wanneer en hoe jij werkt. Je kunt jouw PT-business uitbouwen zoals jij dat wil en zo veel mogelijk tijd besteden aan wat er voor jou persoonlijk toe doet.

2. Financiële zekerheid - Pluk de vruchten van jouw investeringen!

Neem je graag verantwoordelijkheid voor hetgeen dat je doet en levert? Als je een bedrijf als Personal Trainer start, ervaar je zelf de voordelen van jouw investeringen op het gebied van tijd en geld. Je staat in voor je eigen inkomen en hebt de mogelijkheid om meer te verdienen naarmate je business groeit.

BalkFitness2

3. Authenticiteit - Onderscheid jezelf op jouw manier.

Door je eigen bedrijf te starten als freelance Personal Trainer, heb je de vrijheid om jezelf op jouw manier te onderscheiden. Wat zou jij als klant willen zien, horen en voelen? Zet jouw unieke stijl en methoden in om jouw klanten te helpen hun doelen te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je vaker de klanten aantrekt die bij je passen, die je vervolgens een persoonlijkere en waardevollere ervaring kan bieden dan ze ooit ervaren hebben.

4. Contributie - Creëer meer waarde dan je klant verwacht.

Als eigenaar van een eigen bedrijf als Personal Trainer ben je in staat om meer waarde te creëren voor jouw klanten dan zij verwachten. Hoe kun je hun gezondheid en welzijn verbeteren op een manier die verder gaat dan alleen training? Welke doelen en dromen kunnen zij met behulp van jou laten uitkomen? Hoeveel is een vergrote kans op vijf jaar langer leven waard, of het weer kunnen spelen met de kinderen of kleinkinderen? Creëer structureel meer waarde dan men betaalt in prijs en je klant zal een fan/ambassadeur worden. Jouw klantenkring zal hoogstwaarschijnlijk diverse nieuwe klanten tippen over hoe waardevol jouw diensten zijn!

BalkFitness3

5. Groei - De investering in jezelf is de meest waardevolle.

Er is altijd een volgend level; niemand is ooit uitgeleerd. Je zult je echter verbazen hoeveel kennis je vergaart tijdens een opleidingsreeks bij AALO Opleidingen, zoals de Level 1 t/m Level 4, waarbij je opgeleid wordt van Fitnessinstructeur tot Personal Trainer. Gedurende deze opleidingen leer je onder andere over anatomie, fysiologie, trainingsleer, psychologie, coaching, voeding en ondernemen als zzp Personal trainer. Wil je nóg meer waarde kunnen bieden? Onderscheid jezelf door een verbredende opleiding te doen in yoga, pilates, voeding of groepsfitness, of verdiep jezelf op medisch vlak met de opleiding Medical Trainer (Level 5). Zelfs als je alle materiële zaken verliest, blijft je kennis en ervaring bestaan. Daarmee wordt de investering in jezelf door alle succesvolle ondernemers gezien als de meest waardevolle.

Als je dit leest en denkt "Dit klinkt geweldig, ik wil een eigen bedrijf als Personal Trainer starten!", dan is dat een geweldig teken. Dit is een geweldige manier om jouw passie voor gezondheid en fitness te combineren met zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Dus waar wacht je op? Stap in de wereld van de Personal Training en start dit jaar nog jouw eigen bedrijf!

Bekijk het complete Personal Trainer Pakket

Wat is jóúw volgende stap?

Wil jij ook een opleiding volgen onder begeleiding van onze AALO Master Trainers? Schrijf je direct in via de AALO-website of ontvang persoonlijk studieadvies via 088 - 1630 010 (we zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of per e-mail: studieadvies@aalo.nl.


Deel deze blog: