Even voorstellen: Master Trainer Esther Scheen

We zijn bij de AALO  Yoga Academie ontzettend blij met onze Master Trainers en de diversiteit aan kennis die we in huis hebben. Graag stellen we een van onze toppers aan je voor: Esther Scheen.

Esther geeft nu ruim 12 jaar diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte zij poweryoga tijdens een langdurig verblijf in Amerika: ” Yoga bleek een hele fijne manier om meer balans te ervaren in mijn lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond mijn zoektocht naar holistische manieren om mijn lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga uiteindelijk mijn hart gestolen”. 

Esther volgde haar yin opleiding bij de grondleggers van de Yin Yoga: Paul & Suzee Grilley en verdiepte daarnaast haar kennis bij vele andere internationale teachers. Vanuit haar ervaring deelt zij nu haar kennis, ontdekkingen en inzichten. Esther heeft de huidige Yin opleidingen (level 1 en level 2) bij de Yoga Academie ontwikkeld en recent Yin level 3 gelanceerd.  “Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van wetenschappelijke kennis van lichaam en geest, Chinese geneeskunde, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness. Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.” 

Esther klein

Dit stuk is geschreven door Master Trainer Manon Polare. Lees ook haar blog: Mindfulness: opstijgen of landen?


Deel deze blog: