|   Venray

Erg leuke en leerzame opleiding!

  |   Amsterdam

Hierbij wil ik jullie graag bedanken voor het geen wat jullie voor mij hebben betekend. Door de motivatie en inspiratie van jullie opleiding heb ik mijn uiteindelijke doel bereikt. Door het succesvol afronden van jullie opleiding AALO Aerobic Docent en AALO Bodyshape Docent ben ik gestart met het op zetten van een groepsles voor o.a. zwangere vrouwen en jonge (net bevallen) moeders. Dus nogmaals bedankt en heel veel succes voor jullie, Groetjes Françoise Bonneveld

  |   Volendam

Leuke, leerzame, gezellige en praktische opleiding!
Veel samenwerken, leren, lachen en soms ook huilen ;)
Aan alle modules wordt veel aandacht besteed.
Groot pluspunt was de kennis, ervaring en aandacht die de trainer aanreikte; niks was te veel, je kon alles vragen en zelfs als je na het afronden van de opleiding nog met vragen of andere dingen zat kon je gerust nog eens persoonlijk contact met ze opnemen.
Klein minpuntje vond ik bij de fitnessopleiding; het was een te grote groep waardoor er soms door discussies te erg van het onderwerp werd afgeweken en er minder tijd beschikbaar was om vragen te beantwoorden die direct met de opleiding betrekking hadden. Wel moet ik erbij zeggen dat het alweer een tijdje geleden is dat ik hem gevolgd heb, dus wellicht is dat probleem opgelost ;)
Al met al zou ik de opleiding zeker aanraden!! :-)

  |   Ermelo

Aalo opleidingen, boven verwachting. Enige tijd geleden schreef ik me in voor 3 opleidingen van de Aalo. Uiteraard heb je hier altijd wel een vooroordeel over. Maar op alle vlakken scoren jullie boven verwachting. Te gekke instructeurs die je in een korte periode veel leren door een enthousiasme, passie en drive. De cursus is apsoluut niet saai, ook niet op de theorie momenten. Maar het geheel is natuurlijk waar het omgaat. ook de communicatie is goed. en het hoofdkantoor reageert ook vlug en netjes op de vragen. Echte aanrader!

  |   Einighausen

AALO Aerobic Docent locatie Oisterwijk. Superleuke, drukke, maar vooral uitdagende 9 weken gehad! Zeker een aanrader.

  |   Made

Ik heb tijdens deze opleiding erg veel geleerd en leuke mensen leren kennen. Deze opleiding is een echte aanrader als je groepslessen op muziek wilt gaan geven.

  |   spijkenisse

Leuke cursus en een goede basis, is goed te volgen zonder ervaring.

  |   Oisterwijk

Goede begeleiding! Kudos aan Anke Derks! Veel geleerd in korte tijd! Leuke groep, fijne sfeer, en ik merk dat ik een goede basis heb ontwikkeld voor het geven van groepslessen. Hartelijk dank! Zeker aan te raden!

  |   Dordrecht

Net de aerobicsopleiding in Rijswijk gedaan.
Met succes afgerond.Januarie ga ik verder met de Bodyschape opleiding.

  |   Winkel

Deze opleiding heeft mij meer inzicht gegeven in de muziek en de telling. Dit tezamen met het leren cueen maakt dat de lessen die ik nu geef soepeler verlopen.

  |   Wervershoof

De AALO Aerobic Instructeur opleiding is een heel leuke en vooral leerzame opleiding, waar je als beginnend instructeur veel van kunt leren. Op een speelse manier wordt de theorie en praktijk je aangeleerd/uitgelegd. Op naar de volgende AALO opleiding!

  |   Roosdaal (België)

De AALO Aerobic Instructeur opleiding houdt alles in om als goede lesgever te starten. Tellen op muziek, structuur van uw lesopbouw,... Ik vind het een supergoede basis. En nu op naar de step opleiding :).

  |   Roosdaal (België)

De AALO Aerobic Instructeur opleiding houdt alles in om als lesgever te starten: tellen op muziek, een gestructureerd les opbouwen, je klanten motiveren in je les, ... Zeer goede basis!! En nu op naar de step opleiding :).

  |   Venlo

Ik heb een paar jaar geleden deze opleiding gedaan, het was mijn eerste groepsles-opleiding, ik heb geleerd te tellen op de muziek en dit is echt de basis geweest waarop ik voort heb kunnen borduren. Ik geef nu les aan senioren, freestyle bodyshape lessen maar ook High Intensity Interval training, in alle lessen maak ik gebruik van de kennis die ik hier heb opgedaan. Deze opleiding vind ik daarom zeer geschikt voor iedereen die bodyshape lessen wil geven aan allerlei doelgroepen. Zeer aan te raden!

  |   Doetinchem

Ik heb de aerobic opleiding en de dance instructor opleiding met veel plezier gevolgd. De praktijkdagen zijn goed ingericht waardoor je snel en makkelijk veel leert. Ik ben erg tevreden over de docenten waarvan ik tot nu toe les heb gehad. Fijne en snelle opleidingen!

  |   rotterdam

Ik vond de uitleg van de derde keer van deze opleiding wel duidelijker dan de vorige keer alleen jammer dat de docent 1 keer telaat kwam en zodoende geen tijd was voor de beoordelingen en wat je nog voor je examen moest verbeteren om te kunnen slagen dat vond ik een min puntje van daar ook maar vier steren

  |   Oisterwijk

Een paar maanden geleden de bodyshape opleiding gedaan en vorig jaar de spinningopleiding. Allebei in Oisterwijk, een schitterende locatie. De cursus bodyshape werd gegeven door een zeer goede en zeer vakbekwame instructrice die recht door zee en erg duidelijk was. Van haar heb ik erg veel geleerd rondom werking spieren; daarbij verschillende oefeningen zoeken en het tellen en luisteren naar de muziek. Ik gebruik de opgedane kennis op dit moment weinig omdat ik alleen spinning geef. Maar.....het luisteren naar muziek en het tellen is hierbij ook bruikbaar. Kortom: leuke en leerzame cursus op, voor mij een ideale locatie!

  |   Hilversum

Ik heb dit jaar de BodyShape opleiding gedaan, naar volle tevredenheid. Ik ben begonnen met de Aerobics opleiding (dit is zeer aan te raden) hierdoor wist ik de basis over muziek en het tellen al. Ik geef elke week nog BodyShape en merk dat ik door de opleiding meer zelfvertrouwen heb tijdens de les, en makkelijker oefeningen weet te bedenken door de kennis die ik nu heb. Dit is een opleiding voor iedereen die leuke lessen wilt geven aan alle doelgroepen (van jong tot oud). Gewoon doen!

  |   Graveland

Ik heb de Bodyshape opleiding gekregen van Master Trainer Delano, wat eigenlijk al een feestje is! Veel geleerd met betrekking tot het sterker maken van spiergroepen. Twee opmerkingen: 1. Het zou prettig zijn als je je theorie-examen in een rustige omgeving zou kunnen doen en niet naast een lokaal waar kickfun gegeven wordt met de deur open. 2. Geen cursisten toelaten die GEEN Aerobics opleiding hebben gevolgd. Dit i.v.m. Cueing en de 32 tel techniek. Wanneer mensen deze niet beheersen is de cursus veel te moeilijk!!

  |   Haarlem

Wat ik goed vind aan de opleiding is het enthousiasme waarmee alles gebracht wordt, vanaf de website tot en met de lessen. De lesstof wordt duidelijk overgebracht door middel van goede materialen (handboek, dvd etc.). Het mailcontact van de AALO bij vragen is ook erg snel, de locatie is prima geregeld. Groot onderdeel van de opleiding merk ik is toch zelfstudie, goed om te realiseren van tevoren. Al met al was het hoe dan ook een fijne tijd en ik raak zeker gemotiveerd meer opleidingen in de toekomst te gaan doen bij de AALO. Op naar de Step opleiding die mooi aansluit!

  |   Krimpen aan de Lek

Super goede opleiding en superveel van geleerd! Thanks AALO!

  |   Den Bosch

Ik heb de bodyshape opleiding gekregen van AALO Master Trainer Delano. Veel geleerd, alleen jammer dat er weinig op de oefeningen zelf werd ingegaan.

  |   Ospel

Het was een erg leuke cursus, de verdeling praktijk en theorie was goed. Wat inderdaad misschien wel duidelijk aangegeven moet worden is dat de deelnemers wel goed op de maat moeten kunnen tellen en begrijpen dat een blokje uit 4x8 tellen bestaat. Voor deelnemers die nog geen muziek gevoel hebben is er inderdaad wel lastiger maar hier hoeft zeker geen andere cursus aan vooraf te gaan. We werden zeer goed voorbereid voor het examen en wisten precies wat ons te wachten stond, Dit gaf een erg gerust gevoel.

  |   Rotterdam

Ik heb dit jaar bodyshape opleiding gedaan, heel leuk les met Delano maar voor de locatie en organizatie geef ik een ster. Een weinig tijd om te oefenen.

  |   Elsloo

Opleiding gevolgd in Oisterwijk. De opleiding is goed en helder opgezet met veel aandacht voor de belangrijke onderdelen in een groepsles. Erg enthousiaste instructeur!

  |   Rotterdam

Net de opleiding afgerond in Oisterwijk. Ik heb deze met super veel plezier gevolgd en absoluut veel geleerd van master trainer Anke Derks! De opleiding was goed opgezet en elke week stond er weer een nieuwe uitdaging klaar voor de week erna. Heel leerzaam allemaal en ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging tijdens de step opleiding in januari!

  |   Amsterdam

Mijn naam is Lidewy van der Mark en heb na jarenlang fotografe te zijn geweest en veel in het buitenland (Curacao & Italia) te hebben gewoond gekozen voor de AALO Allround Docent opleiding. Voornaamste reden hiervoor was omdat ik mijzelf graag wilde omscholen en ook graag als groepslesdocent aan het werk wilde.
Ik geef reeds een aantal maanden Zumba les nadat ik een Workshop cursus hiervoor gevolgd heb. Hieruit bleek al snel dat ik mijn kennis wilde verbreden op het fitness/aerobic vlak. De afgelopen 6 maanden waren erg druk en gezellig. De AALO Aerobic opleiding was echt een uitdaging! ik begreep direct wat er in het boek stond maar om het uit te voeren was best lastig. Maar ik heb ervaren dat het zeker haalbaar is als je je inzet! De AALO Fitness Docent was makkelijker om te leren, dit snapte ik helemaal. De AALO Step Docent opleiding, daar was ik echt bang voor, maar wonder boven wonder ging het licht aan. Ik snapte het, de masterbeat, de blokjes etc etc. Ook vond ik het erg leuk om als een typetje te verkleden op mijn examen. Waarschijnlijk heeft dit me ook wel geholpen om over mijn zenuwen te komen. Nu zijn we bezig met de laatste Opleiding binnen de AALO Allround Docent, te weten: de AALO Bodyshape Docent. Weer op een andere manier tellen. En dat in best een korte periode. Maar de AALO methodiek zit zeer logisch in elkaar waardoor het zeker goed te doen is.
Toch vind ik het erg jammer dat de opleiding is afgelopen, wat moet ik nu op zondag gaan doen? Behalve uitslapen! Het was een leuke groep en we hebben heel veel gelachen (sommige gehuild, afscheid nemen is moeilijk). Gelukkig was Darrin (de AALO Master Trainer) er, misschien dat hij nu overspannen is geworden van ons en blij is dat deze opleiding is afgelopen, maar wij/ik zullen/zal hem missen. Ik denk dat als ik zeg, dat wij allemaal erg tevreden over hem zijn, zou ik zeker niet liegen. Hij is een geweldig voorbeeld voor ons allemaal geweest. Als ik over een tijd het niveau van hem zou kunnen evenaren zou dat en geweldige prestatie zijn!
De AALO Allround Docent opleiding Is pittig maar wel leuk en zeker haalbaar als je hier ook voor inzet. Je krijgt een betere basis voor het lesgeven zodat je als je verder wil groeien hierdoor zeker een betere insructor wordt! Thanks AALO!

  |   Amersfoort

Ben inmiddels op helft van de opleiding - aanrader!

  |   Amersfoort

Waanzinnige leuke opleiding voor iedereen die van sport, creativiteit en muziek houdt en groepslessen geeft/wil gaan geven! Veel dank aan mastertrainer Janneke Bakker voor de perfecte begeleiding en haar enthousiasme! In januari gaan we op voor het examen....

  |   Utrecht

Waanzinnig leuke en goede opleiding als je groepslessen wilt gaan geven.
Zeer enthousiaste, gedreven en ervaren master trainers Darrin en Ingrid die je helpen om het uiterste uit jezelf te halen. Niet alleen in lesgeven, maar ook voor je eigen techniek.
Bij het inschrijven werd aangegeven dat je geen ervaring nodig hebt en geen vooropleiding. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik eerst de basisgroepsles instructeur gevolgd heb waar we leerden te werken op muziek. Hierdoor kon ik makkelijker meekomen met de andere deelnemers die wel al ervaring hadden met werken op muziek.
Ook ben ik blij met de 2 extra weken tussen kerst en oud en nieuw, dit was voor mij heel goed om extra te kunnen oefenen.
Na deze opleiding kun je direct aan de slag als groepsles instructeur.

  |   Hoogvliet

Wat een top opleiding is dit!! Ik zou het echt aan iedereen aanraden, ook als je al gestandaardiseerde lessen geeft. De opbouw van de lesdagen is onwijs goed en vanaf dag 1 wist je wat je te wachten stond. De sfeer in de groep was super en iedereen kreeg individueel de ruimte om zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen. Ik had me geen betere master trainsters kunnen wensen tijdens deze Total Bodyshape opleiding. Ik heb echt ontzettend veel geleerd van Janneke en Iris. En mede door hun enthousiasme keek ik elke week weer uit naar de volgende lesdag. Nu is het een kwestie van oefenen en kijk ik ook al erg uit naar de step opleiding in december.

  |   Capelle aan den IJssel

Ik heb de cursus 'Total body shape' gevolgd. Super leuke docent! En natuurlijk veel geleerd.

Ook een review over Total Bodyshape Instructeur plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *