Impress Yourself

INSPIRE OTHERS

Aan de slag als fitness trainer? Ontdek hier hoe je dit doet.

Start jouw carrière in de fitnesswereld!

Wil jij graag werken als Fitness Trainer of Personal Trainer? Ga dan voor AALO! AALO leidt al bijna 25 jaar studenten op tot professionals in de fitnessbranche. Ons diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs in Nederland en België. En met onze EREPS erkende opleidingen kun je ook nog eens in heel Europa lesgeven.  Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Start dan jouw Fitness opleiding bij AALO!  Impress yourself, inspire others!

Naar de Fitness Academie   Direct inschrijven

Personal Trainer in 4 stappen

Aan de slag als Personal Trainer? Wij leggen je graag uit hoe je start en welke opleidingen je het beste kunt volgen.

AALO-opleidingen Fitness Trainer (Level 1) en Fitness Trainer (Level 2) vormen samen een goede basis voor iedere fitness professional. Het diploma van beide opleidingen samen komt overeen met het diploma Fitnesstrainer A. De levels 3 en 4, Master Trainer en Personal trainer, vormen samen Fitnesstrainer B. Na afronding van level 1 t/m 4 mag jij jezelf officieel een gediplomeerd Personal Trainer noemen!

Fitness Trainer

Level 1

Fitness JAN 2352

 

Small Group Trainer

Level 2

Algemeen JAN 2683

 

Fitness Master

Level 3

Kettlebell JAN 2312 Focus trainer

 

Personal Trainer 

Level 4

Fitness JAN 2399

Direct starten? Kies hier jouw startdatum en schrijf je in voor ons Personal Trainer Pakket.

Kies je startdatum

EREPS erkend

De inhoud van onze fitnessopleidingen is goedgekeurd en geaccrediteerd door EREPS. Hierdoor weet je zeker dat de opleiding voldoet aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

Meer over EREPS